Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایام محرم یاد آور ایثار وفداکاری های حضرت امام حسین و یاران فداکارش در کربلا است . نذر خون و اهدای داوطلبانه توسط مردم عزادار در ایام محرم و به ویژه در روزهای  تاسوعا و عاشورا چند سالی است که توسط مردم با هدف رفع نیاز بیماران  در کشور در ماه های محرم و صفر و به خصوص در دهه اول محرم انجام می شود.

این سنت حسنه و زیبا باید بیشتر از گذشته در بین مردم و به ویژه جوانان این مرز و بوم ترویج داده شود تا اهداکنندگان بیشتری در این کار خیر و نوع دوستانه مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با فرهنگ سازی باید بتوانیم به ۳ میلیون واحد اهدای خون برسیم

جمالی رئیس سازمان انتقال خون کشور درباره نذر خون گفت: نذر خون از قدیم بوده است و در شب‌های قدر ، تاسوعا و عاشورا بسیاری از مردم اهدای خون می‌کنند. هر اهدای خون سه قسمت می‌شود و جان سه نفر را نجات می دهد. 

او گفت: چالشی که امروز با آن مواجه هستیم کاهش اهدای خون در رده سنی جوانان است. جمعیت رو به پیری می رود و عملا با این حساب، نیاز به اهدای خون افزایش پیدا خواهد کرد که امیدواریم با فرهنگ سازی بتوانیم به سه میلیون واحد اهدای خون برسیم.

جمالی گفت: در دوران همه گیری کرونا بیشتر سازمان‌های اهدای خون پیشرفته با مشکل مواجه شدند اما ما حداکثر کاهش اهدای خون ۸ درصدی داشتیم.

رئیس سازمان انتقال خون درباره ذخایر خون گفت: تا قبل از اوج گیری کرونا ما تا ۱۰ روز ذخایر خونی داشتیم و الان نیز در شرایط بسیار خوبی قرار داریم، به طوری که تا ۸ روز ذخایر خونی داریم اما نیازمند مشارکت بیشتر و دائمی مردم با نیت کمک به افراد نیازمند و بیماران در سراسر کشور هستیم.

میزان ذخیره خون و فرآورده های خونی کشور مناسب است

محمد رضا مهدی زاده، مدیر کل سازمان انتقال خون استان تهران گفت: در حال حاضر پویشی را در ایام ماه محرم تحت عنوان خون بهای عشق راه اندازی کرده ایم و از مردم تقاضا داریم که نذر خون خود را به روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی موکول نکنند؛ زیرا در این دو روز مراکز اهدای خون شلوغ و پر ازدحام خواهند بود.

او گفت: در حال حاضر میزان ذخیره خون و فرآورده های خونی کشور مناسب است و دچار هیچ مشکلی نیستیم؛ اما مسئله مهم این است که نیاز به خون و فرآورده های خونی دائمی و همیشگی است. بسیاری از عمل های جراحی سنگین در تهران انجام می شوند.

 

مهدی زاده افزود: مصدومان حادثه های ترافیکی ، بیماران تالاسمی و سرطانی ها نیاز همیشگی به خون و فرآورده های خونی مانند پلاکت و پلاسما دارند. از مردم نوع دوست تقاضا دارم مشارکت بیشتری در اهدای خون داشته باشند.

مردم در طول ماه محرم و صفر نذر خود را با اهدای خون ادا کنند

حمید طاهری سوپروایزر سازمان انتقال خون استان تهران گفت: با فرا رسیدن دهه محرم پذیرای اهداکنندگان و افرادی هستیم که نذر خون دارند. اهدا کنندگان توانسته نذر خود را تا پایان ماه صفر ادا کنند و در این کار خیر مشارکت داشته باشند. 

او افزود: برخی از مردم در شب های تاسوعا و عاشورا نذر دارند، توصیه ما به دلیل ازدحام جمعیت این است که در طول ماه محرم و صفر نذر خود را با اهدای خون ادا کنند.در حال حاضر نیاز بیمارستان ها را به طور کامل پوشش می دهیم. در این شب ها مراجعه کنندکان ما جهت اهدای خون بیشتر خواهد شد. 

علیرضا صیاد اهدا کننده ۵۲ ساله گفت: برای کمک به هم نوع و رفع نیاز بیماران اقدام به اهدای خون می کنم. 

 

او افزود: توصیه ام به مردم و به خصوص جوانان این است که جدا از حسن انجام این کار، برای رفع نیاز بیماران در این کار خیر مشارکت کنند. بدن سالمی که خداوند داده باید زکاتش را پرداخت لذا اهدای خون به نوعی تشکر از خداوند است.  

حسین بیات اهدا کننده ۴۵ ساله گفت: برای سلامتی بدن خود و رفع نیاز بیماران اقدام به اهدای خون می کنم. در شب تاسوعا به نیت فداکاری حضرت امام حسین و یاران فداکارش در این کار خیر مشارکت کرده ام. 

مرتضی یعقوبی اهدا کننده ۳۹ ساله گفت: اهدای خون برای سلامت بدن و سلامت معنوی خیلی موثر است و اگر جوانان بدانند حتما در این کار خیر مشارکت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال خون اهدای خون داوطلبانه خون و فرآورده های خونی کار خیر مشارکت سازمان انتقال خون رفع نیاز بیماران اهدای خون نذر خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۹۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند

به گزارش  جماران از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار رهبر شیعیان کشور آفریقایی مالی، ضمن ابراز خرسندی از ترویج مکتب اسلام و اهل بیت(ع) در دیگر کشورها ابراز داشت: حقیقتاً زمانی که عزیزانی مانند شما را می‌بینیم که به سبب ارتباطی که با حوزه علمیه قم داشته‌اند، امروز در کشور خود مورد اعتماد مردم‌اند و عَلَم اسلام و مکتب اهل بیت را در دست گرفته‌اند، برای ما مایه مباهات است.

وی با اشاره به نقش اخلاق در تبلیغ دین اظهار داشت: پیامبر با رفتار و اخلاق پیروز شد «وَلَو کُنتَ فَظًّا غَلِیظَ ٱلقَلبِ لَٱنفَضُّواْ مِن حَولِکَ.» بنابراین شما نیز باید با اخلاق، تفکر اهل بیتی را در کشور خود گسترش دهید.

وی ادامه داد: امام رضا – علیه السلام – می‌فرماید «فَإِنَّ اَلنَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ کَلاَمِنَا لاَتَّبَعُونَا.» یعنی اگر مردم زیبایی‌های کلام ما را بدانند، از ما پیروی خواهند کرد. بنابراین باید قبل از گفتار، با رفتار دین را به مردم معرفی کنیم «کُونُوا دُعَاهً لِلنَّاسِ بِغَیْرِ أَلْسِنَتِکُمْ.»

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: مردم رفتار ما را نگاه کرده و ارزیابی می‌کنند و در نتیجه همین رفتار است که اگر گفته‌های ما منطقی باشد به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند.

وی تأکید کرد: آنگونه مکتب اهل بیت – علیهم السلام – را به مردم معرفی کنید که دل‌های آماده به شما گرایش پیدا کنند، زیرا شما نماینده مکتبی هستید که می‌تواند ایجاد جاذبه نماید.

 

 

استاد حوزه علمیه قم ابراز امیدواری کرد: امیدواریم حضورتان در ایران و خصوصاً شهر مقدس قم، عزم و اراده شما را برای تلاش بیشتر فراهم سازد که خداوند متعال می‌فرماید «وَ الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا.»

حسینی بوشهری با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در جهان خاطر نشان کرد: کی باور می‌کردیم که عزیزان ما در کشورهای آفریقایی – به برکت این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی – مدافع انقلاب بشوند و حتی هدایت گری مردم را بر عهده بگیرند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران نه تنها مدافع شیعه و مسلمانان، بلکه مدافع تمامی مظلومان جهان است. ما قدر تک تک شما را می‌‎دانیم و در مشکلات در کنار شما خواهیم بود، زیرا جمهوری اسلامی مسلمانان را عنصر پیکر واحد می‌داند.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، رهبر شیعیان مالی ایران را پشتیبان انسانیت و کشوری عنوان کرد که اسلام را سر پا نگاه داشته است و گفت: همگان می‌دانند که ایران از مظلومان دفاع می‌کند.

همچنین گزارشی از وضعیت شیعیان کشور مالی و انعکاس خوب حمله ایران به رژیم صهیونیستی در کشورهای آفریقایی ارائه شد.

 

دیگر خبرها

  • تفال به حافظ شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ المنه لله که در میکده باز است....
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • اهدای اسناد مالکیت منازل و اراضی مردم قشم بعد از 50 سال
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • نکونام: مردم می‌دانند سر چه کسانی باید پایین باشد
  • هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند