Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید گل‌فیروزی شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: هم اکنون ۳۲۶ نفر مبتلا به کرونا در مراکز درمانی گلستان بستری هستند که از این تعداد ۵۱ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده و ۲۷ نفر هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: در حال حاضر ۹ شهرستان استان در وضعیت قرمز، سه شهرستان در وضعیت نارنجی و دو شهرستان دیگر در وضعیت زرد قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از ابتدای شیوع پیک هفتم کرونا در استان تاکنون ۲۳ نفر جان خود را از دست دادند که ۵۷ درصد فوت شدگان آقایان و ۴۳ درصد زنان بوده اند.

طبق گفته گل فیروزی ۷۰ درصد مجموع فوت شدگان در این پیک دارای بیماری زمینه‌ای بودند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان عنوان کرد: استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در اماکن شلوغ و بسته، تکمیل واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله توصیه‌ها برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است.

گل فیروزی بیان کرد: در حال حاضر ۹۵ درصد گلستانی ها دوز اول، ۸۵ درصد دوز دوم و ۴۰ درصد افراد بالای ۱۸ دوز سوم را دریافت کردند.

وی ادامه داد: اگر چه تزریق دوز چهارم در روزهای اخیر ۵۰ درصد افزایش داشته اما همچنان اندک است و هم استانی ها باید برای تزریق دوز چهارم عجله کنند.

کد خبر 5557711

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان دانشگاه علوم پزشکی گلستان ویروس کرونا محرم 1401 بوشهر ماه محرم مراسم عزاداری ویروس کرونا کرمانشاه همایش شیرخوارگان حسینی حسینیه مهر عکس استانها سیلاب خطبه های نماز جمعه اردبیل آمار کرونا گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان