Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@13:05:57 GMT

ساخت هدفونی که عفونت گوش را تشخیص می‌دهد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۹۰۷۷۹

خبرگزاری آریا-محققان هدفون جدیدی ساختند که EarHealth نام دارد و می‌تواند عفونت گوش را با دقت 82.6 درصد تشخیص دهد.
به گزارش خبرگزاری آریا، محققان دانشگاه ایالتی شهر بوفالو نیویورک با ساخت یک دستگاه آزمایشی که EarHealth نام گرفت، مشخص کردند قابلیت‌های ذاتی هدفون‌ها (پخش صدا در گوش) همچنین به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به‌طور بالقوه شرایط گوش داخلی و مجرای گوش را نیز تشخیص دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدفون EarHealth می‌تواند با پخش صدایی در گوش کاربر، عفونت گوش را با دقت 82.6 درصد تشخیص دهد و بر سلامت گوش نظارت داشته باشد.
در حالی که اپل واچ برای نظارت بر سلامت قلب از رویکرد‌های تشخیص نوری استفاده می‌کند، EarHealth به جای آن از صدا استفاده می‌کند. در واقع، هدفون‌ها صدای جیر جیر کوتاهی را سریعا منتشر می‌کنند که از طریق کانال گوش بازتاب می‌شود و سپس صدا‌ها و پژواک‌های منحصربه‌فرد تولید شده توسط میکروفون داخلی ضبط می‌شوند. سپس این صدا‌ها با استفاده از یک برنامه روی گوشی‌های موبایل پردازش شده و با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری عمیق، وضعیتی از ساختار داخلی گوش کاربران ایجاد می‌شود.
آزمایش‌های EarHealth با 92 شرکت‌کننده انجام شد که شامل 27 فرد 22 سال با پارگی پرده گوش، 25 مورد تایید شده اوتیت میانی و 18 کاربر با جرم گوش انجام شد که در نهایت بیماری‌ها را  با دقت 82.6 درصد تشخیص داده شد با این حال، محققان قصد دارند تا دقت دستگاه تشخیصی خود را افزایش دهند.
از این رویکرد می‌توان برای تشخیص سه وضعیت مختلف استفاده کرد: انسداد جرم گوش، پارگی پرده گوش و اوتیت میانی که یک عفونت یا التهاب شایع گوش میانی ناشی از سرما‌خوردگی یا گلودرد است.
هدفن EarHealth  از نظر سخت‌افزاری مانند هدفون‌های موجود در بازار است و البته از نوعی میکروفون ارتقا یافته داخلی بهره می‌برد که می‌تواند صدا‌های داخلی گوش (و نه اطراف کاربر) را بررسی کند.
همچنین بر اساس تصویر به اشتراک گذاشته شده از نمونه اولیه EarHealth ، به نظر می‌رسد در توسعه این فناوری حتی از هدفون‌های بی‌سیم استفاده نشده است که البته این تیم تحقیقاتی در گزارش خود به استفاده از هدفون‌های بلوتوث اشاره کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گوش هدفون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا نائیجی، با اشاره به اینکه سیستم تولید مثل زنان از رحم و تخمدان تشکیل شده است، اظهار کرد: یکی از قسمت‌های مهمی که بین تخمدان و رحم ارتباط برقرار می‌کند لوله‌های رحمی است.

وی افزود: نقش لوله‌های رحمی این است که تخمک آزاد شده از تخمدان را به فضای رحمی و اسپرم منتقل شده از واژن را هم به تخمک برساند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در بسیاری از اوقات لقاح داخل لوله‌های رحم صورت می‌گیرد، گفت: حرکت صحیح لوله‌های رحمی به سمت فضای داخل رحم و انتقال تخم شکل گرفته باعث می‌شود بارداری اتفاق بیفتد.

نائیجی تاکید کرد: اگر به هر دلیلی در روند کار لوله‌های رحمی اختلالی ایجاد شود، بارداری ناموفق است.

این متخصص زنان و زایمان، با اشاره به اینکه گاهی لوله‌های رحمی دچار عفونت تناسلی نیز می‌شوند، ادامه داد: ورم لوله‌های رحمی یا هیدروسالپنکس منجر به عارضه‌هایی مثل دردهای مزمن شکمی و نازایی برای بیمار می‌شود.

نائیجی به نشانه‌های بسته شدن لوله‌های رحمی اشاره کرد و افزود: زمانی که لوله‌های رحمی بسته باشند، نشانه‌های این عارضه در زنان مختلف نیز متفاوت است، از دردهای شکمی تا نازایی و یا بارداری خارج از رحم بروز می‌کند.

وی درباره دلایل بسته شدن لوله‌های رحمی نیز، گفت: عفونت‌ها، مهم‌ترین علت بسته شدن لوله‌های رحمی هستند اما جراحی‌هایی که در شکم انجام می‌شود نیز می‌توانند چسبندگی ایجاد کرده و باعث این عارضه شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه ممکن است هر جراحی‌عارضه چسبندگی و یا بسته شدن لوله‌های رحمی را به دنبال داشته باشد، عنوان کرد: این عارضه می‌تواند به دنبال یک عمل سزارین تا جراحی ساده آپاندیس ایجاد شود.

این متخصص زنان و زایمان، درباره درمان بسته بودن لوله‌های رحم عنوان کرد: اگر علت بسته شدن لوله‌ها عفونت باشد، تکلیف روشن است، با انواع روش‌های دارویی و مصرف آنتی بیوتیک‌ها با تجویز پزشک متخصص این عارضه برطرف خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه زمانی که تنها یک لوله بسته باشد، امکان بارداری وجود دارد، ادامه داد: زمانی که هر دو لوله رحمی بسته باشد، درمان توسط روش‌های هیستروسکوپی یا کمک باروری مثل IVF انجام می‌شود.

به گفته نائیجی، حفظ بهداشت در زنان با هدف پیشگیری از عفونت‌های تناسلی از مهم‌ترین روش‌ها برای پیشگیری از اختلال در عملکرد لوله‌های رحمی است.

وی تاکید کرد: جراحی‌های بی‌مورد و عمل‌های سزارینی که بدون دلیل جایگزین زایمان طبیعی می‌شود، از مهم‌ترین عوامل چسبندگی و انسداد لوله‌های رحمی است.

نائیجی به افرادی‌که جراحی‌های لگنی کرده‌اند و در پی آن عفونت داشته‌اند توصیه کرد: در صورت تأخیر در سیکل قاعدگی حتماً تست بارداری را انجام دهند چون بارداری خارج رحم مهمترین عارضه آسیب به لوله‌های رحم است.

کد خبر 6088837 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن