Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور خواستار راه اندازی بانک اطلاعاتی نیروهای متخصص و کارآمد علمی و اجرایی در استان فارس برای شناسایی آسیب ها در حوزه فساد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، احمد رحمانیان در جمع بازرسان و کارکنان بازرسی استان فارس ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا، امام حسین (ع) با تاکید بر اینکه رویکرد سازمان بازرسی پرداختن به مسائل کلان است؛ از بازرسی کل استان فارس خواست توجه به شناسایی گلوگاه های فساد را در دستور کار خود قرار دهد و گفت: در بازرسی ها باید ابتدا به سراغ مسائل کلان و اصلی رفت و سپس به موضوع جزئی ورود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم آسیب شناسی مشکلات و موضوعات مهم استان از سوی بازرسی تاکید کرد و خواستار تدوین برنامه ای مبتنی بر رفع آسیب ها و مشکلات فارس شد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور گفت: باید پیگیری اجرای منویات رهبر معظم انقلاب، سیاست ها و دیدگاه های رئیس قوه قضاییه و رییس سازمان بازرسی در دستور کار قرار گیرد و به جد پیگیری شود.

رحمانیان با اشاره به تاکیدات رئیس سازمان مبنی بر توجه ویژه به موضوعات کلان، خطاب به بازرسان یادآور شد؛ هنگام بازرسی ها قوانین و مقررات مرتبط با دستگاه های مربوطه را مطالعه و با اطلاعات کافی به موضوعات ورود کنید.

وی بر لزوم استفاده از نقطه نظرات نخبگان با اولویت پیشگیری تاکید کرد و از بازرس کل استان فارس خواست با بهره گیری از نقطه نظرات نخبگان و افراد متخصص موضوعات مهم و اثرگذار استان را شناسایی و پیگیری کند.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور همچنین خواستار راه اندازی بانک اطلاعاتی از نیروهای متخصص و کارآمد علمی و اجرایی در استان شد و تاکید کرد؛ با راه اندازی این بانک می توان در مواقع لزوم از کمک های فکری و نقطه نظرات این افراد استفاده کرد.

رحمانیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شناسایی گلوگاه های فساد در استان فارس بیان کرد: در این راستا ضرورت دارد بازرسی کل استان شاخص های ابلاغی مورد نظر سازمان بازرسی را در دستور کار قرار دهد و با شناسایی این گلوگاه ها نسبت به مسدود کردن آنها تا پایان سال اقدام کند.

وی با بیان اینکه شیراز قطب الکترونیک کشور است پیشنهاد داد که این استان به عنوان استان پایلوت با همکاری و هماهنگی حوزه فناوری سازمان بازرسی امر نظارت الکترونیک در تمامی دستگاه های مشمول بازرسی را محقق و اجراکند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بازرسي كل كشور سازمان بازرسی کل کشور راه اندازی استان فارس گلوگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امیر سرتیپ فخری در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

امیر سرتیپ فخری با اشاره به لزوم گرامیداشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، عنوان کرد: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

امیر سرتیپ فخری ادامه داد: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر سرتیپ فخری اضافه کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح گفت: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

امیر سرتیپ فخری با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است، خاطرنشان کرد: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین در پایان اظهارات خود گفت: این سازمان در طول سال‌های فعالیت خود کلیه مدارک، نقشه‌ها و اسناد مربوط به خلیج فارس در ایران و سایر نقاط دنیا از دوران باستان تاکنون گردآوری کرده و توانسته بانک اطلاعات خلیج فارس را ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • کشف ۲۴۵ کیلوگرم حشیش و تریاک در هرمزگان
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند