Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس امداد و نجات فدراسیون کوهنوردی از وضعیت عجیب دماوند خبر داد و اعلام کرد بیش از ۳۰۰ چادر در مسیر جنوبی دماوند وجود دارد!

حمید مساعدیان رئیس امداد و نجات فدراسیون کوهنوردی در گفتگو با ایسنا، در خصوص شلوغی کوه دماوند علی رغم هشدارهای صادر شده گفت: بیش از ۲۵۰۰ کوهنورد در دماوند حضور دارند که این تعداد باتوجه به هشدارهای صادر شده بسیار بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ امدادگر در منطقه حضور دارند اما با این جمعیت نمی‌توان تمام حوادث را پوشش داد.
او ادامه داد: از کوهنوردان می‌خواهم که تا آخر مرداد حداقل از مسیر جنوبی صعود نداشته باشند چرا که مسیر بسیار شلوغ است و اجازه دهند امدادگران کار خود را انجام دهند.

مساعدیان گفت: هر روز گزارش‌ های زیادی از دماوند به دلیل عدم آمادگی فرد صعود کننده، برایمان ارسال می‌شود. یک تیم چهار نفره و یک تیم پنج نفره در مسیر حضور دارند و به وضعیت حادثه دیدگان رسیدگی می‌کنند. این موارد تازه کسانی هستند که دچار علائم بیماری هستند. آمار کوهنوردانی که دچار سقوط، پرت شدن و... شده اند، جدا بوده و با توجه به ارتباط خوبی که با هلال احمر داریم در مواقع ضروری از بالگرد استفاده می‌کنیم.

او ادامه داد: روز گذشته دو بار بالگرد را به پرواز در آوردیم و مصدومان را به بیمارستان انتقال دادیم. همچنین صبح زود روز گذشته، به دلیل ریزشی بودن مسیر و بارش ها، سنگ ها سست شده و در بارگاه سوم یک کوهنوردی زیر سنگ چهار تنی رفته بود و وضعیت خوبی نداشت. این کوهنورد کل بدنش دچار شکستگی شد و شانس این بود که چهار صبح این اتفاق افتاده بود و کوهنوردانی که می‌خواستند صعود کنند صبح زود حرکت کرده و در مسیر شاهد این اتفاق بودند. متأسفانه بر اثر این اتفاق یک نفر جان خود را از دست داد.

او ادامه داد: امروز هم در مسیر دره یخ ها، دو کوهنورد به دلیل مه به سمت دره یخ ها پرت می شوند که در تدارک برای امداد و نجات هستیم. یکی از کوهنوردان پایش شکسته و یکی دیگر هم حال خوبی ندارد. تیم امداد به صورت زمینی ارسال می‌شود و امداد بالگرد نداریم چرا که مه به گونه‌ای است که نمی‌توانم اعزام بالگرد داشته باشیم.

رئیس امداد و نجات فدراسیون کوهنوردی گفت: در این فصل مسیر دماوند شلوغ است اما امیدوارم کوهنوردان توصیه‌ها را گوش کنند. باید وضعیت دماوند مدیریت شود و باید بگویم که وضعیت غیر قابل کنترل است چرا که اصلا پناهگاه‌ها جایی ندارند. بیش از ۳۰۰ چادر در مسیر جنوبی دماوند داریم و هرچه تعداد کوهنوردان زیاد شود حوادث زیادی هم خواهیم داشت. باید گفت بار ترافیکی زیادی روی پناهگاه‌ها و امدادگران وجود دارد.

در زیر فیلم شلوغی کوه دماوند و چادرهای پر تعداد را مشاهده می‌کنید:

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كوهنوردي امداد و نجات امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت سرخ صلیب سرخ در غزه

به گزارش قدس آنلاین، در این مسیر، منابع فلسطینی روز گذشته از هدف قرار گرفتن یک مقر صلیب سرخ توسط جنگنده‌های اسرائیلی خبر دادند؛ رخدادی که کشتار امدادگران سازمان موسوم به «آشپزخانه مرکزی جهانی» را که چندی پیش اتفاق افتاد و سیل انتقادها را به سوی رژیم صهیونیستی روانه کرد، در یادها زنده کرد.

شهادت هشت امدادگر در غرب غزه
پایگاه خبری «شهاب» در تشریح جزئیات  این حادثه نوشت: مقر صلیب سرخ در مقابل درمانگاه «الرمال» خیابان «الوحده» در غرب شهر غزه مورد تهاجم قرار گرفته است. این رسانه اشاره دارد: آوارگان فلسطینی در این مکان اسکان داشتند و در پی این تهاجم وحشیانه، چندین تن به شهادت رسیده‌ و تعدادی دیگر زخمی شدند. برخی رسانه‌ها در اخبار ابتدایی، شمار شهدا را دست‌کم سه نفر گزارش کرده‌اند.

این در حالی است که روز پنجشنبه نیز هشت امدادگر بر اثر بمباران تیم‌های توزیع‌کننده کمک‎ها در غزه جان خود را از دست دادند.

تیم‌های امدادی توزیع‌کننده کمک‌های بشردوستانه در محله 
«تل الهوا» در غرب شهر غزه مورد هدف حمله پهپادی قرار گرفته‌اند. این امدادگران مسئول تأمین و توزیع کمک‌های بشردوستانه میان خانواده‌ها بودند. 

به سخره گرفتن قوانین بین‌الملل
اتفاقات اخیر و تبدیل شدن امدادگران به یک هدف مشروع برای ماشین کشتار رژیم صهیونیستی در حالی است که اواسط فروردین نیز جنگنده‌های اسرائیلی دو خودرو حامل امدادگران سازمان موسوم به «آشپزخانه مرکزی جهانی» را هدف حمله قرار داد که به دنبال آن دست‌کم هفت تن از کارکنان غیرفلسطینی از جمله شهروندان استرالیا، انگلیس، لهستان، آمریکا و کانادا جان خود را از دست دادند. تیم آشپزخانه مرکزی جهانی در حال عبور از منطقه بدون درگیری در دو خودرو زرهی با لوگو مخصوص این سازمان و یک خودرو غیرنظامی بودند که هدف قرار گرفتند. این تهاجم با واکنش‌های منفی بسیاری مواجه شد و استرالیا که یک شهروند خود را در این تهاجم از دست داده بود، بلافاصله سفیر رژیم اسرائیل را احضار کرد. با هدف کاستن از حجم انتقادها، در آن مقطع اشغالگران مدعی شدند حمله اشتباهی انجام شده است.

اما هدف قرار دادن دوباره تیم‌های امدادی در غزه در شرایطی است که این روزها کشف گورهای جمعی در این منطقه، رسوایی بزرگی برای تل‌آویو رقم زده است. سازمان پدافند غیرعامل نوار غزه دیروز با صدور بیانیه‌ای از افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور دسته‌جمعی مجتمع بیمارستانی ناصر در شهر خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه خبر داد و اعلام کرد: پس از عقب‌نشینی اشغالگران، نزدیک به ۲۹۲ پیکر را از بیمارستان ناصر بیرون کشیده‌ایم. این سازمان امدادی تأکید کرد: دلیلی برای وجود پیکر کودکان در گور دسته‌جمعی بیمارستان ناصر سراغ نداریم. روی پیکر برخی از شهیدان بیمارستان ناصر آثار شکنجه را یافته‌ایم. در ادامه بیانیه آمده است: اشغالگران در مجتمع بیمارستانی ناصر مرتکب اعدام صحرایی شده‌اند. ما خواهان آغاز تحقیقات بین‌المللی در خصوص این جنایت‌ها هستیم. سازمان پدافند غیرعامل نوار غزه تأکید کرد: اشغالگران شماری از پیکرها را در کیسه‌های پلاستیکی و در عمق ۳ متری دفن کرده‌اند. این موضوع سبب شده این پیکرها به‌سرعت تجزیه شوند. در ادامه این بیانیه آمده است: ما بر این باوریم اشغالگران دست‌کم ۲۰ نفر را زنده به گور کرده‌اند. اشغالگران با تغییر چندباره کفن‌های پلاستیکی، عامدانه در تلاش بوده‌اند نشانه‌های جنایت بیمارستان ناصر را محو کنند. 

نیویورک تایمز: ارتش اسرائیل به عمد امدادگران را می‌کشد
همزمان تحقیقات افشا شده از سوی نیویورک تایمز حاکی از آن است رژیم صهیونیستی با وجود اطلاع‌رسانی درباره سایت‌های متعلق به آژانس‌های امدادی غربی در نوار غزه، به عمد آن‌ها را هدف قرار می‌دهد. این رسانه آورده: حمله روز اول آوریل ۲۰۲۴ (۱۳ فروردین) رژیم صهیونیستی به خودرو سازمان غیردولتی «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه موجب کشته شدن هفت امدادگر این سازمان شد. در این حادثه، راننده فلسطینی آن‌ها نیز جان خود را از دست داده است. این حمله ساعاتی پس از آن روی داد که اعضای این گروه غیردولتی با یک کشتی حاوی کمک‌های غذایی به نوار غزه رسیدند و به مناطق شمالی آن رفتند. همچنین تصاویری از اجساد پنج کشته منتشر شد که در بیمارستان شهدای الاقصی در شهر «دیر البلح» در مرکز غزه قرار داشتند و تعدادی از آن‌ها لباس‌هایی با آرم خیریه پوشیده بودند. نیویورک تایمز می‌نویسد: اقدامات این دست و حملات سنگین به بیمارستان‌ها نشان می‌دهد ارتش اسرائیل به عمد کشتار امدادگران را سازماندهی کرده است.

دیگر خبرها

  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • ۲۵۰۰ بازرگان خارجی برای بازدید از اکسپو به ایران آمدند
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • نجات گردشگران مفقود شده در مسیر کوهنوردی پردیس
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک/وضعیت اعزام دوباره پیچیده شد
  • وضعیت سرخ صلیب سرخ در غزه