Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخاطبان خبرگزاری فارس در پویشی که در سامانه فارس من ثبت کره اند خواستار جبران زیان سهامداران و رسیدگی به افت شاخص بورس در دو سال گذشته شده‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست، بورس در دو سال گذشته روندی نزولی داشته و سهامداران زیادی در این بازار، سرمایه خود را از دست داده اند. 

این افراد دولت دوازدهم را عامل اصلی ریزش بورس می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل از دولت درخواست جبران زیان خود را دارند. یکی از موضوعاتی که این افراد مطرح می کنند، وعده های دولت جدید برای جبران زیان آنها مربوط می شود.

یکی دیگر از موضوعاتی که این افراد مطرح می کنند به موضوع دستکاری شاخص های بورس ارتباط پیدا می کند. این افراد معتقدند دستکاری در شاخص های بورس باعث کم نشان داده شدن ضرر و زیان آنها شده و دولت به همین شاخص استناد کرده و وضعیت بورس را عادی تصور می کند.

در پویشی که  مخاطبان ایران اکونومیست در سامانه فارس من با عنوان «جبران خسارت سهامداران خرد بورسی چه شد؟»، ثبت کرده اند، آمده است: «با ضرر سهامداران خرد در بازار بورس در سال گذشته رئیس جمهور طی مصاحبه تلویزیونی قول داده بودند که وام‌های 50 تا 100 میلیون تومانی با بازپرداخت سود 4 درصد به این افراد تعلق بگیرد ولی هنوز این اقدام عملی نشده و همچنان سهامداران خرد ضررشان جبران نشده است».

در پویش دیگری با عنوان «جلوی دستکاری در شاخص بورس را بگیرید» ثبت کننده پویش آورده است: «متاسفانه باز شاهد هستیم بازار بورس دستوری منفی می‌شود و عجیب این است که بیشتر بازار منفی 5 شده اما با دستکاری در شاخص کل عملا روزانه نیم درصد منفی می شود.

این کار باعث ضرر بیشتر سهامداران در روزهای منفی طولانی می‌شود.در حالی‌که سازمان بورس با دستکاری شاخص کل  شاخص را کمتر منفی نشان می‌دهد.نتیجه این می‌شود که از رشد 10 درصدی بورس صحبت می‌شود، در حالی که هیچ سهامداری این حرف را قبول ندارد همچنین متاسفانه شاهد خبرها و وعده‌ها در هفته‌های متوالی درباره عرضه بلوکی خودرو یا پایین آوردن نرخ بهره به زیر 20 درصد هستیم که همه وعده‌ها همیشه دروغ از آب در آمده و باعث ضرر سهامداران شده است. لطفا پیگیری کنید اولا شاخص هم وزن ملاک اطلاع رسانی رسانه‌ها شود. دوم جلوی اخبار جعلی گرفته شود و یک نفر بعنوان سخنگوی بورس فقط خبرها را اعلام کند».

بنابراین گزارش، ایران اکونومیست طبق رسالتی که بابت پیگیری سوژه‌‌های فارسِ من برای خود تعریف کرده است، حتما پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار می‌دهد و از مسوولان خواستار توضیح در این‌باره خواهد شد.

کاربران دیگر هم در صورت تمایل می‌توانید به امضاکنندگان این پویش بپیوندند؛ ایران اکونومیست با رسیدن امضاهای این پویش به 1000 امضا و بالاتر حتما پیگیری‌های مختلفی در این‌باره خواهد داشت.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست جبران زیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 4 هزار واحدی به 2 میلیون و 264 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی جزئی واحدی به ارتفاع 750 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «فولاد» و «کچاد» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «حسیتا» و «ودی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شستا»، «ذوب» و «فملی» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فن افزار»، «فزر» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 12 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 800 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 246 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 236 نماد در محدوده مثبت و 184 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 220 نماد در محدوده مثبت و 121 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • لحظه به لحظه با بورس / کاهش ۴۶ واحدی شاخص کل
  • افت نزدیک به ۳۰۰۰ واحدی شاخص در معاملات صبحگاهی بورس
  • کاهش ۴۶ واحدی شاخص کل بورس