Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهدی کدخدازاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: متاسفانه کسانی که پس از کنکور با هزاران آمال و آرزو رشته هایی مثل دندانپزشکی را انتخاب می کنند، وارد دانشکده هایی می شوند که عمدتا هم از نظر زیرساخت و تجهیزات و هم از نظر هیات علمی با استانداردها بسیار فاصله دارند.

وی یادآور شد: چرا که در شرایط سخت اقتصادی که دانشگاهها به سر می برند جبران این همه کمبود زیرساخت تجهیزاتی و نیروی انسانی بسیار بعید است که به زودی محقق شود، هرچند ما در تلاش برای این مهم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی خاطرنشان کرد: افزایش تحمیل شده ظرفیت در دندانپزشکی و البته پزشکی آنهم بدون توجه به نظر نخبگان و کارشناسان این حوزه بی شک در آینده ای نزدیک مشکلات بسیاری ایجاد خواهد کرد و بی شک این اتفاق تلخ تاریخی عوارض بسیار بر سلامت جامعه خواهد داشت و ژن پزشکی کشور را تغییر خواهد داد.

وی افزود: همچنین این موضوع نشان داد که نظر نخبگان و کارشناسان حوزه های تخصصی سلامت در دانشگاه ها هیچ جایی در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها ندارد. البته این پیام را هم داشت که دانشگاهها مستقل نیستند و نخواهند بود چرا که هر چند روز یکبار چند نفری امضا جمع می کنند که این رشته آن رشته باید این چنین و آن چنان شود.

کدخدازاده با اشاره به طرحی که به تازگی در مجلس درباره تربیت بهداشتکار دهان و دندان مطرح شده، گفت: این طرح در مجلس شورای اسلامی مطرح شده، حال آنکه در بحث نیروهای حد واسط باید بورد تخصصی و انجمن علمی دندانپزشکی اجتماعی و سلامت دهان و دندان نظر بدهند. این هم از عجایب روزگار است که به دانشمندان خود اعتماد ندارند و همه آنان بیگانه و نظرشان را متاثر از تعارض منافع می دانند.

وی تاکید کرد: ما به نیروهای حد واسط بهداشتی اعتقاد داشته و داریم، چراکه نگاه جامعه نگر ما باید بهداشتی و پیشگیرانه باشد نه درمان محور. ارتقاء سلامت جامعه توسط نیروهای حدواسط بهداشتی رقم خواهد خورد نه حدواسط درمانی.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی خاطرنشان کرد: امسال در آزمون دستیاری رشته های تخصصی دندانپزشکی با کاهش چشمگیری در ثبت نام روبرو بودیم که آن را می توان با دلایل مختلفی از جمله خروج نخبگان و بی انگیزه شدن دانش آموختگان و... تحلیل کرد. بی شک افزایش ظرفیت ها در بی انگیزه شدن نخبگان بسیار نقش داشته است.

وی افزود: بنابراین ادامه مسیر تربیت نیروی انسانی باید با طرح درست و عالمانه باشد. متاسفانه علی رغم تربیت نیروی حدواسط بهداشتی در گذشته این نیروهای حد واسط بهداشتی بدلیل نبود ردیف و بودجه جذب نظام سلامت نشده اند و اینکه دوباره این تجربه تلخ را در دندانپزشکی تکرار کنیم جای تامل دارد.

کد خبر 5557948

منبع: مهر

کلیدواژه: دندانپزشکی بهداشت دهان و دندان کنکور 1401 انتخاب رشته دانشگاه های علوم پزشکی سازمان سنجش دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دفترچه کنکور دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش مهارتی دانشجویان خارجی آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن در یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل اداره کل تبلیغات اسلامی استان از حضور ۴۳۰ نفر از حافظان یزدی در نوزدهمین آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن خبر داد و گفت: با تلاش مسئولان قرآنی در استان یزد بستر حفظ قرآن در بین نسل جوان مهیا می‌شود.   حجت الاسلام علیرضا نجیمی افزود: مرحله کتبی نوزدهمین آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در استان یزد همزمان با سراسر کشور برگزار شد.   وی ادامه داد: امسال ۴۳۰ نفر از حافظان قرآن کریم در استان یزد در رشته‌های حفظ ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ جزء قرآن کریم در این دوره از آزمون شرکت کردند.   حجت الاسلام نجیمی گفت: امسال نوزدهمین آمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن در چهار شهرستان یزد، مهریز، میبد و اردکان برگزار شد.   مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به تلاش مسئولان قرآنی برای مهیاسازی بستر حفظ قرآن کریم در بین نسل جوان و نوجوان ابراز امیدواریم کرد: این حافظان قرآن در آینده برای استان و مهین عزیزمان افتخار آفرین خواهند بود.   نجیمی با بیان اینکه نتایج این آزمون ۲۲ خرداد از طریق سایت تلاوت اعلام خواهد شد تصریح کرد: به قبولشدگان در رشته حفظ ۱۰ جزء مدرک درجه ۵ حفظ معادل مدرک دیپلم، به قبول‌شدگان در رشته حفظ ۲۰ جزء مدرک درجه ۴ معادل فوق دیپلم، همچنین به حافظان قبول شده در رشته حفظ کل قرآن کریم مدرک درجه سه تا یک معادل لیسانس تا دکترا اعطا می‌شود.   وی ادامه داد: در طی دوره‌های متوالی بیش از ۳۰۰۰ حافظان قرآن کریم در استان یزد در این آزمون شرکت کرده و تاکنون ۴۰۳ مدرک تخصصی حفظ برای افراد قبول شده صادر گردیده است.   حجت‌الاسلام مهدی دادآفرین، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان یزد نیز در این رابطه اظهار کرد: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با حضور جمعی از آقایان و بانوان حافظ قرآن کریم در شهرستان یزد برگزار شد و حضور نونهالان و جوانان در این آزمون چشم‌گیر بود.   وی خاطرنشان کرد: امید که بتوانیم بیش از پیش در رشد و تعالی حفظ آیات قرآن کریم که از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری و امام جمعه یزد است قدم برداریم.

دیگر خبرها

  • تکرار هتک حرمت قرآن توسط زن سوئدی
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • ۷۱۷ قمی در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم شرکت کردند
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • برگزاری آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن در یزد
  • ۴۰۳ مدرک تخصصی حفظ قرآن در یزد صادر شده است
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ۳۰۰ نیروی هلال احمر در جست و جوی «یسنا»