Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه سی بی اس در مستندی تحت عنوان "تسلیح اوکراین" ضمن بررسی این موضوع که چرا بسیاری از میلیاردها دلار کمک نظامی ارسالی آمریکا به اوکراین به خط مقدم جنگ در این کشور نمی‌رسند مشخص کرده که تنها ۳۰ درصد از این کمک ها به مقصد نهایی خود می‌رسند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری سی بی اس، جنگ اوکراین عمدتاً در سنگرهایی به سبک دوران جنگ جهانی دوم و با به کارگیری مهمات متعلق به دوران شوروی سابق در جریان است، اما در این میان موج گسترده ورود تسلیحات و تجهیزات نظامی مدرن ناتو از جانب غربی‌ها به اوکراین به عنوان یک عامل تعیین کننده در از دست دادن یا به دست آوردن اراضی در طول منطقه مرزی اوکراین با روسیه مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش بخش عمده‌ای از این تسلیحات و تجهیزات نظامی ابتدا به مرز لهستان با اوکراین رسیده، سپس آمریکا و متحدانش در ناتو به سرعت آنها را از مرز عبور داده و به دست مقامات اوکراینی می‌رسانند اما از اینجا به بعد نظارت آمریکا بر آنها به پایان می‌رسد.

جوناس اوهمان، بنیانگذار و مدیر عامل سازمان "آبی-زرد"، یک سازمان مستقر در لیتوانی که در امر تدارک رسانی و رساندن کمک‌های نظامی به خط مقدم در جنگ اوکراین از ابتدای بالا گرفتن درگیری‌های داخلی در اوکراین در سال ۲۰۱۴ دخیل بوده است، می‌گوید: "همه این ادوات از مرز عبور می‌کنند و سپس چیزی اتفاق می‌افتد و به نوعی ۳۰ درصد از آنها تنها به مقصد نهایی خود می‌رسند."

او در آوریل امسال این اظهارات را مطرح کرده و گفته است: "۳۰ تا ۴۰ درصد تخمین من (در مورد رسیدن کمک های نظامی به مقصد نهایی در اوکراین) است."

بر اساس گزارش انستیتوی اقتصاد جهانی "کیل" که تعهدات جهانی نسبت به کمک به اوکراین را دنبال می‌کند آمریکا بیش از ۲۳ میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین از زمان شروع جنگ این کشور در پایان فوریه اختصاص داده است.

همچنین انگلیس ۳.۷ میلیارد دلار، آلمان ۱.۴ میلیارد دلار و لهستان ۱.۸ میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین متعهد شده‌اند و چندین کشور دیگر نیز بعد از آنها مطرح هستند.

ترکیبی از عوامل شامل خطوط مقدمی که دائماً در اوکراین در حال تغییرند و وجود نیروهای عمدتاً داوطلب و شبه‌نظامی در آنها، تحویل کمک‌های نظامی به مقصد نهایی را برای کسانی که تلاش می‌کنند خطوط تدارکات رسانی خطرناک را به سمت مقصد هدایت کنند، دشوار کرده است.

برخی اظهار نگرانی کرده‌اند که تسلیحات ارائه شده سر از بازار سیاه اوکراین که از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به دلیل فساد رشد کرده، در آورند.

اوهمان عمدتاً به کانال‌های غیررسمی برای تحویل تجهیزات خود به خط مقدم جنگ اوکراین متکی است در حالی که وضعیت گروه او به عنوان یک سازمان غیردولتی به او اجازه نمی‌دهد "سلاح های کشنده" به اوکراینی ها تحویل دهد.

وی با تشریح فساد و بوروکراسی که باید در اطرافش با آن سرو کله بزند، گفت: کسانی همچون جنگسالارها، الیگارش‌ها و بازیگران سیاسی وجود دارند. سیستم رفتار آنها به این صورت که است "خب ما نیروهای مسلح اوکراین هستیم. اگر قرار است اینها به دست نیروهای امنیتی برسند، خوب، آمریکایی‌ها آنها را به ما دادند." یک جور بازی قدرتی در تمام مدت مطرح است، و بنابراین در نهایت کسانی که به این چیزها نیاز پیدا می‌کنند به سراغ ما می‌آیند.

اندی میلبورن، یک سرهنگ بازنشسته نیروی دریایی آمریکا است که در عراق و سومالی خدمت کرده و اخیراً سازمانی موسوم به گروه موتزارت را تأسیس کرده است، شرکتی که به آموزش سربازان اوکراینی در خط مقدم اختصاص دارد. او پس از حمله روسیه به اوکراین سفر و پایگاهی را در پایتخت اوکراین یعنی شهر کی‌یف ایجاد کرد.

میلبرن گفت: "اگر شما تدارکات یا خط انتقال لجستیک ارائه کنید، باید سازمانی برای آن وجود داشته باشد، درست است؟ اگر مشارکت شما در کمک رسانی در مرز اوکراین متوقف شود، جای تعجب نیست که همه این چیزها به جایی که باید برسند، نمی‌رسند بلکه تعجب بر انگیز این است که کسانی واقعاً انتظار آن را داشتند. اگر سیاست آمریکا حمایت از اوکراین در دفاع از خود در برابر فدراسیون روسیه است، شما نمی‌توانید آن را نصفه و نیمه انجام دهید.

شما نمی‌توانید خطوط کمک رسانی مصنوعی ایجاد کنید. من درک می‌کنم که یک معنی آن این است نیروهای آمریکایی با روس‌ها نجنگند. من می‌دانم که حتی نیروهای آمریکایی از مرز عبور نمی‌کنند. اما چرا دست‌کم افرادی را برای نظارت بر این کشور تعیین نکنیم؟ آنها می‌توانند غیرنظامی باشند تا تضمین شود که اتفاقات درست رخ دهند."

تماشاخانه ببینید| ۷۷ سال پیش در چنین روزی؛ بمباران اتمی هیروشیما توسط آمریکا ببینید| شیوع "وبا" در نیمه غربی کشور/ خطر همه‌گیری وبا چقدر جدی است؟ فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مقصد نهایی کمک های نظامی میلیارد دلار خط مقدم کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۲۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین

 

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

 

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد ارتش این کشور به مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی در بخش جنوبی جبهه حمله کرده است.

 گزارش‌های اولیه حاکی از سه انفجار در مرکز اودسا است.

طبق گزارش راشا تودی، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاسیسات نظامی، نیروها و تجهیزات اوکراینی مورد اصابت حملات هوایی، موشکی و توپخانه‌ای قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری نووستی پیش از این به نقل از نیروهای محلی گزارش داد که ارتش روسیه یک مقر اوکراینی را در مرکز شهر بندری اودسا هدف قرار داده است.

براساس آنچه تاکنون گزارش شده، سه انفجار در منطقه رخ داده که یکی از آنها در نزدیکی مقر فرماندهی اوکراین با قدرت بیشتری بوده است.

«اولگ کیپر» رئیس اداره منطقه‌ای اودسا ضمن تایید این گزارش، گفت که در این حمله از موشک بالستیک استفاده شده و دست‌کم سه نفر کشته‌ شده‌اند.

روسیه بارها تاکید کرده است که طی عملیات نظامی خود فقط مراکز نظامی اوکراینی را هدف قرار می‌دهد و هیچ اقدامی علیه زیرساخت‌های غیرنظامی انجام نمی‌دهد.

خبرگزاری نووستی هم‌چنین گزارش داد که روسیه یک منطقه استقرار نیروهای اوکراینی در حومه «خارکیف» شهری در مرز روسیه را بمباران کرد و علاوه بر این از حمله دیگری به انبار تجهیزات نظامی در منطقه «نیکولایف جنوبی» خبر داد که به انهدام این انبار منجر شده است.

موج تازه عملیات نظامی روسیه در اوکراین، پس از آن آغاز شد که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اخیرا متعهد شد که عملیات‌های این کشور را به مراکز لجستیکی و انبارهای اوکراین که با تجهیزات نظامی غربی پُر شده، تشدید کند.

او پیشتر درباره کمک جدید آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که به‌تازگی پس از موافقت مجالس نمایندگان آمریکا تصویب شد، گفت: «این اقدام برای جلوگیری از فروپاشی نیروهای اوکراینی در نظر گرفته شده است، اما این پول تاثیر چشمگیری در میدان نبرد نخواهد گذاشت زیرا بیشتر این بودجه به تولید نظامی آمریکا سرازیر خواهد شد.»

 

 

 

دیگر خبرها

  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • خطوط مقدم جبهه مقاومت به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا گسترش یافته است
  • مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب اعتراف کرد
  • اعتراف کی‌یف به دستاورد‌های نظامی روسیه
  • آخرین تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین