Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : کسب رتبه اول فناوری در بین دانشگاه‌های تیپ ۲ کشور در سه سال اخیر و کسب رتبه سوم فناوری دانشگاه در دو سال اخیر در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از افتخارات معاونت تحقیقات است.

وی گفت : ارتقاء ۱۳ شرکت فناور عضو دانشگاه به سطح دانش بنیانی، راه اندازی اولین دفتر انتقال فناوری دانشگاه در غرب کشور، اشتغال زایی ۲۱۲ نفر توسط شرکت‌های فناور عضو دانشگاه، تجاری سازی ۱۷ محصول فناورانه و ثبت ۲۵۵ اختراع داخلی ازمهمترین دستاورد‌های فناوری دانشگاه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیلی افزود : به طور کلی تعداد واحد مراکز تحقیقاتی و امور بین الملل ۵ مرکز اصولی، ۸ مرکز قطعی و ۲ پژوهشکده می‌باشد همچنین ۳ واحد توسعه تحقیقات بالینی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)، مرکز آموزشی درمانی طالقانی و امام خمینی (ره) وجود دارد.

وی افزود : واحد‌های توسعه تحقیقات بالینی مجتمع امام رضا (ع) ازنظر فعالیت‌های پژوهشی در سطح کشور بعد از بیمارستان نمازی شیراز و بقیه الله (عج) تهران جایگاه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

جلیلی ادامه داد : معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تمامی حوزه‌ها رتبه هفتم کشور را داراست، در مطالعات اپیدمیولوژیک رتبه اول و در تولید فناوری رتبه سوم کشور را دارد.

رتبه پژوهشی دانشگاه در دانشگاه‌های تیپ ۲ در سال ۱۳۹۰ رتبه چهارم بوده و از سال ۹۷ تا ۹۹ رتبه اول را کسب نموده است.

حمایت از تحقیقات در زمینه کووید ۱۹ به میزان ۸ میلیارد ریال و چاپ ۲۹ مقاله معتبر در مجلات بین المللی، اختصاص عنوان برترین پژوهش در حوزه کووید ۱۹ در کل کشور به مقاله محققین دانشگاه کرمانشاه و تقدیر وزیر بهداشت از محققین، از دیگر افتخارات معاونت تحقیقات دانشگاه می‌باشد.

کسب رتبه اول از نظر فعالیت‌های پژوهشی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ ۲ کشور در جشنواره رازی در دوسال گذشته و کسب رتبه هفتم در بین ۵۷ دانشگاه علوم پزشکی کشور و افزایش تعداد مقالات بین المللی از ۱۱۱ در سال ۲۰۱۷ به ۵۱۲ در سال ۲۰۲۱ و افزایش تعداد مقالات از ۷۰۵ در سال ۲۰۱۷ به ۱۲۹۴ در سال ۲۰۲۱ ازمهمترین دستاورد‌های معاونت تحقیقات است.

تاسیس مرکز نوآوری سلامت و انجام پروژه‌های ساخت آزمایشگاه جامع تحقیقات در فضایی به مساحت ۷۰۰ مترمربع از مهمترین اولویت‌های این معاونت است.

بررسی چارت سازمانی و تشکیلات تفصیلی برای پژوهشکده و مراکز قطعی، اختصاص بودجه مستقل برای مراکز قطعی و اختصاص پست سازمانی مکفی برای اعضای هیات علمی پژوهشی ازمهمترین دغدغه‌ها وچالش‌های معاونت تحقیقات و فناوری است که برای رفع آن‌ها باید گام‌های اساسی برداشت .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی معاونت تحقیقات فناوری دانشگاه کسب رتبه رتبه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج