Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@06:21:54 GMT

۱۰ نکته غیر معمول برای صرفه جویی در مصرف آب

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۹۵۲۱۴

۱۰ نکته غیر معمول برای صرفه جویی در مصرف آب

فرارو- اروپا در میانه یکی از خشک‌ترین تابستان‌هایی قرار دارد که تا به حال دیده است و ذخایر آبی آن قاره به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

به گزارش فرارو به نقل از یورونیوز، در پرتغال و لهستان از شهروندان خواسته شده تا مصرف آب را کاهش دهند تا از میزان فشار وارد شده کاسته شود. برخی از شهر‌ها و روستا‌های اسپانیا تنها چهار ساعت در شبانه روز آب آشامیدنی در اختیار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بریتانیا برخی از تامین کنندگان آب محدودیت‌هایی را در استفاده از آب اعلام کرده‌اند که میلیون‌ها نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

واکنش کشور‌های اتحادیه اروپا چگونه است؟ از آنان خواسته شده تا فاضلاب را مجددا تصفیه کرده و مورد مصرف قرار دهند اگر می‌خواهیم با تغییر آب و هوا سازگار شویم بازیافت بسیار مهم است. در سرتاسر این قاره از مردم خواسته می‌شود که در هر بخش از زندگی شان آب کمتری مصرف کنند. با این وجود، تنها در زمان خشکسالی نیست که باید مراقب میزان مصرف خود باشیم.

چرا باید همیشه در مصرف آب صرفه جویی کنیم؟
آب یک منبع گرانبها است و فکر کردن در مورد میزان مصرف ما نباید صرفا برای مواقع کمبود شدید آب باشد. برای مثال، کاهش مصرف آب باعث صرفه جویی در مصرف انرژی نیز می‌شود. بسیاری از ما به انرژی مورد استفاده برای تصفیه و پمپاژ آب به خانه‌های خود فکر نمی‌کنیم، اما شرکت‌های آب برخی از بزرگترین مصرف کنندگان برق هستند. با صرفه‌جویی در مصرف آب تا جایی که می‌توانید، کربن را از نیرویی که برای رساندن آن به شیر آب خود استفاده می‌کنید نیز کاهش می‌دهید.

با توجه به اینکه بحران آب و هوا بیش‌تر از آن چه که به نظر می‌رسد به یکدیگر مرتبط است کمبود‌ها تنها در صورتی بدتر می‌شوند که گرمایش جهانی نیز ادامه یابد. رویداد‌های آب و هوایی شدید پیش بینی منابع را دشوار می‌کنند و خشکسالی روز به روز بیش‌تر می‌شود. عادات خوب در مورد صرفه جویی در مصرف آب نه تنها می‌تواند در هزینه شما صرفه جویی کند بلکه بدان معناست که هرگونه محدودیت جزئی که معرفی می‌شود به نظر مشکل بزرگی نمی‌رسد؛ بنابراین برای کاهش مقدار آبی که مصرف می‌کنید چه کاری می‌توانید انجام دهید؟

در ادامه به ۱۰ نکته برای صرفه جویی در مصرف آب در خشک‌ترین تابستان تاریخ اروپا اشاره می‌کنیم:

۱-توالت دوگانه نصب کنید و سیفون خود را هوشمندانه انتخاب کنید
این یک راه حل ساده نیست، اما به سرعت پولی که برای ارتقا هزینه کرده باز می‌گردد. سیستم فلاش دوگانه دو گزینه دارد که بسته به مقدار آب مورد نیاز برای شستشو متفاوت است. یک فلاش بزرگ اغلب بین شش تا نه لیتر آب در یک بار مصرف می‌کند در حالی که فلاش کوچک تنها بین سه تا چهار لیتر آب مصرف می‌کند. این بدان معناست که استفاده از فلاش صحیح می‌تواند تا ۶۰ درصد آب را با هر بار استفاده ذخیره کند.

۲-یک سطل زیر دوش خود قرار دهید
انتظار در هنگام گرم شدن دوش نه تنها ناخوشایند است بلکه آب را نیز هدر می‌دهد. برای استفاده از این رواناب استفاده نشده یک سطل زیر جریان قرار دهید تا آب را بگیرد.

۳- برای آبیاری گیاهان تان از پشت بام آب جمع آوری کنید
با ممنوعیت استفاده از شلنگ در بسیاری از مکان‌ها زمان آن فرارسیده است که به دنبال راهی جایگزین برای آبیاری گیاهان خود باشید. اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که هنوز بارندگی مناسبی وجود دارد می‌توانید این آب را هنگامی که روی سقف شما جمع می‌شود برداشت کنید و آن را ذخیره نمایید. گیاهان بومی احتمالا به آب کمتری نیاز دارند، زیرا با محیطی که در آن زندگی می‌کنند سازگارتر هستند. شما هنوز هم می‌توانید باغی باورنکردنی بدون قبض بالای آب مورد نیاز برای زنده نگه داشتن آن داشته باشید.

به عنوان یک امتیاز اضافی جمعیت محلی گرده افشان‌ها را تشویق می‌کنید تا باغ شما را پر از تنوع زیستی نگه دارند.

۴-یک پارچ پر از آب را در یخچال بگذارید
با این کار نه تنها در مصرف آب صرفه جویی می‌کنید بلکه از مصرف بطری‌های پلاستیکی نیز جلوگیری می‌کنید و در آن صورت هر زمان که بخواهید آب سرد خواهید داشت بدون آن که چندین لیتر آب را برای رسیدن به دمای دلخواه تان هدر بدهید و به درون مجرای فاضلاب بفرستید.

۵- مطمئن شوید که بار کامل را در ماشین ظرفشویی و ماشین لباسشویی قرار داده‌اید
شاید تعجب کنید اگر بدانید که کار کردن ماشین ظرفشویی در واقع آب کمتری نسبت به شستن با دست مصرف می‌کند. اما این تنها در صورتی است که پیش از روشن کردن آن از پر بودن دستگاه مطمئن شوید. همین امر در مورد ماشین لباسشویی نیز صدق می‌کند.

بنابراین، پیش از روشن کردن دستگاه‌ها را پر کرده و سعی کنید از تنظیمات حالت سازگار با محیط زیست استفاده کنید. این امر باعث صرفه جویی در پول شما در پرداخت قبوض آب و برق می‌شود.

۶- یک سر دوش با جریان کم نصب کنید

دوش گرفتن یکی از منابع اصلی مصرف آب در اکثر منازل است. یک سر دوش با جریان کم می‌تواند با محدود کردن حجم آبی که در هر دقیقه مصرف می‌کنید به شما در رفع این مشکل کمک کند.

۷-زمان دوش گرفتن خود را کوتاه کنید
زمان دوش گرفتن هر چه کوتاه‌تر باشد بهتر است. کاهش دوش گرفتن روزانه از هشت دقیقه به چهار دقیقه می‌تواند حدود ۳۶ لیتر آب را با هر بار شستشو ذخیره کند. اگر می‌خواهید روشی جذاب‌تر برای زمان دوش گرفتن خود داشته باشید دیگران پیشنهاد می‌کنند یک لیست پخش موسیقی چهار دقیقه‌ای تهیه کنید هنگامی که موسیقی متوقف شد وقت آن است که بیرون بیایید.

۸-نشت آب را بررسی کنید
همراه با صدای آزاردهنده یک چکه مداوم نشت می‌تواند مقدار زیادی آب را خیلی سریع هدر دهد. اگر صورتحساب شما به طور ناگهانی و بدون دلیل منطقی افزایش یافته است می‌تواند نشانه این باشد که شما در لوله کشی خود مشکل دارید.

۹- کتری خود را تنها برای یک فنجان چای پر نکنید
این توصیه بیش‌تر برای مخاطبان چای دوست بریتانیایی است! هنگام تهیه چای تنها مقدار آب مورد نیاز خود را داخل کتری بریزید. وسوسه انگیز است که کتری را تا آخر پر کنید، اما بسیاری از ما که دفعه بعد که برای تهیه چای یا قهوه می‌رویم به سادگی آب اضافی را بیرون می‌ریزیم. با این وجود، با جوشاندن یک یا دو فنجان نه تنها در مصرف آب بلکه در مصرف انرژی نیز صرفه جویی خواهید کرد.

۱۰- از یک کاسه برای شستن میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنید
یک شیر آب در هر دقیقه حدود ۱۵ لیتر آب مصرف می‌کند. بنابراین، هنگامی که محصول خود را آبکشی می‌کنید به جای آن از کاسه استفاده کنید. به سادگی کاسه را پر کنید سپس میوه یا سبزی را تکه تکه در آن بشویید

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه کم آبی صرفه جویی در آب صرفه جویی در مصرف آب دوش گرفتن نه تنها لیتر آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۵۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران مهرزاد احسانی رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره جراحی و حوضه‌های جنوبی و دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی دبا اشاره به فعالیت‌های این کمیته ملی اظهار کرد: کمیته ملی آبیاری و زهکشی یک نهاد فراسازمانی متشکل از اساتید دانشگاه، وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، بخش‌های مشاور، پیمانکار و ترکیبی از این مجموعه است که ساختار اولیه کمیته ملی آبیاری و زهکشی را تشکیل می‌دهند.

وی گفت: این کمیته در ایران یکی از فعال‌ترین کمیته‌های عضو کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی است و شامل ۷۸ کشور عضو بوده و مقر آن نیز در کشور هند قرار دارد.

این مقام مسئول با توجه به اینکه یکی از نایب رئیسان کمیسیون بین‌المللی ایران به شمار می‌رود، افزود: این کمیسیون هرساله ایده‌ها و طرح‌های برگزیده و منتخبی را که کشورهای مختلف با موضوع صرفه‌جویی آب در نظر دارند یا فعالیتی را به انجام رسانده باشند، دریافت می‌کند و در مقایسه با کشورهای مختلف به عنوان یک مسابقه به طرح‌های برگزیده جایزه نقدی ۲ هزار دلاری اهدا می‌شود.

احسانی با توضیح رقابت‌های کمیسیون بین‌المللی خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها در چهار محور صرفه‌جویی از جمله فناوری، صرفه‌جویی در زمینه مدیریت، صرفه‌جویی از منظر کشاورزان و دیگری جایزه ویژه بخش جوان که شامل افراد زیر ۴۰ سال است، تقسیم می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ایران طرح‌های مورد نظر خود را در هر چهار بخش آماده و در مهلت مقرر تعیین شده برای کمیسیون ارسال کرده است.

دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران همچنین در ادامه فعالیت‌های کمیسیون بین‌المللی تصریح کرد: از دیگر فعالیت‌های این نهاد بین‌المللی بررسی و ثبت سازه‌های تاریخی آب است به این نحو که پس از دریافت اطلاعات این سازه‌ها، مشخصات آن با شورای جهانی آب به اشتراک گذاشته می‌شود و به وسیله کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی به ثبت می‌رسد که هر کشور سالانه ظرفیت ثبت حداکثر ۴ طرح را دارا است؛ در این خصوص نیز در مهلت مقرر، ۴ طرح توسط ایران پیشنهاد شده و در صورت تصویب به عنوان آثار تاریخی آب ایران اضافه خواهد شد.

وی با بیان تألیفات انجام شده با موضوع آبیاری و زهکشی در این کمیته بیان کرد: در بعد فعالیت‌های داخلی نیز حدود ۱۵ کتاب در کمیته ملی آبیاری و زهکشی در حال تألیف است که از این میان دو جلد کتاب با موضوع زهکشی آماده چاپ است که به زودی منتشر خواهد شد.

احسانی خاطرنشان کرد: همچنین کتاب «آب سبز» با محوریت دستورالعمل‌های علمی و عملی مصرف آب در مزرعه و بهبود بهره‌وری آب سبز در ایران و جهان، تا یک ماه آینده به انتشار می‌رسد و تا پایان سال جاری نیز حدود ۸ کتاب دیگر منتشر خواهد شد.

کد خبر 6090104 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • مهم ترین نکته لیست تیم ملی والیبال؛ میلاد عبادی‌ پور خط خورد!
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد