Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک به فاصله ۱۰ روز تا انتخابات کمیته، آخرین سفر را نیز از دست ندادند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایران اکونومیست، مراسم افتتاحیه پنجمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی فردا، سه‌شنبه 18 مرداد ماه در قونیه برگزار می‌شود و بخشی از کاروان ایران در روزهای گذشته وارد این شهر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته جالب در مورد حضور کاروان ایران در قونیه، حضور مجید کیهانی، عبدی‌افتخاری، علی دادگر و علیرضا رحیمی از اعضای بدون فدراسیون هیئت اجرایی و پای ثابت سفرهای کمیته ملی المپیک است. مجید شایسته هم که پنجمین عضو بدون فدراسیون در هیئت اجرایی است هنوز به قونیه نرفته و این احتمال وجود دارد که تاخیر وی به خاطر ثبت نام در انتخابات کمیته ملی المپیک است. گفته می‌شود که وی نیز خود را به جمع یارانش در قونیه می‌رساند تا این گروه 5 نفره تکمیل شود.

این اعضای هیئت اجرایی سال گذشته درست در همین روزها در المپیک توکیو حاضر بودند البته علی دادگر در آن زمان رئیس فدراسیون تیراندازی بود. سفرهای یک نفره یا دو نفره آنها با رضا صالحی‌امیری، رئیس کمیته ملی المپیک در این سال‌ها به دفعات انجام شده به طوری که برخی از واژه توریست‌های هیئت اجرایی برای این افراد استفاده می‌کنند. این موضوع یکی از انتقادهای جدی به صالحی امیری در این سال‌ها بوده و این پرسش مطرح شده که چرا در هر سفری او این افراد را با خودش می‌برد.

 در حالی که اعضای هیئت اجرایی کمتر از 10 روز بعد از بازی‌های کشورهای اسلامی از کمیته ملی المپیک خداحافظی خواهند کرد و در تاریخ 6 شهریور ماه قرار است انتخابات کمیته ملی المپیک برگزار سود، سفرشان به قونیه نمی‌تواند توجیه منطقی داشته باشد مگر اینکه در تلاش باشند تا آخرین سفر را از دست ندهند! 

یک حساب سرانگشتی از هزینه اعزام، بلیت، هتل و حق ماموریت این افراد می‌تواند نشان دهد که چه هزینه‌ای صرف حضور افرادی می‌شود که عملاً فدراسیونی را هم در اختیار ندارند.

با این حساب این اعضای هیئت اجرایی بعد از حواشی زیادی که در مورد انتخاب خودشان به عنوان خبره ورزشی و ایجاد یک مسیر دوباره برای حضورشان در انتخابات کمیته ملی المپیک داشتند، همچنان با سفرهایشان حاشیه ساز می‌شوند.

علی رغبتی نیز در قونیه حاضر است و وی نیز در این ماه‌ها به پای ثابت سفرهای برون مرزی از سوی وزارت ورزش تبدیل شده و از المپیک زمستانی در چین تا المپیک ناشنوایان در برزیل و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی قونیه در رفت و آمد بوده است. 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک انتخابات کمیته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۵۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک

کادر سرپرستی کاروان ورزش ایران در بازی‌های المپیک پاریس به دلیل قوانین برگزارکنندگان این دوره بازی‌ها نسبت به دوره گذشته کاهش محسوسی خواهد داشت که متاثر از کاهش تعداد ورزشکاران است.

به گزارش مشرق، قوانینی که برگزارکنندگان بازی های المپیک برای تعیین تعداد اعضا و همراهان کاروان ورزش کشورهای شرکت کننده وضع کرده اند، نه تنها محدودیت هایی را برای اعزام مربیان ایجاد کرده است بلکه منجر به کوچک شدن کادر سرپرستی اعزامی به این بازی ها هم خواهد شد.

برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس به هر کشور به نسبت تعداد سهمیه هایی که ورزشکارانش کسب می کنند، مجوز اعزام همراه می دهند. این همراهان شامل اعضای کادر فنی (سرمربی، مربی، سرپرست و ...) و همچنین اعضای کادر سرپرستی می شود.

پیش از این در گزارشی به چالش ورزش ایران در المپیک برای اعزام مربیان اشاره کرده بودیم و اینکه با توجه به سهمیه های کسب شده تا به امروز، ورزش ایران با چالش اعزام اعضای کادر فنی همراه می شود. این چالش اما گریبان مسوولان برای تعیین کادر سرپرستی را هم خواهد گرفت چرا که مجوز اعزام تعداد همراهانی که برگزارکنندگان بازی ها به ازای سهمیه های ورزشکاران تخصیص می دهند، شامل کادر سرپرستی هم می شود.

ورزش ایران تا به امروز در ۹ رشته صاحب ۳۲ سهمیه برای بازی های المپیک پاریس شده است. طبق آنچه کمیته برگزاری بازی‌های المپیک به آن تاکید دارد، تقریباً به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه‌هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام همراه داده می شود. با این اوصاف مسوولان ورزش ایران فعلا مجاز به معرفی حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر - غیر از ورزشکاران - برای قرار گرفتن در ترکیب کاروان اعزامی هستند.

بنابراین نه تنها در تعیین اعضای کادر فنی هر یک از تیم ها و رشته های اعزامی محدودیت اعمال می شود بلکه کادر سرپرستی کاروان ایران نیز متاثر از این موضوع جمع و جورتر از همیشه خواهد شد.

برای بازی های المپیک ۲۰۲۰ علاوه بر نصرالله سجادی که سرپرست کاروان ورزش ایران بود، ۱۱ نفر هم عضور کادر سرپرستی بودند و با حکم رسمی که از سیدرضا صالحی امیری رییس وقت کمیته ملی المپیک گرفته بودند به توکیواعزام شدند اما به نظر می رسد با توجه به قوانین، ترکیب کادر سرپرستی اعزامی به پاریس به نصف دوره قبل یا کمتر از آن کاهش یابد.

شاید به همین دلیل باشد که تا به امروز و در فاصله حدود ۹۰ روز مانده به بازی های المپیک، هنوز اعضای کادر سرپرستی کاروان ایران به صورت رسمی معرفی نشده اند. البته جلسات «ستاد آماده سازی کاروان اعزامی به المپیک» به صورت منظم و با حضور تمام افراد در حوزه های مختلف پشتیبانی، حراست، رسانه و ... در حال پیگیری است اما به جز مناف هاشمی که مهر ۱۴۰۱ حکم خود را به عنوان سرپرست کاروان گرفت، برای دیگر اعضا حکمی صادر نشده است.

سی و سومین دوره بازی های المپیک ۵ تا ۲۱ مرداد در پاریس برگزار می شود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • کمیته ملی المپیک قهرمانی تیم ملی فوتسال را تبریک گفت
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • تعلیق مسابقات لیگ دو تهران به دلیل ضرب و شتم داور
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • IOC به ورزشکاران فلسطینی سهمیه المپیک داد
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند