Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، جلیل رحیمی جهان آبادی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره مذاکرات ۱+۴ که در وین در حال برگزاری است و برنامه سازمان انرژی اتمی ایران برای رسیدن به ۱۹۰ هزار سو غنی‌سازی اورانیوم، گفت: مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با طرف غربی بر پایه اثبات حسن نیت ایران است. چرا که پیش از این همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران فراتر از پروتکل الحاقی و حتی فراتر از برجام بوده و غربی‌ها و آژانس بین المللی انرژی اتمی هم این موضوع را تایید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس با اشاره به بدعهدی طرف غربی و آمریکایی در توافقات گذشته افزود: پس از بدعهدی آمریکا، مجلس شورای اسلامی قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را تصویب کرد که بر پایه آن دولت موظف به انجام برخی از اقدامات در صنعت هسته‌ای است از جمله افزایش غنی سازی، گازدهی و تولید سانتریفیوژهای نسل جدید و دیگر موارد که در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران است.

پیام رسیدن به غنی سازی ۱۹۰ هزار سو یعنی ایران در موضع ضعف نیست

نماینده مردم تربت جام و باخرز در مجلس با اشاره به آسیبی که رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران در نطنز وارد کرد، گفت: وقتی سانتریفویژهای نسل قدیم در نطنز با اقدام خرابکاری رژیم صهیونیستی آسیب دیدند، طبیعی است که باید نسل جدید جایگزین می‌شد بر همین دلیل اقدام سازمان انرژی اتمی در راستای اجرای قانون اقدام راهبردی برای دستیابی به ۱۹۰ هزار غنی‌سازی انجام شد.

وی با بیان اینکه پیام ایران به طرف غربی درباره رسیدن به غنی سازی ۱۹۰ هزار سو به معنای توانایی ایران و عدم ضعف است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران توانایی هرگونه فعالیت هسته ای از جمله غنی سازی اورانیوم با درصد بالا، نصب سانتریفیوژهای جدید و تولید هر نسلی از سانتریوفیوژ را به راحتی تولید می کند و در این بخش ۱۰۰ درصد به بومی سازی و خودکفایی رسیدیم.

رحیمی جهان آبادی یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران دارای حقوقی است ولی اگر اقدامی انجام می‌دهد بر اساس حسن نیت با هدف حل موضوع هسته‌ای است. اما نگاه غرب به جمهوری اسلامی ایران و بسیاری از کشورهای جهان، از موضع بالا به پایین و امر و نهی است که دیگر مشتری ندارد.

وی از غرب خواست پیام جمهوری اسلامی ایران در موضوع هسته‌ای را بفهمد و ادامه داد: آمریکا باید خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران را به رسمیت بشناسد چرا که ایران فراتر از حقوق قانونی خود و مقررات آژانس بین المللی انرژی اتمی، چیزی را طلب نمی‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ایران در چارچوب مقررات آژانس و توافق برجام حقوقی دارد، عنوان کرد: ما به تکلیف خود در موضوع برجام عمل کردیم و اگر خواستار حقوق مردم ایران در صنعت هسته‌ای هستیم، زیاده خواهی نیست. اما اینکه غرب این حقوق حداقلی را نادیده می‌گیرد و با اعمال تحریم به دنبال کسب امتیاز از جمهوری اسلامی است، عاقلانه نیست و به صلح و ثبات منطقه و منافع خود غربی‌ها آسیب وارد می‌کند.

ایران تسلیم هیچ گونه تهدید، فشار و تحریم نخواهد شد

این نماینده مجلس با بیان اینکه غرب با فشارهای رژیم صهیونیستی، تحریم‌ها را به ایران تحمیل کرد، گفت: این در حالی است که رژیم صهیونیستی انرژی اتمی غیرصلح آمیز و کلاهک هسته‌ای دارد و عضو ان پی تی هم نیست و آزادانه به کشورهای همسایه، خلاف مقررات سازمان ملل و قوانین بین المللی حمله نظامی انجام می‌دهد. در حالی که جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه خلاف این قوانین عمل نکرده ولی سهم حسن نیتش، تهدید، تحریم و فشار بوده است.

رحیمی جهان آبادی پیام ایران به طرف غربی را عدم تسلیم شدن برابر هر گونه تهدید، فشار و تحریم عنوان کرد و گفت: امیدواریم طرف غربی پیام جمهوری اسلامی ایران را به درستی درک کند. چرا که قرار نیست جمهوری اسلامی ایران تاسیسات هسته‌ای خود را اوراق کند، میزان غنی سازی را کاهش دهد، اوانیوم غنی سازی شده را رقیق کند و نظارت فراپادمانی و فراپروتکل الحاقی را هم بپذیرد، ولی طرف غربی تضمین ندهد، توافق را امضا نکند و هیچ تضمینی برای عدم خروج از پیمان و بازگشت پول حاصل از فروش نفت را قبول نکند. قطعا هیچ کشوری با چنین منطق غربی‌ها مذاکره نخواهد کرد و بهتر است در دور جدید مذاکرات، آمریکا عقلانی عمل کند.

مشکل ایران با طرف غربی، میزان فهم آنها از واقعیت‌های جهان است

وی با بیان اینکه طرف غربی در صورت عدم رعایت عقلانیت به خودش آسیب می‌زند، تصریح کرد: خروج آمریکا از برجام، مشکلاتی را سبب شد و در حقیقت عرصه را به کشورهایی نظیر چین و روسیه واگذار کرد. در حالی که کشورهای امروز جهان، کشورهای تابع امر غربی‌ها نیستند و ایران هم به لحاظ قدرت نظامی، سیاسی و قدرت اقتصادی، کشور کوچک نیست که تابع غرب شود. اما نگاه غربی‌ها همان نگاه قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی است که با کشتی‌های بادبانی به شرق هجوم می‌آوردند و هر جایی را تسخیر می‌کردند.

رحیمی جهان آبادی با تاکید بر اینکه ایران آمادگی حل مساله هسته‌ای را دارد، خاطرنشان کرد: بهتر است غرب از رفتار زیگزاگی و پارادوکسی دست بکشد. چرا که ایران به رغم اینکه توانایی تولید غنی سازی و تولید سانتریفیوژهای جدید را دارد، آماده گفت و گو است و مشکلی که ایران با کشورهای غربی دارد، میزان فهم آنها از واقعیت‌های جهان است.

کد خبر 696405 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و آمریکا مذاکرات وین هسته‌ای - مذاکرات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا مذاکرات وین هسته ای مذاکرات جمهوری اسلامی ایران رحیمی جهان آبادی رژیم صهیونیستی انرژی اتمی غنی سازی ۱۹۰ هزار طرف غربی غربی ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی

به‌منظور ارتباط مستقیم و مؤثر با اقشار جامعه و در جهت تکریم عینی و عملی مراجعان و ارائه خدمت شایسته به مراجعان علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران به همراه ۱۴ نفر از معاونان و مسئولان قضایی دادگستری کل استان تهران پاسخگوی مطالبات حقوقی و قضایی ۳۳۰ نفر از مراجعان بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران در این ملاقات مردمی مسئولان قضایی استان تهران به صورت چهره به چهره با مراجعان گفتگو کردند و ضمن استماع بی‌واسطه مشکلات قضایی و حقوقی آنها، راهنمایی‌های لازم را در جهت رفع مسائل مطرح شده ارائه و دستورات قانونی را برای رفع آنها صادر کردند.

عمده درخواست‌های مراجعین در این ملاقات مردمی با عناوین درخواست خلع ید، استرداد ثمن معامله، کلاهبرداری، ارتشا، فسخ قرارداد، درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، تقاضای پیگیری و تسریع در رسیدگی‌ها، درخواست‌های عفو و تخفیف مجازات، حفظ حقوق عامه و حقوق شهروندی بود که رئیس کل دادگستری استان تهران و مسئولان قضایی استان در این رابطه در ارتباطی بدون واسطه با مردم، راهنمایی‌های لازم را ارائه و دستورات مقتضی را صادر کردند.

در جریان ملاقات مردمی مسئولان قضایی دادگستری کل استان تهران، شخصی با مراجعه به رئیس کل دادگستری استان تهران مدعی شد که خودرویی را به شخصی فروخته و برای فک و تعویض پلاک به پلیس راهور مراجعه داشته، اما به این شخص اعلام شده که امکان انجام این اقدام عملی نیست.

القاصی پس از استماع اظهارات این شخص با توجه به گزارشات واصله و مشابه، به قائم مقام دادگستری کل استان تهران دستور داد تا ضمن هماهنگی با پلیس راهور علل عدم فک و تعویض پلاک وفق بخشنامه صادره را بررسی و در اسرع وقت نسبت به حل آن در جهت تسریع در کار مردم اقدام کند.

شایان ذکر است است متقاضیان می‌توانندجهت ملاقات با رئیس کل دادگستری استان تهران و مسئولان قضایی استان با مراجعه به درگاه «سامانه ارتباطات مردمی عدلیه - سامع -» به نشانی www.Same.eadl.ir، درخواست خود را ثبت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • مذاکرات دوجانبه صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان در آلماتی
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • حمایت دانشگاهیان کرمانشاه از خیزش دانشجویان غربی علیه جنایات رژیم صهیونیست
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه