Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیکر مطهر شهید عبدالله اسکندری ظهر امروز همزمان با عاشورای حسینی در میان حضور باشکوه و حماسی مردم تشییع و پیکر مطهرش در گلزار شهدای شیراز آرام گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیکر مطهر شهید عبدالله اسکندری ظهر امروز همزمان با عاشورای حسینی در میان حضور باشکوه و حماسی مردم تشییع و پیکر مطهرش در گلزار شهدای شیراز آرام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماز بر پیکر این شهید توسط امام‌جمعه شیراز در صحن و سرای حرم مطهر شاهچراغ اقامه شد و پس از آن پیکرش به گلزار شهدا منتقل و تدفین شد.
در این مراسم قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و معاون رئیس جمهور در این مراسم حضور داشت و پیام رئیس جمهور را قرائت کرد.
پایان بخش این مراسم اقامه نماز عاشورا در گلزار شهدا توسط مردم شهیدپرور شیراز بود.


رئیسی: شهید سرافراز حاج عبدالله اسکندری مانند ارباب بی سرش، سر داد

متن پیام رئیس‌جمهور به شرح زیر است:
"پرواز در ساحت قدس ربوبی با بال­ های زیبای شهادت و عند ربهم یرزقون شدن، رسم و آیین پرفروغ و مشعشی است که از مسجد کوفه و صحرای کربلا آغاز و همه شیفتگان و دل­دادگان در طول اعصار و قرون را شیفته و واله خود نموده است.
شهیدان زبدگان و دانایان حقیقی عالم وجود بودند که همواره مترصد بهره بردن از دروازه­ های باز شده آسمان برای لبیک به ندای هل من ناصر حسینی بودند و جان شریف خود را به پروردگار عالمیان هبه و رضایت ابدی رب جلیل را خریدند و مصداق آیه شریفه «ارجعی الی ربِکِ راضیه مرضیه، فادخلی فی عبادی وادخلی جنتی» گردیدند.
بار دیگر شاهدیم که در ایام سوگواری خامس آل عباء(ع)، استان فارس و شیراز، سومین حرم اهل بیت (ع) میزبان پیکر مطهر یکی از راست­ قامتان ولایت­مدار ماندگار و مانای تاریخ و تابع حقیقی اباعبدالله الحسین(ع) است.
شهید سرافراز سردار سرتیپ پاسدار حاج عبدالله اسکندری مانند ارباب بی ­سرش، سر، داد اما حاضر به پذیرش تعرض سفاکان و خون­خواران زمانه به حرمین شریف و حرم عقیله­ ی بنی­ هاشم نشد و این مزد زیبا و گرانسنگ و گوهر تابناک به او داده نشد مگر به واسطه اخلاص و صفای درون و عمل جهادی که در طول حیات طیبه­ اش همواره در وجود وی موج می ­زد. او آسایش و راحت دنیا و مافیهای آن را فدای امنیت و آرامش و سرافرازی مسلمانان و ایران سربلند نمود.
تبریک و تسلیت باد شهادت این رادمرد عرصه جهاد و شهادت به محضر حضرت حجت بن الحسن العسکری(عج) و نایب بر حقش رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردمان ولایت­مدار استان فارس و شهر شیراز سومین حرم اهل بیت و خاندان مکرمش و همسنگران عزیز و گرامیش که سالکان راه پررهرو او بوده و هستند.
امیدوارم خداوند بلندمرتبه ما را رهروان و تابعان و قدردان همیشگی این شهیدان بلندمرتبه و گرانقدر قرار دهد".


اژه ای: رزق و روزی پاسداری از حرم عقیله بنی هاشم با سری جدا از پیکر شد

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه نیز در این باره پیامی صادر کرده و در مراسم قرائت شد که متن پیام به شرح زیر است:
همزمان با فرا رسیدن ماه محرم، ماه شهادت و آزادگی و ایثار، ایران اسلامی بار دیگر به شمیم شهدا عطرآگین شد؛ این بار شهدایی که در زمره رهروان طراز اول و برجسته مکتب حسین بن علی (ع) هستند و عاشقی و حریت و دفاع از کیان دین را فرسنگ ها دورتر از خانه و کاشانه مشق کردند و برای حراست از حرم آل الله، جان عزیزشان را در طبق اخلاص نهادند.
درمیان این دلیرمردان سرافراز و کواکب آسمان غیرت و شجاعت، نام و آوازه سردار «عبدالله اسکندری» درخشان و پرتلألو است؛ سرداری که در ایام دفاع مقدس، پیوسته در سرزمین های نور و حماسه، شهادت را می جویید و عاقبت، رزق و روزی اش پاسداری از حرم عقیله بنی هاشم (س) و فوز عظیم شهادت در این راه با سری جدا از پیکر شد.
اینجانب ضمن تبریک و تسلیت بابت شهادت این بزرگمردان عاشورایی به ویژه شهید عبداالله اسکندری به محضر حضرت بقیه الله الاعظم (عج) و نایب بر حقش حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) و خانواده های صبور و همرزمانشان، از عموم مردم حسینی و شهید پرور ایران اسلامی که در آیین های وداع و تشییع پیکرهای مطهراین شهدا، حضوری پرشور و شعور داشتند، قدردانی می کنم.


سردار بی سر

در نخستین روزهای خرداد ماه سال ۹۳ تصویر بر سر نیزه زدن این شهید والامقام در فضای مجازی که توسط داعش در سوریه به شهادت رسیده بود دست به دست شد و این تصاویر بار دیگر کربلا و روز عاشورا را برای همگان تداعی کرد.
شهید عبدالله اسکندری در تمام طول مدت هشت سال دفاع مقدس در جبهه‌های نبرد حضور داشت و از یاران و هم رزمان سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان بود.
وی در عملیات‌هایی همچون خیبر، بدر، والفجر ۸، کربلا ۱،۳،۴،۵ و ۸، والفجر ۱۰ و بیت المقدس ۴ حضور داشت. از دیگر مسئولیت‌های وی می‌توان به فرماندهی تیپ ۴۶ امام هادی، فرماندهی مهندسی تیپ ۴۲ قدر و فرماندهی مهندسی رزمی جبهه مقاومت اشاره کرد.
وی در اواخر دهه ۸۰ تا ابتدای دهه ۹۰ مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران شیراز را برعهده داشت. سردار اسکندری پس از بازنشستگی در لبیک به فرمان رهبری و در دفاع از حرم اهل بیت (ع) به سوریه رفت و در اولین روزهای خرداد در حلب به دست گروه اجناد الشام سر وی توسط این گروه تروریستی تکفیری از تن جدا شده و بر سر نیزه زده شد.

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عبدالله اسکندری گلزار شهدا پیکر مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرهنگ محمدحسین فولادی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام امروز با بیان اینکه پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد، گفت: پیکر پاک شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام افزود: این شهید در عملیات والفجر ۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.

فولادی با اشاره به اینکه پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت، تصریح کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود، گفت: این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

فولادی با تاکید بر اینکه پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود، افزود: شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • بازگشت پدر به خانه
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای آبادان