Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ربیعی در شب دهم ماه محرّم و مراسم عزاداری امام حسین ع که در خانه کارگر برگزار شد، اظهار داشت: همزمانی عاشورای امسال با روز خبرنگار، زمینه‌ای فراهم کرد تا چگونگی رمز ماندگاری و استمرار تاریخی نهضت حسینی بیشتر درک شود.

ترکیب اشک برای مظلوم و مفاهیم برجسته و پرمعنای انسانی و اخلاقی نهضت حسینی سبب شده تا عزاداری برای حسین از مرزها، قومیت‌ها و مذاهب فراتر رفته و حتی آنان که کلیت دین را نفی می‌کنند نمی توانند حرکت حسین ع را نادیده بگیرند و نسبت به نهضت حسینی سر تعظیم فرود نیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر سابق تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: همه طبقات جامعه در عزاداری نهضت حسینی شرکت می‌کنند اما خلوص عزاداری در قشر کارگر بیشتر هویداست، قشری که حرمت عرق جبینشان همانند خون شهید است.

ربیعی تصریح کرد: در این نهضت، شاهد مصافی هستیم که از یک طرف انسانیت محض و طرف دیگر جنایت محض، یک طرف اخلاق و طرف دیگر ضداخلاق، یک طرف عدالت و طرف دیگر ظلم و بی عدالتی و یک طرف آزادی و آزادگی و طرف دیگر اسارت و به اسارت بردن رویاروی همدیگر قرار می‌گیرند.

متاسفانه در مجالس عزداری سالار شهیدان، کمتر از مفاهیم انسان ساز و اخلاقی نهضت حسینی صحبت می‌شود. اگر مکررا آموزه‌های مفهومی عاشورا پیام‌رسانی می‌شد و در ضمیر و دل همه ما نهادینه می‌شد، در آن صورت نه ستمی از ما سر می زد و نه تابع ستمی می‌شدیم و حفظ منافع جامعه، چراغ راه ما می‌شد.

ابن استاد دانشگاه با بیان این نکته که سالهاست زمزمه می‌کنیم کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود، تصریح کرد: پیام رسانی، فقط وظیفه یک قشر خاص نیست، همه ما با زبان و رفتار می‌توانیم پیام رسان نهضت حسینی باشیم.

بیشتر بخوانید:

جفای بزرگ به حسین(ع) / سانسور ۵۷ سال کارنامه او و خلاصه کردن حیاتش به نیم‌ روز آخر از تکیه سپورها و درخونگاه تا شوفرها و درکه / معروف ترین تکایا و هیئات قدیمی عاشورایی از شمال تا جنوب تهران

وی با اشاره به سفر طولانی امام حسین ع از مدینه به مکه و از مکه به سمت کوفه و کربلا که بیش از دو هزار و دویست کیلومتر بود هیچ فرصتی را برای پیام‌رسانی و گفتگو و بیان اهداف خود از دست نداد و همه را به سمت حق و حقیقت دعوت کرده و در دعوت خویش نیز هیچ تفکیک و محدودیتی قائل نبود و همه انسانها را با هویت انسانی‌شان را به حق فرا می‌خواند و همچنین در مسیر برگشت این‌بار سری که بر تن سوار نبود و بر نیزه بود باز هم پیام رسان شد. حسین چه با زبان و سری با تن و چه سری بدون تن، سراسر دعوت به حق بود و حسین ع هیچگاه از دعوت به سوی حق دست نکشید. و این بار زینب، زبان سر بی‌تن و پیام‌رسان کربلا شد.

ربیعی یادآور شد: امام حسین (ع) همه افراد را به سوی حق فرا می خواند و یک نفر را از خودش نمی راند. ایشان حتی در شب عاشورا که به یارانش گفت من بیعتم را از شما برداشتم و می توانید بروید در آن برهه هم به انسان ها حق انتخاب مسئولانه داد و به معنی این نبود که آنها را از خودش براند.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1659869

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی ربیعی برجام توافق هسته ای ایران نهضت حسینی طرف دیگر یک طرف حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند

خارش پوست یکی از علائمی است که ممکن است در بسیاری از بیماری‌های مختلف بروز کند.

به گزارش ایسنا، خارش یکی از علائم شایع عارضه‌های پوستی است.

در این مطلب به نقل از بی بی سی، به چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد، می‌پردازیم:

۱. برآورد تقریبی نشان می‌دهد که ما حدود ۹۷ بار در روز خودمان را می‌خارانیم.

۲. احساس خارش بر اثر تماس با حشرات و گیاهان به دلیل سمومی است که بر پوست ما به‌جا می‌گذارند. مواد سمی باعث آزاد شدن هیستامین‌ها در بدن می‌شوند که نوعی واکنش ایمنی بدن است. در این واکنش بافت‌های عصبی پیام‌های احساس خارش را به مغز ما می‌فرستند.

۳. احساس خارش، شبکه عصبی ویژه خود را دارد. تاکنون تصور می‌شد احساس خارش و درد، مسیرهای دریافت یکسانی دارند اما در سال ۱۹۹۷ مشخص شد احساس خارش، بافت‌های عصبی ویژه‌ خود را دارد.

۴. پیام‌های خارش بسیار به کندی منتقل می‌شوند. بافت‌های عصبی سرعت‌های گوناگونی دارند. پیام‌های لمس با سرعتی حدود ۳۰۰ کیلومتر ‌در ‌ثانیه انتقال پیدا می‌کنند. «درد ناگهانی» (برای مثال وقتی به‌طور اتفاقی دست روی شعله گاز قرار می‌گیرد)‌ با سرعتی حدود ۱۳۰ کیلومتر در ساعت منتقل می‌شود. احساس خارش با سرعتی حدود سه کیلومتر در ساعت انتقال پیدا می‌کند که کمی آهسته‌تر از سرعت راه‌ رفتن انسان است.

۵. احساس خارش مانند خمیازه کشیدن مسری است. دانشمندان با نمایش فیلم موش‌هایی که خود را می‌خارانند به گروه دیگری از موش‌ها به این موضوع پی‌بردند. پس از نمایش فیلم، موش‌های تماشاگر هم شروع به خاراندن خود کردند.

۶. احساس مسری خارش بخش کوچکی از مغز به نام هسته سوپراکیاسماتیک (بخش قدامی هیپوتالاموس) را فعال می‌کند. عصب‌شناسان هنوز به‌ طور دقیق عملکرد این بخش از مغز را در چگونگی مشاهده و تکرار عمل خاراندن درنیافته‌اند.

۷. خاراندن بهترین راه برای خلاص شدن از مهاجمان خارش‌آور است. خاراندن، به دور کردن حشرات موذی یا دفع اثر گیاهان سمی کمک می‌کند. همچنین باعث گشادی رگ‌های خونی و در نتیجه جریان بیشتر گلبول‌های سفید و پلاسمای خون برای از بین بردن اثرات سمی می‌شود. به همین دلیل است که با خاراندن، پوست سرخ و لکه‌لکه می‌شود.

۸. خاراندن احساس خوشایندی است چون باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود.

۹. خوشایندترین نقطه برای خاراندن در بدن مچ پاست. پژوهش‌ها این موضوع را نشان داده است.

۱۰. هرچه بیشتر خود را بخارانید احساس خارش بیشتر می‌شود. خاراندن پوست باعث آزاد شدن هیستامین بیشتر می‌شود و پیام‌های خارش بیشتری به مغز فرستاده می‌شود. اگر این کار را ادامه دهید باعث آسیب دیدن پوست و ایجاد زخم و عفونت می‌شوید.

۱۱. در بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس (صدفک) یا اگزما (درماتیت) چرخه خارش آزاردهنده می‌شود. در چنین مواردی آنتی‌هیستامین‌ تجویز می‌شود تا اثرات هیستامین را خنثی کند و احساس خارش را کاهش دهد.

۱۲. پژوهش‌ نشان داده است که خارش مداوم و مزمن به اندازه درد مزمن ناتوان‌کننده است. خارش مزمن از اثرات جانبی بیماری‌های گوناگونی مانند بیماری‌های کبدی و لنفوم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • (عکس) حسین حسینی به جانشینش در استقلال؛ مطمئنم که می‌درخشی
  • عکس| پیام احساسی کاپیتان استقلال به جانشینش در تبریز
  • گرایی بازهم به تیم ملی کشتی دعوت نشد!
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • سید حسین حسینی و دانیال اسماعیلی فر بخشیده می‌شوند؟
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی