Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@14:15:16 GMT

بزرگترین دانشگاه‌های دنیا در حال مطالعه دین هستند

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۹۸۶۸۳

بزرگترین دانشگاه‌های دنیا در حال مطالعه دین هستند

 

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیت‌الله رضا رمضانی عصر امروز در مراسم عزاداری ماه محرم که در حسینیه امام صادق (ع) روستای مژده رشت برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: اینجانب در گذشته، یک ماه رمضان کامل را در این منطقه شرفیاب شده بودم. 

وی با بیان اینکه فضلا و علمای گیلانی باید بین مردم بیایند، گفت: اینجا دانشجویانی هستند که نیازمند به حضور عالم برای پاسخگویی به سوالات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه برخی از فضلای گیلانی در حد اجتهاد هستند، تصریح کرد: بسیار پسندیده است که این افراد در تابستان و ایام تبلیغی در مناطق و شهرهای استان حضور پیدا کرده و ضمن برگزاری کلاس، به سوالات مردم به ویژه جوانان پاسخ دهند. 

رمضانی، شأن گیلانی‌ها را، عالم‌پروری دانست و افزود: مردم این خطه عالمان و روحانیون را دوست دارند و به همین منظور این ارتباط باید تنگاتنگ باشد. 

به گفته دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)، با توجه به هجمه‌های فضای مجازی، ضروری است که مردم، عالم شهر، محله و استان خود را از نزدیک ببینند و زندگی ساده آنان را مشاهده کرده و با آن‌ها حرف بزنند. 

وی با بیان اینکه دشمنان، امروز نقشه جداکردن مردم از روحانیت را دارند، گفت: دشمن به دنبال این است که مردم دین خود را از غیر روحانیت بگیرند. 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه روحانیت در طول تاریخ، اسلام را به ما آموختند و در عرصه‌های مختلف حضور داشتند، بیان کرد: امروزه بزرگترین دانشگاه‌ها در دنیا، مجددا در رابطه با دین در حال مطالعه هستند زیرا دین در ساحت اجتماعی و سیاسی آمده و حاکمیت پیدا کرده است. 

رمضانی به روایتی از امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: حضرت فرمودند که دوست داریم پیروان و شیعیان ما عاقل، اهل خرد، با فهم و درک، دانا، دارای حلم و برداری، اهل صبر، وفاداری و مدارا باشند. 

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با بیان اینکه اگر جامعه اسلامی به دنبال دانش دین باشند، دیگر جهل و نادانی نخواهیم داشت، افزود: امام حسین (ع) به شهادت رسید تا جامعه در جهل نماند و سیدالشهدا (ع) نیز برای اینکه مردم در تحیر و سرگردانی نباشند، به شهادت رسید. 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه مورد تایید اهل بیت (ع) یا باید عالم باشد یا دانشجو، بیان کرد: در جلسات مربوط به امام حسین (ع)، باید درس زندگی بیاموزیم. 

رمضانی با تاکید بر اینکه بر اساس قرآن و روایات، زندگی همین داشته‌های مادی که داریم، نیست، گفت: به تعبیر امام حسین (ع)، زندگی همان عشق و حب به حق، تقرب به خداوند و دستیابی به عزت الهی است، همه انبیای الهی آمدند تا انسان را از زندگی ظاهری به زندگی حقیقی برسانند.

وی با اشاره به اینکه ما باید به شکلی زندگی کنیم که ابدیت را برای خود بسازیم، گفت: ابدیت به باطن ما بر می‌گردد و باطن ما از عقاید، اخلاق و انجام احکام، نشأت می‌گیرد. 

رمضانی به واقعه کربلا و شهادت حر بن یزید ریاحی اشاره کرد و افزود: داستان حر در کربلا، یک امیدی به انسان‌ها می‌دهد که هر چقدر هم آلوده به گناه و معصیت باشیم، می‌توانیم بخشیده شویم. 

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)، مرگ در نزد امام حسین (ع) را به معنی زندگی ذلیلانه عنوان کرد و گفت: حیات و زندگی در نزد امام حسین (ع) نیز به معنی مرگ عزت‌مندانه است. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: عاشورا آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت ع عضو مجلس خبرگان رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۸۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • رهایی: دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند
  • دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • اجتماع همبستگی با دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین +عکس
  • اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی مقابل دانشگاه تهران
  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • اجتماع همبستگی با دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!