Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص مرگ کودک ۴ ساله عقرب زده در شهرستان بهمئی توضیحاتی ارائه کرده است.

با سلام و احترام خدمت مردم شریف شهرستان بهمئی و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و عرض تسلیت خدمت خانواده مرحوم سامان غفوری ؛

بیمار سامان غفوری کودک ۴ ساله که در روستای سید صالح رودتلخ شهرستان بهمئی مورد گزش عقرب قرار گرفتند (ساعت تقریبی گزش به گزارش بهورز منطقه ۲۱:۴۲ دقیقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

)

بیمار ساعت ۲۲:۱۰ دقیقه به مرکز جامع سلامت «ممبی» که در فاصله ۱۸ کیلومتری این روستا قرار دارد انتقال یافته اند .

به گزارش پزشک مرکز علائم حیاتی بیمار در بدو ورود ناپایدار بوده و برای بیمار سرم ضد عقرب به همراه آمپول هیدروکرتیزون و کلرفنیرامین جهت پیشگیری از ایجاد حساسیت و آنافیلاکسی تزریق شد و پس حدود ۱۵ دقیقه بیمار همراه با دو نفر از پرسنل درمانگاه(مسئول مرکز و مامای شیفت) به مرکز بستر رمانی لیکک اعزام شد.

در بین راه با توجه به شرایط بیمار که پیش بینی می گردید دچار ایست قلبی گردد ، با پایگاه اورژانس «ماغر» جهت امداد و کمک رسانی اورژانسی (فوریت های پزشکی مجهزتر) هماهنگ شد که در ساعت ۲۳:۱۰ دقیقه بیمار به آمبولانس ۱۱۵ منتقل شد و چند دقیقه بعد در آمبولانس فوریت ها دچار ارست قلبی و تنفسی شد و حدود ۲۵ دقیقه احیا برای بیمار انجام شد و علائم حیاتی بیمار دوباره برگشت و احیا موفق بود.
بیمار در ساعت ۲۳:۴۷ دقیقه به مرکز بستر درمانی شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی رسید که در آنجا توسط متخصص اطفال ویزیت شد و ۵ دقیقه بعد مجددا بیمار دچار ارست قلبی و تنفسی شد و به مدت ۳۰ دقیقه عملیات احیا برای بیمار انجام شد و علائم حیاتی بیمار مجددا برگشت و احیا مجدد نیز موفق بوده است.
بیمار ساعت ۰۰:۵۷ دقیقه بامداد از مرکز بستر رمانی لیکک به بهبهان اعزام شد و در ساعت ۱:۲۰ دقیقه به بهبهان رسید که متاسفانه به دلیل خالی نبودن تخت icu اطفال در بیمارستان ولی عصر بهبهان،بیمار به ناچار به اتفاقات بیمارستان شهیدزاده بهبهان فرستاده شد و در اتفاقات بستری شد و در آنجا مجددا چند دقیقه بعد دچار ایست قلبی و تنفسی شد و این بار احیا ناموفق بود و با کمال تاسف بیمار فوت نمودند.

اگرچه در شیفت عصر و شب پزشک در مرکز «رودتلخ» نبوده است واین مشکل کمبود پزشک در برخی مناطق استان وجود دارد ولی تمام مراحل درمانی واحیا در کمترین زمان ممکن انجام شده است ولی عقرب گزیدگی از اورژانس های پزشکی مخصوصا در کودکان می باشد و حتی در بهترین مراکز درمانی دنیا عوارض ومرگ ومیر بالایی دارد و در موارد شدید نیاز به بستری در ICU نیز می باشد.

بیمارستان ۳۲تخت خوابی نیز مطالبه عمومی شهرستان مذکور می باشد که در چند ماه اخیر جهش بزرگی در تکمیل سازه بیمارستانی صورت گرفته و انشاءالله به زودی فیزیک بیمارستان قابل افتتاح خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان ضمن پذیرفتن نواقص و زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی ضعیف در شهرستان بهمئی و با تشکر از کادر زحمتکش بهداشتی و درمانی ،مصیبت وارده رابه خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خدای سبحان برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر بر مصیبت مسئلت می نماییم.

گفتنی است که در برخی رسانه های استان و فضای مجاری مطرح شد که شنبه شب کودک ۴ساله از اهالی روستای سیدصالح از توابع شهرستان بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل عقرب گزیدگی(عقرب سیاه) به درمانگاه نرمون رودتلخ منتقل شد به دلیل نبود پزشک و امکانات اولیه به درمانگاه ممبی و در ادامه به شهر بهبهان در استان خوزستان ارجاع داده شد و متاسفانه این کودک خردسال در بهبهان فوت کرد. نبود پزشک و آمپول ضد عقرب گزیدگی در درمانگاه نرمون رودتلخ بعنوان یک منطقه محروم و روستایی گلایه مردم را در پی داشت که انتظار می رود با توجه دورافتادگی دهستان رودتلخی ممبی از شهر لیکک، مرکز شهرستان و بافت عشایری و روستایی این دهستان امکانات اولیه حیاتی در حوزه درمان به مرکز این دهستان اختصاص داده شود.

تکمیل و تجهیز نشدن بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی از انتظارات مردم این شهرستان است.

روستای سیدصالح در مرز شهرستان‌های بهمئی و باغملک استان خوزستان واقع شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها كهگيلويه و بويراحمد عقرب گزیدگی شهر لیکک شهرستان بهمئی کهگیلویه و بویراحمد شهرستان بهمئی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۹۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود