Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالکام تایید کرد که سری گلکسی اس ۲۳ از تراشه اگزینوس استفاده نخواهد کرد و تنها به تراشه‌های مجهز خواهد شد. چیپست اگزینوس سامسونگ جایگاه خود را نسبت به رقیبش یعنی کوالکام، در سری پرچمداران گلکسی اس از دست داده است.

بر اساس گزارش جی اس ام آرنا، امسال تنها واحد‌های اروپایی گوشی سامسونگ از تراشه اگزینوس ۲۲۰۰ استفاده کردند و بقیه گوشی‌ها از اسنپدراگون ۸ نسل ۱ بهره می‌بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریستیانو آمون، مدیرعامل کوالکام، در یک فراخوان درآمد سه ماهه دوم فاش کرد که ۷۵ درصد از واحد‌های S ۲۲ از تراشه اسنپدراگون بهره می‌بردند.

آمون همچنین تایید کرد که این نسبت در سال آینده افزایش خواهد یافت و این موضوع، ادعای تحلیلگران مبنی بر اینکه سری گلکسی اس ۲۳ به طور انحصاری از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ استفاده می‌کند را تایید می‌کند.

مدیرعامل کوالکام گفت که مشارکت این شرکت با سامسونگ فراتر از گوشی‌های هوشمند گلکسی گسترش پیدا می‌کند و شامل محصولات دیگر از جمله رایانه‌های شخصی ویندوز، تبلت‌های گلکسی و دستگاه‌های واقعیت توسعه‌یافته آینده و سایر دستگاه‌ها خواهد شد. این دو شرکت قرارداد خود را تا سال ۲۰۳۰ تمدید کردند که شامل دستگاه‌های ۳ G، ۴ G، ۵ G و در نهایت ۶ G می‌شود.

کوالکام.

اما این پایان کار تراشه‌های اگزینوس نیست. شرکت سامسونگ به دنبال توسعه تراشه‌های این تراشه‌ها برای سایر محصولات مانند ساعت‌های هوشمند خواهد بود.

در حالی که این ادعا به طور رسمی تایید نشده است، اما تحلیلگران معتقدند که سامسونگ تیمی را برای توسعه چیپست گوشی هوشمند جدید تشکیل داده و انتظار می‌رود سری گلکسی اس تا سال ۲۰۲۴ به طور انحصاری از تراشه‌های اسنپدراگون استفاده کند.

گوشی‌های تاشو سامسونگ از ابتدا به طور انحصاری از تراشه‌های اسنپدراگون استفاده می‌کردند و همین امر در مورد گلکسی زد فولد و زد فلیپ ۴ این شرکت نیز صادق است. این گوشی‌ها به احتمال زیاد به تراشه ۸ پلاس نسل ۱ مجهز خواهند شد.

اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در اواسط نوامبر با اولین گوشی‌هایی که از آن استفاده می‌کنند در ماه دسامبر رونمایی خواهد شد. سپس سری گلکسی S ۲۳ باید در ابتدای سال ۲۰۲۳ عرضه می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تراشه تراشه مغزی تراشه کوانتومی تراشه در زیر پوست سری گلکسی گلکسی اس تراشه ها گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۹۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند

دنیای علم و فناوری در روز دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت شاهد رخدادهای جالبی بود که این گزارش به اختصار به آنها پرداخته است.

به گزارش ایسنا، پژوهشگران می‌گویند رژیم غذایی پدربزرگ و مادربزرگ ما هم می‌تواند بر ما و سلامت فرزندان‌مان تأثیر بگذارد. تا قبل از این کار پیشگامانه، اغلب پژوهشگران معتقد بودند که تغییرات اپی ژنتیکی نمی‌تواند از نسلی به نسل دیگر منتقل شود. در عوض فکر می‌کردند که تغییرات اپی‌ژنتیکی می‌تواند در اوایل زندگی مانند دوران بارداری که یک دوره بسیار آسیب‌پذیر از لحاظ رشد است، رخ دهد.

تاثیر رژیم غذایی پدربزرگ و مادربزرگ‌ها بر سلامت ما!

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، پیشرفت ۴۰ درصدی برنامه تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی کشور تا پایان سال جاری، اجرای ۴۰۰ پروژه حوزه‌های زمین‌شناسی و اجرای طرح تحول در بلوک «قم، مرکزی و اصفهان» و استان «یزد» را از برنامه‌های این سازمان در سال جاری ذکر کرد و گفت: برنامه ما برای توسعه اکتشاف در سال گذشته حدود ۲ هزار میلیارد تومان بوده که از این میزان حدود ۶۰۰ میلیارد تومان به ما اختصاص داده شد که این عدد بسیار ناچیز است.

برنامه‌های سازمان زمین‌شناسی‌در تحقق شعار سال/رونق اکتشافات معدنی در سایه تزریق اعتبارات

به نظر می‌رسد که در آینده قرار است با فصل جدیدی از اکتشافات قمری روبه‌رو شویم. گروه جدیدی از موشک‌های بزرگ «استارشیپ» شرکت «اسپیس‌ایکس» که قرار است به سوی ماه پرتاب شوند، می‌توانند آینده اکتشافات قمری را متحول کنند.

داستان اکتشاف ماه تغییر خواهد کرد!

مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست‌جمهوری اعلام کرد: سامانه مشاوره آنلاین مالکیت فکری از امروز آماده خدمت رسانی رایگان به عموم مردم است. میترا امین لو در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رونمایی از سامانه خدمات مالکیت فکری، گفت: سامانه مشاوره آنلاین مالکیت فکری خدمتی است که با مشارکت معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران راه اندازی شده و از امروز خدمات آن در دسترس متقاضیان قرار دارد.

ارائه ۱۶ خدمت مالکیت فکری رایگان با فعالان عرصه فناوری

موشک «فالکون ۹» شرکت «اسپیس‌ایکس»، گروه جدیدی از ماهواره‌های اینترنتی «استارلینک» را عصر یکشنبه ۲۸ آوریل به مدار زمین فرستاد. ماهواره‌های استارلینک در ساعت ۶:۰۸ عصر به وقت منطقه زمانی شرقی بر فراز یک موشک «فالکون ۹»(Falcon ۹) از «پایگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال» فلوریدا پرتاب شدند.

ماهواره‌های جدید «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

به گفته یک فرد مطلع، ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا روز یکشنبه در یک سفر از پیش اعلام نشده وارد پکن شد و انتظار می‌رود در آنجا در مورد عرضه نرم افزار کامل خودران(FSD) و اجازه انتقال داده‌ها به خارج از کشور صحبت کند. رسانه‌های دولتی چین گزارش دادند که او با نخست وزیر لی چیانگ(Li Qiang) در پکن ملاقات کرده و طی این دیدار لی به ماسک گفته که توسعه تسلا در چین می‌تواند به عنوان نمونه‌ای موفق از همکاری اقتصادی و تجاری آمریکا و چین در نظر گرفته شود.

سفر غیر منتظره ایلان ماسک به چین برای چه بود؟

علی‌رغم آنکه شرکت‌های دنیا بر پیچیدگی‌های ساخت تراشه‌ها فائق آمدند، ولی همچنان گرد و غبار بزرگترین دشمن آنها محسوب می‌شود و از این رو با مکانیزه کردن خط تولید درصدد غلبه بر این دشمن کوچک برآمده‌اند. از سوی دست‌اندرکاران برنامه ملی میکروالکترونیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گزارش تصویری از نحوه ساخت تراشه‌ها ارائه شد. در این گزارش اعلام شده است که نیمه‌هادی‌ها اجزای حیاتی سازنده دنیای مدرن ما هستند و ۳ مرحله در تولید تراشه‌ها شامل طراحی، ساخت و مونتاژ می‌شود.

کارخانه‌هایی ۱۰۰ برابر تمیزتر از اتاق عمل بیمارستان‌ها برای تولید تراشه‌ها

خبرنگار بلومبرگ می‌گوید تبلت آیپد پرو(iPad Pro) ممکن است به عنوان اولین دستگاه واقعاً مجهز به هوش مصنوعی اپل نام بگیرد. به گفته مارک گورمن از بلومبرگ، آیپد پرو مورد انتظار که دارای نمایشگر OLED خواهد بود، ممکن است نه با تراشه جدید M۳ که همه انتظارش را دارند، بلکه با نسل جدید تراشه‌های اپل یعنی M۴ وارد بازار شود.

آیپد پرو با تراشه M۴ و هوش مصنوعی می‌آید

نخستین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون‌ها در کالیفرنیای آمریکا افتتاح شده که قادر است مخازن هیدروژن یک کامیون را ظرف ۱۰ دقیقه پر کند، به این معنی که این جایگاه می‌تواند به حدود ۲۰۰ کامیون در هر روز سوخت‌رسانی کند. شرکت فرست‌المنت فیول(FirstElement Fuel) مستقر در کالیفرنیای آمریکا که در سال ۲۰۱۳ تأسیس شده است، اولین جایگاه سوخت هیدروژنی جهان را برای کامیون‌های تجاری در خارج از بندر اوکلند افتتاح کرد.

اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون‌ها افتتاح شد

کپسول باری «دراگون» که روز یکشنبه ۲۸ آوریل از «ایستگاه فضایی بین‌المللی» جدا شد، در راه رسیدن به زمین است. دراگون روز یکشنبه ۲۸ آوریل در ساعت ۱:۱۰ بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی از «ایستگاه فضایی بین‌المللی» جدا شد. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، دراگون به زمین بازخواهد گشت و روز سه‌شنبه ۳۰ آوریل، حوالی ساعت یک بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی در سواحل فلوریدا فرود خواهد آمد.

کپسول «دراگون» روز سه‌شنبه به زمین می‌رسد

به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم‌تر می‌کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می‌شود که این ادعاها را تأیید می‌کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است. دوین میلر(Duane Mellor) سرپرست بخش پزشکی و تغذیه دانشکده پزشکی استون در دانشگاه استون(Aston) به این پرسش پاسخ داده است. به گفته وی، دلیل علمی پشت این موضوع در واقع صحیح است، هرچند کمی گیج کننده به نظر می‌رسد. اما اثرات واقعی سلامتی این کار به اندازه‌ای که گفته می‌شود قابل توجه نیست.

آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند؟

مدیرکل دفتر بررسی‌های زمین‌شناسی دریایی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور به مناسبت ۱۰ اردیبهشت و روز ملی خلیج‌فارس گفت: مطالعات زمین‌شناسی دریایی یکی از مهم‌ترین بررسی‌هایی است که می‌تواند راهکارهای سودمندی در جهت توسعه فعالیت‌های عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و توسعه پایدار در مناطق کرانه‌ای و دریایی ارائه کند.

اجرای طرح تحول زمین‌شناسی دریایی در سواحل مکران از مهر ماه

درختانی که از دانه‌های سفر کرده به مدار ماه سبز شده‌اند اکنون در سراسر ایالات متحده کاشته می‌شوند تا یادگاری از ماموریت آرتمیس در مدار ماه باشند. ناسا پس از دریافت درخواست‌های متعدد، سازمان‌هایی را در سراسر کشور برای دریافت نهال‌هایی که از پرورش دانه‌های سفر کرده به ماه در ماموریت آرتمیس پرورش یافته‌اند، انتخاب کرده است. این نهال‌ها در طول ماموریت آرتمیس ۱ ناسا در سال ۲۰۲۲ به مدار ماه پرواز کردند.

درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • سامسونگ در فصل اول ۲۰۲۴ به‌لطف هوش مصنوعی، سود خود را ۱۰ برابر کرد
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • تراشه‌ای جدید که محدودیت‌های معلولان را رفع می‌کند (فیلم)
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران