Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@05:41:45 GMT

ماجرای خانه نشینی ۱۰ هزار پرستار

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۰۳۴۵

ماجرای خانه نشینی ۱۰ هزار پرستار

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمد میرزابیگی گفت: در نشست با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس، دوستان پذیرفتند با الحاق یک تبصره استخدام و جذب نیروهای طرحی، تمدید طرحی، شرکتی و ۸۹ روزه‌ها وزارت بهداشت را در قالب طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت پیش بینی کنند و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس هم در نشست اخیر با وزیر بهداشت این موضوع را مطرح و اعضای کمیسیون تاکید کردند که این موضوع را از کمیسیون اجتماعی پیگیری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در زمان اوج کرونا به بیش از ۱۰ هزار نفر نیروهای طرحی با وجود اینکه طرح آنها به اتمام رسیده بود و می‌توانستند استراحت یا کار دیگری را شروع کنند گفته شد که دوره دیگری را با مزایای طرحی مشغول کار شوند و در واقع این نیروها به سربازی می‌مانند که دوره سربازی آنها به پایان برسد و به آنها گفته شود یک دوره دیگر با همان حقوق و مزایا به عنوان سرباز آن هم در خط مقدم جبهه مشغول شود.

میرزابیگی با بیان اینکه نیروهای طرحی وزارت بهداشت در زمان کرونا ایثار و فداکاری کردند و در خط مقدم مبارزه با کرونا شجاعانه جنگیدند، ادامه داد: کرونا تمام نشده اما فروکش کرده و شایسته نیست که در حال حاضر که وضعیت بهبود پیدا کرده جواب ایثار نیروها را با تعدیل و اخراج بدهیم.

وی یادآور شد: در کمیسیون‌های اجتماعی و بهداشت و درمان مجلس مطرح کردیم که تمدید طرحی‌های دوران کرونا که سهمیه‌ای نداشتند بدون اینکه مشکل خاصی برای آنها ایجاد شود، در طرح ساماندهی کارکنان دولت لحاظ کنند و آنها را سرکار برگردانند؛ به عقیده ما این نیروها امتحانشان را در دوران کرونا پس دادند چون یک بار دیگر مجدداً با حقوق و مزایای طرحی کار کردند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدار پرستاران و خانواده شهدای سلامت، توجه به تعرفه پرستاری، کمبود نیرو و امنیت شغلی را مورد توجه قرار دادند و تاکید کردند که به پرستار نباید به چشم کارگر فصلی نگاه کرد.

وی تصریح کرد: هر چند نیروهای طرحی در دوران کرونا تلاش زیادی کردند اما متأسفانه وزارت بهداشت با فروکش کردن کرونا ۱۰ هزار نفر از این نیروها را به اجبار خانه نشین کرد، در حالی که با کمبود بیش از ۱۵۰ هزار پرستار در کشور مواجه هستیم.

میرزابیگی با اشاره به وجود ۵۰۰ هزار پست سازمانی در وزارت بهداشت، گفت: بر اساس اظهارات مسئولان وزارت بهداشت ۷۰ درصد پست‌های سازمانی وزارت بهداشت بلاتصدی است و نیرو برای تصدی پست‌ها وجود ندارد، در حالی که این کمبودها به صورت مستقیم به سلامت مردم آسیب وارد می‌کند؛ در این رابطه می‌طلبد مدافعان سلامتی که طرحشان در دوران کرونا به اتمام رسیده به سر کار بازگردند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم شب های محرم عاشورا تاسوعا روز خبرنگار محمود صارمی نظام پرستاری پرستاران اخراج تعدیل نیرو محرم شب های محرم عاشورا تاسوعا روز خبرنگار محمود صارمی نیروهای طرحی وزارت بهداشت دوران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره روند ساخت مسکن در کشور گفت: یک مقداری با آن تعدادی که برای ساخت مسکن در کشور مطرح شده فاصله داریم البته فوت وزیر سابق راه و شهرسازی هم در این زمینه بی‌تاثیر نبود همچنین یک مقداری هم بر روی شیوه کار مسئله پیش آمد که الان حل شده، اما تنها چیزی که باقی مانده، همکاری بانک‌ها است.

وی اظهار کرد: اگر بانک‌ها بیایند و سهم خود را بدهند جهش خیلی خوبی در ساخت مسکن به‌وجود خواهد آمد.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: بانک مرکزی و شورای عالی مسکن گام‌هایی را برداشته‌اند و میزان وامشان قبلا صفر بود، اما الان وامشان بین ۱۵، ۱۶ و ۱۷ درصد است البته بانک‌های خصوصی میزان وامشان صفر است و در این زمینه باید کاری انجام شود، چون اگر وامی نباشد اصلا کاری انجام نمی‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس تصریح کرد: می‌توان تا آنجایی که امکان‌پذیر است زمین را به مردم بدهیم و به‌جای آن وام ندهیم البته قبلا هم این کار انجام می‌شده است لذا از این سیاست وزارت راه استقبال می‌کنیم تا در شهر‌هایی که امکانش وجود دارد زمین رایگان بدهند تا مردم خود خانه بسازند و شعار سال مبنی بر جهش تولید و مشارکت مردم را محقق کنیم.

شاکری اظهار کرد: زمین اگر برای فرد باشد مردم شده باشد که ماشین و طلای خود را بفروشند این کار را می‌کنند تا خانه خود را بسازند و در آن زندگی کنند بنابراین باید این امر در اولویت اول باشد، چون در همکاری نکردن بانک‌ها دادن زمین رایگان به مردم برای اینکه خودشان ذیل نظارت شهرداری‌ها و نظام مهندسی اقدام به ساخت و ساز کنند بهترین کار است.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان‌کرد: فاصله آورده مردم و تسهیلات بانکی با قیمت تمام شده معنادار است و اگر فکری برای آن نکنیم مردم باز گرفتار می‌شوند یعنی یک جایی می‌گویند برویم آن را به دلال‌ها بفروشیم یا اینکه نرخ سود را در ۱۸ درصد نگه داریم، چون تعدادی از مردم نمی‌توانند از آن استفاده کنند بنابراین اهدای زمین رایگان به مردم و آمدن بانک‌ها برای انجام کار سرعت ساخت‌وساز را بالا می‌برد.

وی تاکید کرد: به نظرم تصمیمات درستی اتخاذ شده و باید با سرعت کار را جلو ببریم همچنین به ازای تخریب یک واحد فرسوده حداقل می‌توان سه واحد ساخت لذا باید برای بافت‌های فرسوده فکری کرد تا بخشی از مشکلات شهر‌های بزرگ حل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • ماجرای حضور آیت‌الله خامنه‌ای در خانه شهید شیرودی
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • ببینید/ ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی
  • درخشش چهره محبوب فوتبال یکسال‌ بعد از خانه‌نشینی | تیم ناکام، پرتشنج و هرج و مرج زده در کوتاه‌ترین زمان احیا شد
  • پیگیری قضایی ضرب و شتم یک پرستار در حال انجام است
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»