Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید احمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:تاکنون ۲ هزار و ۵۱۵ طرح اشتغالزا به بانک های استان ارائه شده است که در صورت تحقق این تعداد طرح ۶ هزار و ۸۲۰ فرصت شغلی در خوزستان ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات از سوی بانک های استان پرداخت شده است گفت: ۱۰ هزار میلیارد دیگر نیز در مرحله عقد قرارداد برای پرداخت در قالب تسهیلات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با بیان اینکه تا ۳۱ مرداد ماه امسال باید این تسهیلات پرداخت شود اظهار داشت: عوامل مختلفی در کُندی پرداخت این تسهیلات اثر گذاشته است که از آن جمله می توان به عدم اعتبار سنجی دستگاه ها، ناقص بودن طرح ها و عدم پیگیری ۱۲ دستگاهی که طرح های اشتغالزا را معرفی کرده اند اشاره کرد.

احمدی اظهار داشت: برنامه ریزی لازم برای معرفی طرح ها و پرداخت به موقع تسهیلات انجام گرفته است و باید در مدت ۴۵ روز پرداخت تسهیلات در سال ۱۴۰۱ انجام شود.

افزایش درآمد مالیاتی خوزستان

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به افزایش بسیار خوب درآمد استان در سال مالی ۱۴۰۰ اظهار داشت: در حالیکه سهم درآمدی خوزستان در سال مالی ۱۴۰۰ رقمی معادل ۱۳۵ هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده بود اما در مجموع ۱۵۰  هزار میلیارد ریال کسب درآمد شد که ۱۱ درصد از سقفی که برای استان در نظر گرفته شده بیشتر است.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۱ نیز افزایش ۶۸ درصدی برای سهم در آمدی خوزستان در نظر گرفته شده که بالغ بر ۲۱۷ هزار میلیارد ریال است و با برنامه ریزی انجام گرفته محقق خواهد شد.

احمدی با بیان اینکه ۹۷ درصد این درآمد ها از محل مالیات است اظهار داشت: سایر محل های کسب درآمد از جرائم راهنمایی و رانندگی، گمرک و ۲۷ دستگاه اجرایی است.

نصب حافظه الکترونیکی از اول مهرماه در تمامی اصناف و فروشگاه های خوزستان

احمدی در ادامه گفت: از اول مهر ماه امسال به صندوق های تمامی اصناف و فروشگاه ها حافظه الکترونیکی نصب می شود تا از فرار مالیاتی جلوگیری شود.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان اظهار داشت: برای عملیات کارت به کارت نیز مالیات در نظر گرفته شده است و برای کاهش فرار مالیاتی اقدام خوبی انجام گرفته است.

برچسب‌ها توسعه اقتصادی مالیات اشتغال زایی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی مالیات اشتغال زایی توسعه اقتصادی مالیات اشتغال زایی خوزستان هزار میلیارد ریال نظر گرفته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۱۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد