Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اسبق ورزش زنان وزارت ورزش در تشریح اهدافش برای حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم بتوانیم کرسی‌های موثری برای ورزش زنان و مردان ایران در عرصه‌های بین‌المللی کسب کنیم.

به گزارش ایران اکونومیست، مهین فرهادی‌زاد کارشناس خبره ورزشی امروز (سه‌شنبه) بعد از ثبت‌نام در پست نایب‌رئیسی کمیته ملی المپیک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دلیل تجربه ۴۰ ساله‌ای که در ورزش داشتم و با توجه به این که برای من هزینه شده و باید این تجربه در جایی به کار آید، فکر کردم که در کمیته ملی المپیک در خدمت عزیزان باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته‌ مهم این که شرایط کمیته ملی المپیک از یک طرف و فضایی که افراد باید برای مسئولیت‌هایی که در کمیته ملی برای خود متصور باشند از طرف دیگر باعث شد تا من فکر کنم که شاید بتوانم در این بخش موثر باشم.

وی افزود: در حوزه فعالیت‌های المپیکی سال‌ها به‌عنوان سرپرست تیم‌های تیراندازی و قایقرانی فعالیت داشتم و در برنامه‌های متعدد ورزشکاران دختر و گاهی تیم‌های دختران و پسران را در مسابقات بین‌المللی، بازی‌های آسیایی و حتی المپیک همراهی کردم. ضمن این‌که معاون ورزش کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جاکارتا نیز بودم. سه دوره از بازی‌های المپیک به‌عنوان سرپرست تیم تیراندازی بودم و در چهار دوره بازی‌های آسیایی به عنوان سرپرست ورزشکاران تیراندازی و قایقرانی حضور داشتم. در ۴ دوره بازی‌های زنان کشورهای اسلامی به‌عنوان معاون و مسئول فنی بازی‌ها فعالیت داشتم. در یک دوره هم معاون اجرایی بودم.

این کارشناس خبره ورزشی ادامه داد: شاید بد نباشد که بگویم وقتی ۲ هزار ورزشکاران زن را از حدود ۵۰ کشور در ۱۸ رشته ورزشی در ایران دور هم جمع می‌کنیم، کار هماهنگی این تعداد ورزشکار کار بسیار سنگینی است که انجام این هماهنگی با توجه به سال‌ها تجربه‌ای که داشتیم انجام شد. مسئولیت اجرایی اولین دوره مسابقات پایتخت‌های کشورهای اسلامی برعهده من بود که طی آن ۶۰۰ نفر از زنان مسلمان در این دوره از بازی‌ها حضور داشتند. در ۲  دوره هم عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک بودم و در واقع این‌ها تجریبات من در حوزه المپیک کمیته ملی المپیک است. ضمن این که بنده سال‌ها در آموزش و پرورش نیز فعالیت داشتم و مدیرکل تربیت بدنی دختران بودم. در حال حاضر دانشگاه مدرس هستم. این‌ها فعالیت‌هایی است که می‌تواند در ایفای نقش بهتر در حوزه نایب رئیسی کمیته به من کمک کند.

معاون اسبق ورزش زنان وزارت ورزش در تشریح اهدافش برای حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک گفت: هدفم کمک به ورزش کشور است تا بتوانیم حوزه ورزش زنان و مردان را در فعالیت‌های بین‌المللی قوی‌تر کنیم و با فعالیت خوبی که در میادین و مجامع بین‌المللی داریم بتوانیم کرسی‌های موثری برای زنان و مردان کشورمان کسب کنیم تا جایگاه ورزش کشورمان روز به روز بالاتر رود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: فرهادی زاد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فرهادی زاد کمیته ملی المپیک ورزش زنان بین المللی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید با مربی گمنام به دنبال شگفتی/ والیبال به المپیک می‌رسد؟

به گزارش خبرنگار مهر، ششمین دوره رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال از اول خرداد با حضور ۱۶ تیم ایران، ایتالیا، آرژانتین، صربستان، کوبا، ژاپن، برزیل، ترکیه، بلغارستان، هلند، آلمان، فرانسه، آمریکا، کانادا، لهستان و اسلوونی در گروه مردان آغاز می‌شود و سوم تیرماه به پایان می‌رسد تا در نهایت هفت تیم برتر و میزبان به مرحله نهایی صعود کنند و دیدارهای مرحله نهایی از هفتم تا دهم تیرماه در شهر لودژ لهستان برگزار خواهد شد.

تیم والیبال ایران برای رسیدن به سومین سهمیه حضور در المپیک راه سختی پیش رو دارد. ملی‌پوشان والیبال ایران سال گذشته در جریان رقابت‌های لیگ ملت‌ها نتیجه بسیار ضعیفی کسب کردند؛ بلندقامتان ایران در این مسابقات نمایش بسیار ضعیفی کسب کردند و به رده چهاردهم جدول سقوط کردند. تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا هم در خاک ایران نتوانست عنوان قهرمانی را به دست بیاورد و برابر سامورایی‌ها در فینال شکست خورد و به مدال نقره رسید. بلندقامتان ایران در انتخابی المپیک هم ضعیف‌تر از قبل ظاهر شدند و حتی مقابل جمهوری چک هم شکست خوردند.

حالا همه چیز به لیگ ملت‌های والیبال در خردادماه امسال گره خورده، این مسابقات آخرین شانس بلندقامتان ایران برای کسب سهمیه المپیک است، تیم ملی والیبال ایران در حال حاضر رتبه ۱۵ رنکینگ فدراسیون جهانی را در اختیار دارد و ۷ تیم بالاتر از این تیم قرار دارند. به همین خاطر ایران نیازمند کسب نتیجه خوب در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ است تا حداقل با پشت سر گذاشتن ۴ تیم جواز حضور در المپیک را کسب کند، چرا که یکی از ۵ سهمیه باقی مانده برای برترین تیم قاره آفریقاست که تا کنون هیچ نماینده‌ای در المپیک ۲۰۲۴ ندارد.

جدال سخت بلندقامتان در گام نخست

مردان ایران در هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ در ریودوژانیرو برزیل حضور پیدا می‌کنند تا مقابل تیم‌های صربستان، ایتالیا، کوبا و آرژانتین که چهار حریف مستقیم این تیم هستند، صف آرایی کنند و نتیجه این مسابقات برای تیم ایران بسیار حساس است. ۱۱ تیم دیگر در هر بخش مردان و زنان در دو مرحله‌ای مشخص خواهند شد که شش تیم در هر بخش سهمیه المپیک ۲۰۲۴ را در مسابقات انتخابی المپیک کسب خواهند کرد و مابقی تیم‌ها پس از تعیین جدول مقدماتی لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ مشخص خواهند شد.

تیم ملی در غیاب ستاره‌ها شگفتی‌ساز می‌شود؟

بدون شک مهم‌ترین موضوعی که بعد از حضور سرمربی جدید تیم ملی به ایران و اعلام لیست اولیه تیم ملی برای حضور در لیگ ملت‌ها مطرح شده نبود ستاره‌ها در ترکیب تیم ملی است. محمد موسوی و امیر غفور دو بازیکن شاخص و مطرح والیبال ایران هستند که دست رد به سینه پائز زدند و تمایلی برای حضور در تیم ملی نداشتند.

با عدم همراهی این دو بازیکن، تقریباً نسل طلایی والیبال ایران از تیم ملی کنار رفتند و حالا باید منتظر باشیم تا نسل جوان والیبال ایران شگفتی ساز شوند؛ هر چند که کار برای کسب سهمیه المپیک بسیار سخت و دشوار خواهد بود.

البته به غیر از این دو بازیکن، ۷ بازیکن دیگر از جمله ایلشن داوودی‌پور، رضا رضایی، محمد فلاح، امیرحسین توخته، یوسف کاظمی، آرمین افشین‌فر و مهدی مرندی در ترکیب تیم قرار ندارند. در حالی که در لیست اولیه دعوت شده بودند.

از بین این نفرات مهدی مرندی و محمد فلاح به دلیل مصدومیت از حضور در تیم ملی انصراف دادند. دیگر لژیونرهای تیم ملی هم قرار است روزهای ۱۲ یا ۱۳ اردیبهشت به ترکیب تیم ملی اضافه شوند و کار را با این مربی گمنام آغاز کنند.

کد خبر 6087782 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • نسل جدید با مربی گمنام به دنبال شگفتی/ والیبال به المپیک می‌رسد؟
  • تحویل مشعل المپیک به فرانسه
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • نقش موزه‌ها در حفظ هویت ملی موثر است