Web Analytics Made Easy - Statcounter

وجیه اله جعفری معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو، به مناسبت 17 مرداد، روز خبرنگار، یادداشتی به شرح زیر منتشر کرد. تغییرات حاصل شده در روند جوامع از سنتی به امروزی، بدون وجود رسانه‌ها و در راس آن‌ها خبرنگاران، ممکن نبوده است؛ چرا که این طیف اجتماعی با ابزار «قلم»، همواره تلاش کرده اند با نقد‌های سازنده خود، موانع و چالش‌های پیش روی توسعه را گوشزد و با پیشنهاد‌های کارشناسانه، نقشی تاثیرگذار در مسیر توسعه‌ای کشور ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، خبرنگاران با نوع نگاه خود به رویداد‌ها و انتشار اخبار امیدآفرین، می‌توانند امید و خوشبینی به آینده را به اذهان عمومی تزریق کنند.

تجربه چندین ساله حضور در مسوولیت‌های مختلف، این واقعیت را عیان کرده است که خبرنگاران با رویکرد «اطلاع رسانی، نقد و مشاوره ای» خود، همپای تیم‌های تخصصی و کارشناسی، نقشی بی بدیل در اجرای مطلوب‌تر برنامه‌های توسعه‌ای بخش معدن و صنایع معدنی داشته اند. با چنین نگاهی، به جرات می‌توان گفت که خبرنگاران در توسعه کنونی این بخش، سهم ارزشمندی داشته اند.
پیامد تلاش‌های مشترک کارشناسی و رسانه‌ای طی سال‌های مختلف به این مرحله رسیده است که تاکنون شرکت‌های معدن و صنایع معدنی جزو بهترین‌های بورسی بوده اند. همچنین، این شرکت‌ها در کنار سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و توسعه‌های اجتماعی در نقاط کم برخوردار کشور، نقشی تاثبرگذار در ایجاد درآمد ارزی ناشی از صادرات داشته‌اند. افزون براین، ایمیدرو با کمک و تلاش شرکت‌های وابسته و تابعه، در شرایط سخت و پیچیده تحریم، با انجام اقدامات ویژه خود، بخشی قابل توجهی از شرایط تحمیلی در حوزه اقتصادی را بهبود بخشیده است.
از این رو، بر خود لازم می‌دانم به مناسبت روز خبرنگار (۱۷ مرداد)، از خبرنگاران محترم کشور به ویژه در بخش معدن و صنایع معدنی که طی سال‌های گذشته، همچون بازوان توسعه ای، کشور را در پیشبرد اهداف ملی یاری کرده اند، صمیمانه تشکر و تقدیر کنم.
این روز همچنین فرصتی برای گرامیداشت یاد شهدای عرصه خبر، است. اینجانب درود بیکران خود را تقدیم روح آن عزیزان می‌کنم.
وجیه اله جعفری
معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ایمیدرو صنعت تجارت معدن روز خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۲۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • معلمان و کارگران بازوان حرکت جامعه در مسیر توسعه هستند
  • کارگران موتور محرکه و بازوان پرتوان جامعه‌ هستند
  • (ویدیو) رئیسی: ما پای کار ایرانیم؛ کارگران ایران با روحیه جهادی پای کار ایران هستند
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال