Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال  از تحقق 57 درصدی تولید و خرید بذر جو خبرداد.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، صمد مبصّر گفت: تولید 68 هزار و 795 تن بذر جو آبی و دیم در سال زراعی جاری هدف‌گذاری شده است که از این میزان تاکنون حدود 57 درصد برداشت و توسط شرکت‌های متولی خریداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از فصل برداشت در سال زراعی جاری تاکنون 38 هزار و 753 تن بذر جو در طبقات مختلف برداشت و خریداری شده که معادل حدود 57 درصد برنامه هدف می‌باشد.
معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال  گفت: هدف برنامه ابلاغی تولید بذر جو آبی را 52 هزار و 912 تن و بذر جو دیم را 15 هزار 883 تن عنوان کرد.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از 29 هزار و 738 تن بذر جو آبی و 9 هزار و 15 تن بذر جو دیم توسط شرکت های متولی خریداری شده است.
مبصّر نوسانات قیمت دانه جو را از دلایل محقق نشدن 100 درصدی برنامه های تولید این نهاده در چند سال اخیر نام برد و اظهار داشت: نوسانات قیمت دانه جو در بازار بر مصرف و استفاده از بذر جو گواهی شده تاثیر می گذارد، زیرا قیمت بذر جو تابعی از قیمت پایه دانه جو است، مضاف بر این که هزینه های دیگری همچون فرآوری، کیسه گیری، ضد عفونی کردن و کار کارشناسی به بذر جو مصرفی اضافه می شود.
وی با بیان این که امسال وزارت جهاد کشاورزی و به ویژه معاونت امور زراعت برای رفع این مساله، اقدام قابل توجهی انجام داده است، تصریح کرد: پیش از شروع فصل خرید بذر جو به استان ها اعلام شد که قیمت بذر جو بر اساس قیمت دانه جو در بازار تعیین و به صورت توافقی خرید می شود بدون آن که قیمت ثابت و یا قیمت خرید تضمینی ملاک باشد.
معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال افزود: اتخاذ این تصمیم موجب شده تا کنون حدود 57 درصد برنامه تولید و خرید بذر جو در سال جاری محقق شود و پیش بینی می کنیم با ادامه خرید در مناطق سردسیر این عدد به بیش از 60 درصد افزایش یابد.
وی گفت: همچنین قرار شده با توجه به قیمت دانه جو در بازار، معاونت امور زراعت مابه التفاوت هزینه هایی که به بذر جو اضافه می شود را در قالب یارانه پرداخت کند تا بذرهای تولید شده جذب و در سال زراعی 1402-1401 کشت شود.
مبصّر بذر جو مورد نیاز کشور اذعان داشت: با توجه به سطح زیر کشت جو در کشور، سالانه به حدود 250 هزار تن بذر جو آبی و دیم نیاز داریم که مقرر است طبق برنامه یک سوم این مقدار در قالب بذر گواهی شده تامین و توزیع شود.


کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جو خرید بذر جو آبی تن بذر جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان گفت: از آغاز اجرای طرح فجرانه (در بهمن ۱۴۰۲) تاکنون اصفهانی‌ها ۱۵ هزار میلیارد ریال از فروشگاه‌ها ۱۱ قلم کالای اساسی شامل شیر بطری، پنیر، ماست، تخم مرغ، گوشت مرغ، روغن مایع، ماکارونی، برنج، قند و شکر، حبوبات و گوشت منجمد گوساله را خریداری کنند.
میثم مداحی با اشاره به اینکه طرح فجرانه کالا برگ الکترونیکی از خدمات دولت سیزدهم برای حمایت از امنیت غذایی خانوار‌های یارانه بگیر دهک اول تا هفتم است، افزود: سرپرستان خانوار متقاضی استفاده از این طرح می‌توانند با شماره گیری کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و برنامه کاربردی شما، از میزان اعتبار کالابرگ خود مطلع شوند.
وی ادامه داد: در این طرح ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال به ازای هر فرد برای خرید کالای اساسی به حساب سرپرست خانوار‌ها واریز شده است.
مداحی با بیان اینکه طرح فجرانه به مدت سه ماه از هفدهم بهمن سال گذشته تا هفدهم اردیبهشت امسال تاکنون اجرا شده است، افزود: اجرای این طرح علاوه بر کمک به اقتصاد استان به امنیت غذایی خانوار‌ها هم کمک می‌کند.
وی گفت: طرح فجرانه با یارانه تشویقی متفاوت است و مردم علاوه بر بهره‌مندی از طرح فجرانه می‌توانند یارانه نقدی خود را هم دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی کردستان در حال انجام است
  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید