Web Analytics Made Easy - Statcounter

از مدت‌ها قبل یکی از روش‌های درمان دیابت، دستگاه‌های قابل ایمپلنت در بدن انسان بوده است. هرچند این فرآیند همچنان انجام می‌شود، اما ممکن است هنگام انجام جراحی بافت اسکاری در بدن بیمار به وجود بیاید.

در همین راستا مهندسان MIT و همکارانشان دستگاهی ابداع کرده اند که می‌تواند از ایجاد بافت اسکار در هنگام ایمپلنت دستگاه‌هایی که انسولین در بدن تزریق می‌کنند، جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق بیانیه محققان، پژوهشی روی موش‌ها نشان دادند با تحریک مکانیکی یک دستگاه نرم رباتیک، ابزار برای مدتی طولانی‌تر از ایمپلنت‌های معمول انتقال دارو فعال ماند.

دستگاه جدید توسعه یافته هر ۱۲ ساعت به مدت ۵ دقیقه پر باد و خالی می‌شود. این فرآیند مکانیکی اجازه نمی‌دهد سلول‌های ایمنی بدن نزدیک دستگاه ایمپلنت شده و تجمع کنند.

الن روچ از دانشگاه MIT در این باره گفت: ما از این نوع حرکت برای افزایش عمر و کارآمدی مخازن ایمپلنت شده‌ای استفاده می‌کنیم که دارو‌هایی مانند انسولین را به بدن منتقل می‌کنند. ما معتقدیم کارآیی این پلتفرم را می‌توان گسترش داد.

درهمین راستا تحقیقات ادامه دارند تا مشخص شود دستگاه توسعه یافته را می‌توان به عنوان یک پانکراس زیستی مصنوعی برای کمک به درمان دیابت استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایمپلنت جراحی پانکراس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۴۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق این گزارش؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «بر اساس اطلاعاتی که وب سایت روسی “وستی” منتشر کرده است، روش جدید استخراج این فلز گرانبها توسط دانشمندان دو دانشگاه فدرال در کراسنویارسک و یاکوتسک و با همکاری دانشمندان شاخه سیبری آکادمی علوم روسیه ابداع شده است».

در رابطه با این موضوع، ناتالیا الجبریستوا، استادیار گروه فرآوری مواد معدنی در موسسه سیبری آکادمی علوم روسیه، گفت: «باکتری‌هایی که در استخراج طلا به آن‌ها تکیه می‌کنند، با محیط حوضچه‌های زباله سازگار هستند و در زباله‌های فرآوری فلزات ذخیره می‌شوند».

وی افزود: استفاده از این گونه میکروارگانیسم‌ها به طور قابل توجهی برای محیط زیست ایمن‌تر از استفاده از روش‌های شیمیایی سنتی است، علاوه بر این، روش جدید به طور قابل توجهی ارزان‌تر از نمونه‌های مشابه خود است و تولید یک تن مواد غلیظ با استفاده از میکروارگانیسم‌ها به سه برابر برق کمتر نیاز دارد.

اطلاعات موجود حاکی از آن است که باکتری‌هایی که دانشمندان در روش جدید ابداعی خود اتخاذ کرده‌اند در ذخایر طلا در منطقه کراسنویارسک کشف شده‌اند و پس از پردازش اولیه سنگ معدن، این باکتری‌ها به استخراج طلا و بقایای فلز آنتیموان کمک می‌کنند.

کد خبر 848364 منبع: شفقنا برچسب‌ها خبر مهم روسیه

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان