Web Analytics Made Easy - Statcounter

تمام سرکوب‌ها از ظهور تا غروب استالینی تبدیل به عطشی انباشته برای مردم این خطه شیعه‌ شده بود که از خاکستر سرکوب کمونیسم سر برآورده و بساط بازماندگان بلشوئیک‌ها را سوزاند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، از همه ما روایت‌هایی سرکوب شیعیان تا قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را به خصوص در ایام عزای حسینی شنیده و یا خوانده‌ایم؛ یکی از راویان این دوران مرحوم «حاج اکرام» بود که با ادبیات عامیانه اما عمیق خود از گریه‌های بی‌صدا در کوچه پس کوچه‌های باکو روایت می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال ها بعد از فروپاشی شوروی و حکومت حیدر علیف و پسرش الهام بر جمهوری آذربایجان روال دین ستیزی در لفافه ای از مذهب تداوم پیدا کرد، تا جائی که اخیرا دستگاه های رسانه ای دولت بعد از سفر وی به مکه، لقب «حاج الهام» را انتخاب کردند تا وی را فردی مذهبی و مقید نشان دهند؛ البته الهام با هوشمندی در طول سال های حکومت خود سعی کرده با مدیریت نهادهای دینی، نسخه منفعلی از اسلام را به مردم بقبولاند تا ضمن حفظ وجهه مذهبی خود از خطرات احتمالی اسلام انقلابی که تاثیرپذیرفته از وقوع انقلاب اسلامی در ایران بود پیشگیری کند.

چنانکه دستگاه های امنیتی دولت از ابتدا برای فعالین اسلام گرا حبس های طولانی مدت و شکنجه های ناجوانمردانه ای اعمال می نمودند، نمونه های بارز این دستگیری و حبس ها در اتفاقاتی مانند اعتراضات به قانون منع حجاب، برگزاری کارناوال یورویژن، حادثه نارداران و یا اخیرا توهین به مقدسات الهی خبری شدند.

عطش انباشته مردم باکو، از خاکستر سرکوب کمونیسم سر برآورد

ماجرای اعتراضات نارداران در ایام اربعین حسینی سال ۲۰۱۵ و شهادت ۵ تن از شیعیان آن قصبه محروم به بهانه های واهی باعث شد تا دولت آذربایجان بتواند حدود ۱۰ روز بعد از این حادثه، قانون ممنوعیت استفاده از نمادهای مذهبی را به تصویب برساند، قانونی که توانست اهرم فشاری برای سرکوب دسته های عزاداری در این کشور باشد. کاری که استالین در زمان حکومت خود انجام می داد این بار توسط الهام در حال تکرار است؛ بازداشت «سیده‌شهلا»، نشان از سرکوب اعتقادات مذهبی مردم آذربایجان حتی در قطع یک بانو خانه‌دار نیز مورد هدف دولت است.

چنانکه استالین به عنوان یکی از رهبران اتحاد جماهیر شوروی بر این باور بود که “هر مذهبى غیر علمى است”؛ او همچنین عقیده داشت با تداوم و روش های پیچیده باید با مذهب مقابله کرد، چنانچه تا حدود زیادی در سرکوب افراد و گروه های مذهبی موفق عمل کرد؛ اما تمام سرکوب‌ها از ظهور تا غروب استالینی تبدیل به عطشی انباشته برای مردم این خطه شیعه‌ شده بود که از خاکستر سرکوب کمونیسم سر برآورده و بساط بازماندگان بلشوئیک ها را سوزاند.

نشئگی پیروزی قره‌باغ 

حال الهام علیف که سال‌های پیش از ریاست جمهوری قمارباز قهاری بود به توصیه و حمایت همتای ترک و برای قهرمان سازی از خودش بر سرمیز قماری با مردم نشست تا با پیروزی هر چند پر اما و اگر درصد زیادی برای خود محبوبیت کسب کرده و با اتکا به خون حدود ۳ هزار شهید قره باغ و نشئگی حاصل از دریافت لقب «باش کاماندار» از سوی برخی دولتی ها، ضمن حفظ جایگاه ریاست جمهوری درصدد حذف تدریجی معترضان نیز باشد. حال باید او با تدقیق در تاریخ سیاست‌مداران پیش‌تر از خود دو راهی فروپاشی یا تداوم حکومت با التزام بر «مماشات» را انتخاب کند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۵۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خارشتر» در تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی تماشاخانه ایران‌شهر، نمایش «خارشتر» به کارگردانی سیدعلی موسویان و تهیه‌کنندگی وحید کریمی هر شب به جز شنبه‌ها ساعت ۲۰:۴۵ در سالن سمندریان تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود.

در نمایش «خارشتر» (به ترتیب حروف الفبا) هدی آهنگر، لیلا بلوکات، هامون سیدی، الهام شعبانی، یزدان فتوحی، وحید کریمی و اتابک نادری به ایفای نقش می‌پردازند.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از: امیر کلاته مجری طرح، مرتضی برزگرزادگان و الهام پریشانی گروه کارگردانی، مرتضی برزگرزادگان برنامه‌ریز، سیدعلی موسویان طراح صحنه، هدی آهنگر طراح لباس، علی کوزه‌گر طراح نور، مهدی‌ رایگانی طراح پوستر و بروشور، سیدمهدی‌ فاطمی‌نسب تصویرسازی پوستر، علی‌سینا رضانیا آهنگ‌ساز، امیرحسین‌ نجاح‌ ساخت تیزر و موشن گرافی، مهدی عمادی عکاس، سهراب گلدره و علیرضا عرب مدیران‌ صحنه، علی کیهانی روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای.

علاقه‌مندان جهت‌ خرید اینترنتی‌ بلیت‌های نمایش «خارشتر» می‌توانند به سایت تماشاخانه‌ ایران‌شهر و یا سامانه‌ تیوال مراجعه کنند.

کد خبر 6099039 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • کتاب میریام؛ خاطرات سیده رباب صدر منتشر شد
  • «خارشتر» در تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود
  • فوران دود و خاکستر از کوه آتشفشان اندونزی (فیلم)
  • تصاویر لحظه فوران دود و خاکستر از کوه آتشفشان اندونزی | ویدئو
  • فوران دود و خاکستر از کوه آتشفشان اندونزی + فیلم
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان افغانستان چه خبر است؟
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟