Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا گفت: خوشبختانه چند روز است که میزان مراجعات بیماران کرونا به مراکز درمانی، روند کاهشی دارد و تعداد مراجعان سرپایی و بستری بیمارستان‌ها، رو به کاهش است که امیدواریم این روند ادامه داشته باشد و دوباره به سمت روزهای صفر کرونایی برویم.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر سعید کریمی اظهار داشت: واکسن های موجود در کاهش آمار بستری و مرگ و میر بیماران کووید۱۹ همچنان موثر هستند اما به واکسن سازهای داخلی توصیه کرده ایم که تولید واکسن بر اساس واریانت و زیرواریانت‌های غالب کنونی را در دستور کار قرار دهند البته در دنیا هم تا جایی که می دانم، واکسن های جدید بر اساس زیرسویه BA.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ ساخته نشده و واکسن های ساخته شده بر اساس زیرسویه BA.۱ است و این روند باید همانند ساخت واکسن آنفلوآنزا شود که هر سال بر اساس سویه های جدید ساخته می شود.

وی افزود: پنجره طلایی واکسیناسیون در یکی دو ماه آینده، خیلی مهم است چراکه در ماه های آینده شاهد بازگشایی مدارس و راهپیمایی عظیم زائران در ایام اربعین حسینی هستیم؛ زائران اربعین حتما واکسیناسیون خود را به ویژه اگر ۶ ماه از آخرین تزریق واکسن شان گذشته، تکمیل کنند. قبل از کرونا هم در مسافرت ها، برخی بیماری ها به همراه مسافران بود اما در شرایط کرونا حتما قبل از سفر به ویژه در ایام اربعین که جمعیت میلیونی در راهپیمایی عظیم حضور دارند، واکسن نوبت یادآور تزریق شود.  

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: زائران اربعین حسینی با تزریق نوبت یادآور واکسن می توانند با سیستم ایمنی مقاوم به مسافرت بروند. تکمیل واکسیناسیون در کودکان گروه سنی بالاتر از ۵ سال خیلی مهم است؛ چراکه می‌توانند ناقل بیماری در خانواده باشند. نوبت یادآور واکسن برای گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و صرفا برای افرادی که ضعف سیستم ایمنی و بیماری زمینه ای دارند و یا داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند، انجام می‌شود اما برای جمعیت عموم کمتر از ۱۸ سال، فعلا توصیه‌ای برای تزریق نوبت یادآور نداریم.  

کریمی گفت: در هفتاد و پنجمین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا، در مورد داروهای مورد استفاده برای بیماری کرونا، داروهای جدید و اثربخشی آنها باتوجه به تغییر شرایط و جهش‌های متعدد در سویه اُمیکرون، بحث‌های مفصلی شد. در حال حاضر باتوجه به واکسیناسیون گسترده و شرایط موجود، کمیته علمی برای ورود داروهای جدید کرونا، به جمع بندی نرسید؛ موثر بودن داروهای جدید در درمان کرونا، مورد تایید کمیته علمی کشوری کرونا قرار نگرفت.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی افزود: بررسی های بیشتر در مورد داروهای جدید در کشور در حال انجام است اما باتوجه به واکسیناسیون گسترده و شرایط جدید کرونا، تا کنون مدارک و مستندات متقنی برای اثبات اثربخشی مناسب و ورود داروهای جدید به پروتکل درمانی کشور، به کمیته علمی کشوری کرونا ارائه نشده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کرونا در ایران ، همهباهمعلیهکرونا ، کروناویروس ، واکسن کرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کرونا در ایران کروناویروس واکسن کرونا کمیته علمی کشوری داروهای جدید نوبت یادآور بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۵۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند