Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@15:22:08 GMT

تولید باتری مایع غیرقابل اشتعال با سرعت شارژ بالا

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۵۶۷۹

تولید باتری مایع غیرقابل اشتعال با سرعت شارژ بالا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، هزینه ساخت و تولید این باتری مایع نصف باتری‌های لیتیومی است. این سوخت الکتریکی قابل شارژ موسوم به «نانوالکتروسوخت‌های» شرکت این فلویت که در انواع وسایل نقلیه و هواپیماها قابل استفاده است، جایگزینی برای باتری‌های لیتیومی فعلی است که معایب آنها را نداشته و دارای مزایای متعددی نیز هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باتری‌ها معمولاً دارای دو نوع مایع شیمیایی هستند که بر روی دو طرف یک غشای تبادل یونی پمپاژ می‌شوند تا جریان الکتریکی ایجاد کنند. چگالی انرژی این باتری‌ها تا به حال کم بوده، زیرا مقدار زیادی از مواد باتری قبل از ته نشین شدن در مخزن در مایعات حل و بی اثر می‌شوند.

برای حل این مشکل از نانوذرات جامد بی نهایت ریز متشکل از اکسید فلز فعال معلق و نه حل شده در مایعات استفاده شده و حرکت تصادفی این ذرات برای جلوگیری از ته نشین شدن آنها در کف مخزن باتری کافی است. در نتیجه چگالی انرژی این باتری‌ها و توان ذخیره سازی نیروی آنها افزایش می‌یابد.

در این باتری مایعات آنولیت و کاتولیت در دو طرف غشای تبادل یونی از کنار یکدیگر عبور می‌کنند تا جریان برق تولید شود. این سیستم به چهار مخزن برای سوخت‌های مصرف شده و مصرف نشده نیاز دارد و زمانی که برق به سیستم برگشت داده می‌شود به صورت معکوس کار می‌کند.

این باتری‌ها غیرقابل اشتعال و غیر قابل انفجار هستند و اگر روی آتش ریخته شوند، آن را خاموش می‌کنند. این باتری‌ها در دمای بین -۴۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد بدون مشکل کار می‌کنند. در تولید این باتری‌ها از لیتیوم، فلزات سنگین یا مواد معدنی کمیاب زمین استفاده نشده که هزینه تولید آنها را بسیار کاهش می‌دهد. ظرفیت شارژ این باتری‌ها هم ۲۳ درصد بیشتر از باتری‌های لیتیومی است.

کد خبر 5559205

منبع: مهر

کلیدواژه: باتری لیتیومی ایالات متحده امریکا شارژ شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی خودروی خودران نوآوری فناوری فضایی سازمان فضایی ایران ماهواره ماهواره خیام حاکمیت سایبری فناوری نانو زیست فناوری پارک علم و فناوری گوگل باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت ام جی موتورز طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE۱۸۱ را در نمایشگاه اتومبیل پکن ۲۰۲۴ میلادی معرفی کرد.

به گفته شرکت، سرعت خودروی مذکور در ۱.۹۱ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر برساعت می رسد و همچنین ضریب پسار (drag coefficient )آن Cd۰.۱۸۱ است. EXE۱۸۱ با الهام از جت های جنگنده همراه دو چتر نجات ساخته شده است.

طبق بیانیه ام جی موتور حداکثر سرعت خودرو ۲۵۷ مایل برساعت است. از سوی دیگر بالاترین میزان ضریب پسار ثبت شده یک خودرو ۰.۱۸۹Cd است که به فولکس واگن XL۱ تعلق دارد. این وسیله نقلیه بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ میلادی و فقط ۲۵۰ دستگاه از آن ساخته شده است. دومین رکورد ضریب پسار خودروی تولیدی به EV۱ جنرال موتورز تعلق دارد که از ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ میلادی و فقط ۱۱۱۷ دستگاه از آن تولید شد.

اگر EXE۱۸۱ به مرحله تولید برسد، آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان خواهد بود. شرکت سازنده EXE۱۸۱ در بیانیه ای اعلام کرد طرح اولیه خودروی برقی مذکور در راستای محصولات پرسرعت و نوآورانه شرکت است که قبلا تولید شده اند.

کد خبر 6090640 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا