Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بازار سرمایه پس از دو روز تعطیلی امروز در حالی معاملات خود را آغاز کرد که بسیاری از سهامداران منتظر مشخص شدن روند معاملات بودند تا آنها نیز به انجام خریدها و فروش‌های خود اقدام کنند.

بورس در حالی امروز کار را به پایان برد که طی سه روز معاملات گذشته، روند مثبت سهم‌ها نشان از برطرف شدن بخشی از مشکلات بازار سهام می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز برای چهارمین روز متوالی بود که بورس سبزپوش بود.

روز شنبه روند خروج پول حقیقی از بورس متوقف شد و پس از 7 هفته شاهد ورود پول حقیقی به بازار بودیم. این مساله در کنار پیشی گرفتن تقاضا از عرضه نشان از روند مثبت بورس طی روزهای آینده می‌داد، اما در جریان معاملات امروز بازار سهام، روند خروج پول از بورس باز هم آغاز شد تا بخشی از امیدواری‌ها رنگ ببازد.

تحلیلگران بازار سرمایه معتقدند قیمت سهام اغلب شرکت‌ها در سطوح ارزنده‌ای قرار دارد و ارزش ذاتی این سهم‌‌ها بیشتر از قیمت‌‌های فعلی است.

امروز نماد فولاد بیشترین اثر مثبت را بر شاخص کل داشت و به تنهایی شاخص را 3 هزار واحد بالا کشید. پس از برگزاری مجمع عمومی، امروز فولاد با تقاضای حقیقی بالایی مواجه بود و بیشترین ورود پول حقیقی را در معاملات سه‌شنبه داشت.

*صندوق‌ها می‌توانند کمبود نقدینگی در بورس را جبران کنند

رضا گلستانی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: اثر عوامل نزولی در بازار طی دو ماه اخیر تخلیه شده و حال با تزریق پول به صندوق تثبیت بازار انرژی لازم برای رشد را پیدا کرده است.

وی ادامه داد: عوامل درونی و فاکتورهای عملکردی بازار مثبت است، اما سایه ریسک‌های سیاسی همچنان بر سر بازار است. تا زمانی که سهامداران خرد تصمیم به بازگشت به بورس نگیرند، نمی‌توان امیدوار به ادامه دار بودن رشد بورس در میان مدت داشت.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: بازار سرمایه منتظر است تا صندوق ها با درآمد ثابت نیز برای خرید تا سقف قانونی وارد بازار سهام شود. در این صورت بخشی از مشکل کمبود نقدینگی در بازار سرمایه حل خواهد شد.

* رشد بورس برای چهارمین روز متوالی

در پایان معاملات روز سه‌ شنبه، شاخص کل بورس با افزایش سه هزار و 19 واحدی نسبت به روز شنبه به رقم یک میلیون و 451 هزار و 941 واحد رسید. بازدهی این شاخص مثبت 21 صدم درصد بوده است.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با رشد 801 واحدی در سطح 390 هزار و 944 واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص مثبت 21 صدم درصد بوده است. همچنین شاخص کل فرابورس 100 واحد بالا آمد و در سطح 19 هزار و 150 واحد قرار گرفت.

* افت ارزش کل معاملات بازار سرمایه

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 19 هزار و 742 میلیارد تومان کاهش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 12 هزار و 272 میلیارد تومان بود که 62 درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل می‌دهد.

امروز ارزش معاملات خرد سهام با کاهش 12 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 2 هزار و 438 میلیارد تومان رسید. سهم معاملات خرد از کل معاملات بورس حدود 12 درصد بوده است.

* آغاز مجدد خروج پول حقیقی از بازار سهام

امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و 245 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد. روز شنبه بازار سرمایه شاهد ورود پول حقیقی به بورس بود.

گروه‌های خودرو و ساخت قطعات و بانک ها و موسسات اعتباری بیشترین خرو پول و گروه های استخراج زغال سنگ و مخابرات بیشترین ورود پول حقیقی را به نام خود ثبت کرده‌اند.

در معاملات روز سه ‌شنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام خساپا (شرکت سایپا)، (شرکت پالایش نفت اصفهان) و وساپا (شرکت سرمایه‌گذاری سایپا) اختصاص داشت و نمادهای فولاد (فولاد مبارکه اصفهان)، سهرمز (سیمان هرمزگان) و بپاس (بیمه پاسارگاد) بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند.

* کاهش ارزش صف‌ های خرید بورس بازار سهام

در جریان معاملات روز سه شنبه، 295 سهم با رشد قیمت و 324 نماد نیز با افت قیمت روبرو شدند. در پایان معاملات امروز، ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز کاری قبل 38 درصد افزایش یافت و 119 میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته 67 درصد افت کرد و در رقم 87 میلیارد تومان ایستاد.

امروز نمادهای دی (بانک دی)، بکاب (شرکت صنایع جوشکاب یزد) و کالا (شرکت بورس کالای ایران) بیشترین صف خرید را داشتند.

بیشترین صف فروش بازار در پایان معاملات به نماد کمنگنز (شرکت معادن منگنز  ایران)، بالبر (شرکت کابل‌ البرز) و فمراد (شرکت آلومراد) تعلق داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس بازار سهام بازدهی شاخص کل صندوق ها با درآمد ثابت ورود پول حقیقی میلیارد تومان بازار سرمایه بازار سهام خروج پول شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۶۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت را متعادل مثبت دانست و صنایع فولادی، پالایشی و همچنین نماد‌های تک‌سهم را به عنوان پیشتازان این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهنام صمدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت ماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته روند متعادل مثبتی را تجربه خواهد کرد.


این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: در طول هفته‌های اخیر شاخص کل بورس موافق شد که از محدوده مقاومتی ۲ میلیون ۲۷۰ هزار واحد عبور کند. با تحقق این مسئله اصلاح قیمت در این محدوده تکمیل شد و اکنون بورس آمده است که یک روند صعودی را در پیش بگیرد. حال باید دید که اخبار بنیادین تا چه حد می‌تواند بر این مسئله موثر واقع شود.


وی اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز نیمایی را به عنوان یکی از اخبار موثر بر این بازار عنوان کرد و درباره آن گفت: در حال حاضر این مسئله یکی از اخبار مهم و در عین حال موثر بر بازار سهام است. تاکنون نامه‌نگاری‌های متعددی برای تحقق این موضوع صورت گرفته است.


صمدی همچنین درباره اثرگذاری نامه‌نگاری برخی از انجمن‌های تولیدی کشور با مقام معظم رهبری برای تغییر نرخ ارز نیمایی بر روند بازار سرمایه گفت: این نامه خود به تنهایی اثری بر بازار نخواهد گذاشت، بلکه این تصمیم بانک مرکزی درباره تغییر نرخ ارز نیما است که می‌تواند وضعیت بازار سهام را بهتر کند.


این کارشناس سرمایه اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را به عنوان یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بورس دانست که تعیین تکلیف آن می‌تواند شرایط مثبتی را برای این بازار رقم بزند.


وی در پایان پیرامون نماد‌های پیشتاز بازار سهام در هفته سوم اردیبهشت ماه هم توضیح داد: با توجه به اخبار مربوط به تغییر نرخ ارز نیمایی، انتظار می‌رود که در این هفته صنایع فولادی، پالایشی و همچنین تک سهم‌ها از وضعیت خوبی نسبت به سایر صنایع و یا نماد‌های بورسی برخوردار شوند.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار سهام ، بازار بورس ، بهنام صمدی ، نماد بورسی ، شاخص بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA5

دیگر خبرها

  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳