Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

غلامرضا منتظری، درباره طرح پیشنهاد راه اندازی گشت ارشاد مسئولین با بیان اینکه «همه ما نیازمند نظارت هستیم»، اظهار کرد: بر اساس وظیفه اخلاقی، باید به اصول و ارزش‌ها پایبند باشیم. برای آرامش و مصونیت بخشی به جامعه به دو چیز نیاز داریم؛ یکی قانون و دیگری اخلاق که اگر این دو نباشد، دیگر پرنده اندیشه انسان به پرواز در نمی‌آید و در جایی آسیب خواهد دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بیشترین سهم را در مسائل نظارتی خود مسئولان باید داشته باشند، گفت: خوب است این واقعیت را بپذیریم که علاوه بر نظارت درونی نیازمند یک نظارت بیرونی نیز هستیم؛ وظیفه نظارت‌های بیرونی این است که بر اساس نظارت‌های شغلی که تعریف شده است، نظارت کنند که آیا افراد بر اساس چارچوب‌های اخلاقی و تخصصی پایبند هستند یا نه. در مجموع اصل نظارت موضوع خوبی است اما درباره کمیت و کیفیت آن باید بیشتر صحبت شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه درباره تلاش جریاناتی در خارج از کشور برای ایجاد دوگانه درباره حجاب خاطر نشان کرد: هر کشوری قوانینی دارد که شهروندان و افرادی که در آنجا هستند باید به آن احترام بگذارند؛ در ایران نیز قوانین شرعی تکلیف ما را روشن کرده و همچنین قوانینی عرفی در جامعه ما مشخص است.

منتظری تاکید کرد: ما نباید به دنبال ایجاد شکاف و اختلاف بین افراد باشیم اما باید همه از یک اصل دفاع کنیم و آن اینکه باید به اصولی که شهدا برای آن جان خود را از دست دادند و انقلاب بر اساس آنها شکل گرفته، پایبند باشیم؛ اگر به زیست و سلامت و مصونیت دیگران فکر می‌کنیم نباید فقط به خودمان بیندیشیم؛ آزادی این نیست که من هر جور که دلم می‌خواهد، در خیابان ظاهر شوم؛ این اصلاً مزیت نیست و در هیچ جای جهان نیز اینگونه نیست.

وی افزود: در هر جایی از جهان چارچوب‌هایی تعریف شده که باید مورد احترام قرار بگیرند؛ اگر این اتفاق نیفتد دیگر نمی‌شود جامعه را کنترل کرد. مثلاً در راهنمایی و رانندگی چارچوب‌هایی تعریف شده ایست که باید مورد توجه قرار بگیرد؛ با این حال اگر من بخواهم هر جور که دلم می‌خواهد رانندگی کنم، آیا آرامش دیگران را بر هم نمی‌ریزم؟ با توصیه‌های راهنمایی و رانندگی مشکل بر طرف نمی‌شود و جرائم رانندگی کاهش نمی‌یابد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه «یک جامعه هم به قانون نیاز دارد هم به اخلاق»، اظهار کرد: همه باید به چارچوب‌های جامعه پایبند باشیم؛ حال اگر من به این چارچوب پایبند نبودم، دستگاه نظارتی وظیفه دارد به من تذکر بدهد.

منتظری با تاکید بر اینکه در مسائل اخلاقی حساسیت‌های بیشتری وجود دارد، گفت: دو نگاه در این زمینه وجود دارد؛ یکی اینکه بی تفاوت باشیم که نگاه خوب و قشنگی نیست؛ دیگر اینکه بی تفاوت نباشیم که به این معناست که اگر به ارزشی کم توجیهی شد، قانون به دستگاه‌هایی مسئولیت بدهد که نظارت کنند و تذکر بدهند. البته در زمینه نظارت در حوزه مسائل اخلاقی شیوه تذکر و نحوه برخورد بسیار مهم است؛ باید کرامت و عزت افراد حفظ شود.

وی همچنین با بیان اینکه نحوه «انجام کار در زمینه نظارت در حوزه مسائل اخلاقی از فرعیات است»، خاطر نشان کرد: در این زمینه باید اصول را از فرعیات جدا کنیم؛ زمانی است که راجع به برخورد یک فرد نقد و نسبت به روش مواجهه یک نیرو نقد داریم و زمانی است که راجع به اصل آن نقد داریم و می‌گوییم که اصلاً تذکر نه، که این پسندیده و قابل دفاع نیست؛ من بر این باورم که تذکر آری، لکن با رعایت استانداردها و شیوه‌هایی کرامت و عزت انسان‌ها حفظ شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان با تاکید بر اینکه بر اساس قانون نیروی انتظامی در حوزه تامین امنیت اخلاقی مسئولیت دارد، تاکید کرد: کار نیروی انتظامی حفظ نظم است و این نیرو نیز امروز برابر قانون به وظایف خود عمل می‌کند؛ اگر نقص و کاستی وجود دارد، مجلس می‌تواند در قانون‌گذاری به این مساله کمک کند. الان در کمیسیون فرهنگی کمیته ویژه‌ای با عنوان امر به معروف وجود دارد که وظیفه‌اش ارتباط با ستاد امر به معروف و هماهنگی با وزارت کشور برای رسیدن به یک مدل اثر بخش درباره زیست عفیفانه است؛ وقتی مدل زیست عفیفانه طراحی شود، آرامش به جامعه بازمی‌گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: غلامرضا منتظری کمیسیون فرهنگی مجلس نماینده مجلس مسائل اخلاقی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود

آیت الله محسن اراکی، ظهر امروز در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت دهه کرامت، اظهار کرد: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.
وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، مطرح کرد: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، عنوان کرد: عشق مردم به اهل بیت(ع) عجیب‌ترین پدیده اجتماعی در دنیا است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحی خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

آیت الله اراکی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، یادآور شد: برنامه های دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، گفت: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریان های اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، اظهار کرد: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

دیگر خبرها

  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • کتک‌زدن وحشتناک داور در فوتبال تهران+فیلم
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟