Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمدرضا هدایتی فعال اجتماعی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با اشاره به ضرورت تفهیم مقررات رانندگی به موتورسواران اظهار کرد: با این که فرهنگ رانندگی به خصوص طی سال‌های اخیر تحولات مطلوب و مفیدی را در کشور ما تجربه کرده است، اما هنوز مشکلات متعددی در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: یکی از بدترین ناهنجاری‌های رانندگی در کشور ما، قانون‌گریزی برخی از موتورسوارانی است که با رانندگی نامتعارفشان، به اصطلاح روی اعصاب مردم راه می‌روند و نه تنها جان و مال خودشان، بلکه جان و مال و سلامت دیگران را نیز در معرض خطر قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این فعال اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: هرچند پلیس در این رابطه هم تدابیری را اندیشیده و اقداماتی را به عمل آورده است، اما ظاهراً هیچ یک از اقدامات سلبی، تأدیبی و تنبیهی آنها به اندازه کافی بازدارنده نبوده و نتوانسته تأثیر چندانی در رفع این ناهنجاری داشته باشد.

هدایتی گفت: به عنوان مثال برخی از موتورسواران در خیابان‌های یک طرفه و حتی میادین در جهت خلاف و بعضا با سرعت زیاد تردد می‌کنند، اما بدتر این که برخی از آنها هنگام ارتکاب این تخلف از سمت چپ و برخی از سمت راست (حتی سرپیچ و در نقاط کور و خطرناک) عبور نموده و گاهی از یکدیگر سبقت هم می‌گیرند و باعث می‌شوند تا رانندگان مقابل و حتی افراد پیاده گرفتار سردرگمی و دستپاچگی و نهایتا دچار حادثه شوند.

به گفته وی تردد با سرعت کم در خط عبور (لاین) وسط یا حتی خط عبور (لاین) سرعت و ایجاد مانع و وقفه در تردد خودروها عبوری در خیابان‌ها و به خصوص بزرگراهها، حرکت روی خطوط معابر و اجتناب از تردد بین دو خط، لایی کشیدن و حرکت مارپیچ، بی اعتنایی به چراغ‌های راهنمایی و عبور از چراغ قرمز، انجام حرکات نمایشی در خیابان‌ها، سبقت غیرمجاز از سمت چپ و راست خودروها، پارک کردن موتور در پیاده روها و ایجاد سدمعبر و نیز تردد در پیاده‌روها، از جمله رفتارهای نامتعارف و غلطی هستند، که هر روز شاهد وقوع آن از سوی برخی موتورسواران هستیم.

هدایتی با بیان اینکه متأسفانه گاهی این جماعت قانون‌گریز و قانون شکن در مواجهه با اعتراض عابرین پیاده یا رانندگان خودروها به تخلفاتشان، به جای عذرخواهی یا طلبکارانه ناسزا می گویند و یا حتی با آنها درگیر می‌شوند، اظهار کرد: باید اجرای اقدامات جدی‌تری مانند اجبار به حضور در دوره‌های آموزشی بلندمدت البته با هزینه شخصی، ابطال موقت و در صورت تکرار، ابطال دائمی گواهینامه، مصادره یا توقیف بلندمدت وسیله نقلیه (موتور متخلفین)، جریمه‌های نقدی سنگین و امثال آن در دستور کار پلیس قرار گیرد که انجام هر اقدام موثری در این زمینه، رضایت و قدردانی شهروندان اعم از رانندگان خودروها و افراد پیاده را به همراه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس برخورد و جلوگیری از تردد موتورهای سنگین در خیابان جهان‌پناه اراک یکی از مطالبات جدی ساکنین این منطقه است.

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: موتور سوار قانون لایی کشیدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۷۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها

به گزارش خبرآنلاین، رئیس پلیس راهور گفت: استفاده از چراغ زنون برای خودرو مطلقاً ممنوع است و اگر مشاهده شود جریمه می‌شوند، همچنین استیکر، برچسب و یا تصویر روی بدنه و شیشه ممنوع و جریمه دارد.

تسنیم در خبری نوشت: جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس راهور فراجا با مردم امروز در مرکز نظارت همگانی فراجا ۱۹۷ برگزار شد.

سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا ضمن دیدار با مردم و حل مشکلات آنها در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم مربوط به شماره‌گذاری خودروها و تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بوده است.

وی تصریح کرد: روال همیشگی و مرسوم این است که مسئولان فراجا در ۱۹۷ به مشکلات طرح شده مردم رسیدگی کرده که البته یکی از کارهای خوب است.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: امروز بیش از ۱۳۰ نفر به دلایل مختلف به ۱۹۷ مراجعه کردند که مهمترین مطالبات و درخواست مردم، آموزشگاه‌های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی بود؛ نکته مهم این بود که در جرایم رانندگی هیچ کدام جریمه اشتباهی نبود؛ بلکه درخواست بخشش بوده است.

حسینی در خصوص نور چراغ خودروها گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از زرد و سفید باشد، استفاده از چراغ زنون و چراغ با رنگ تماماً سفید مطلقاً ممنوع است، توصیه می‌کنیم از چراغ فابریک خودروها استفاده شود چراکه از شرایط استاندارد برخوردار هستند.

وی تاکید کرد: اگر خودرویی چراغ زنون داشته باشد در صورت مشاهده جریمه می‌شود چراکه چراغ زنون خطرآفرین است و می‌تواند برای دید دیگر رانندگان خطر ایجاد کند.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: استفاده از برچسب، استیکر و تصاویر حتی اگر جنبه تزئینی داشته باشد تخلف است و در صورت مشاهده برای آن خودرو جریمه صادر می‌شود، البته خودروهای تبلیغاتی و امدادی طبق آیین‌نامه می‌توانند بغل نویسی داشته باشند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901309

دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • بی توجهی به جلوی راننده ۱۷ ساله جان عابر پیاده را گرفت
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود