Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، مجله اشپیگل مدعی شد که طالبان عملیات تخلیه همکاران افغان نظامیان خارجی به آلمان را متوقف کرده است.

این رسانه گزارش داده است که آلمان قصد داشت در ماه جاری شماری از کارمندان محلی، هنرمندان و فعالان سیاسی را از افغانستان خارج کند اما این روند متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این گزارش، قرار بود ۷۷۰۰ تن تا اوسط ماه سپتامبر از افغانستان خارج شوند، اما این طرح به دلیل مخالفت طالبان متوقف شده است. 

وزارت خارجه آلمان نیز گفته است که روند انتقال مهاجران افغانستانی به صورت چشمگیری کاهش یافته و دلیل آن را ممانعت طالبان از خروج افراد فاقد گذرنامه از این کشور عنوان کرده است. 

اشپیگل گزارش داده است به رغم توافق برلین و اسلام آباد برای همکاری درباره تخلیه مهاجران افغانستانی از خاک پاکستان، طالبان اجازه خروج اتوبوس‌های حامل این افراد به سمت پاکستان را صادر نکرده و آنها را مجبور به بازگشت می‌کند.

وزارت خارجه آلمان گفته است که تاکنون ۲۱ هزار مهاجر افغان را از این کشور خارج کرده و 10 هزار نفر دیگر نیز در صف خروج قرار دارند که با این اقدام طالبان امکان تخلیه این افراد وجود ندارد.  

این در حالی است که پیش از این چندین کشور از جمله انگلیس و کانادا از پذیرش اتباع افغانستان به رغم وعده‌های توخالی به آنها امتناع کرده بودند.

در این راستا، مقامات کانادا در سکوت روند پذیرش مهاجران افغان که با نیروهای این کشور همکاری کردند را متوقف کرده است.

به نوشته سی‌بی‌سی نیوز، اگرچه پیش از این دولت کانادا اعلام کرده بود که 40 هزار مهاجر افغانستان را پذیریش خواهد کرد، اما در حالی که تاکنون تنها برای 20 هزار نفر ویزا صادر شده، دولت این کشور روند بررسی درخواست‌های جدید مهاجران افغان را متوقف کرده است.

دولت کانادا چند هفته پیش از سقوط کابل برنامه خروج همکاران افغان نیروهای این کشور را از افغانستان آغاز کرده بود و دولت جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در آن زمان قول داده بود که برای 40 هزار شهروند افغانستان ویزای ویژه مهاجرت صادر خواهد کرد. 

/انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: طالبان مهاجران افغانستان عملیات تخلیه مهاجران افغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۷۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه

طالبان سرگرم همکاری با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز منطقه ای تجارت انرژی است که فروش نفت از روسیه به جنوب آسیا را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان افغانستان، قزاقستان و ترکمنستان اخیرا در کابل، درباره ایده ایجاد یک هاب انرژی و لجستیک در ولایت هرات در غرب افغانستان، گفتگو کرده اند.

نورالدین عزیزی، وزیر بازرگانی موقت طالبان به رویترز گفت: این سه کشور قصد دارند در این هاب سرمایه گذاری کنند که انتظار می‌رود هاب فروش نفت روسیه به کشورهای جنوب آسیا از جمله پاکستان باشد.

این مقام طالبان اظهار کرد: بر اساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

عزیزی به رویترز گفت: پس از نشستهای سه جانبه هفته گذشته در افغانستان، تیمهای فنی از افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان ظرف دو ماه آینده، پیش نویس توافق نامه ای را تهیه خواهند کرد که برنامه های رسمی برای هاب جدید انرژی را مشخص می‌کند.

به گفته عزیزی، این مرکز لجستیک در ابتدا قرار است ظرفیت یک میلیون تن نفت را داشته باشد، اما وی مشخص نکرد که این مرکز چه زمانی می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

وزارت بازرگانی قزاقستان در بیانیه ای به رویترز گفت: قزاقستان به نوبه خود، به توسعه جاده ها و راه آهن از طریق افغانستان برای برقراری ارتباط با خلیج فارس و جنوب آسیا چشم دوخته است.

در حال حاضر، صادرات نفت خام قزاقستان به لجستیک در روسیه و بنادر این کشور در دریای سیاه، وابسته است.

طالبان در فروش نفت روسیه مشکلی نخواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در پاییز سال ۲۰۲۲، وزیر بازرگانی طالبان اعلام کرده بود بر اساس قرارداد با روسیه، افغانستان سالانه یک میلیون تن بنزین، یک میلیون تن دیزل، ۵۰۰ هزار تن گاز نفتی مایع و ۲ میلیون تن گندم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابل
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر