Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به رعایت ۳۴ درصدی پروتکل‌های بهداشتی در کشور، گفت: سویه BA5 با ویژگی سرعت انتقال بالا، سویه غالب امیکرون در کشور است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شاهین شیرانی امروز _ سه‌شنبه هجدهم مردادماه_ در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، اظهار کرد: از سوم تیرماه روند افزایشی شهرهای قرمز آغاز شد و در حال حاضر بیشتر شهرها در وضعیت قرمز یا نارنجی به سر می‌برند؛ روند ابتلاء به بیماری کرونا در کشور افزایشی است و میزان مرگ‌ومیر نیز روند بالارونده دارد، اما به میزان مرگ‌ومیر در پیک پنجم یا ششم نرسیده است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شیب مثبت سرپایی مقداری در حال کاهش است، افزود: میزان مراجعات سرپایی، بستری جدید و مرگ‌ومیر در کشور طی هفته جاری نسبت به هفته گذشته افزایش یافته است و در رأس مرگ‌ومیرهای ثبت شده استان‌های تهران، خراسان رضوی، کرمان، گیلان، خوزستان و آذربایجان شرقی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه سویه اومیکرون BA5 سویه غالب در کشور است، تصریح کرد: زیر سویه مذکور به سرعت منتقل می‌شود و تا ۱۸ نفر را درگیر می‌کند و میزان پوشش دوز یادآور واکسیناسیون کرونا در کشور پایین است و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور حدود ۳۴ تا ۳۵ درصد است که بیانگر خطر است.

کاهش نمونه‌های مثبت در پیک جاری به ۴۳ درصد

وی ادامه داد: عادی‌انگاری خطر بسیاری را به همراه دارد. درصد تست‌های مثبت مقداری کاهش یافته است که خود به خود می‌تواند کمک کننده باشد، زیرا با کاهش نمونه‌های مثبت، تعداد افراد بستری کاهش می‌یابد و در پی آن نیز مرگ‌ومیر با کاهش روبه‌رو می‌شود، همچنین درصد نمونه‌های مثبت در پیک جاری از ۵۳ درصد به ۴۳ درصد رسیده است.

شیرانی با اشاره به وضعیت قرمز کلان‌شهر اصفهان در آخرین رنگ‌بندی ارائه شده از سطح استان، گفت: بیشتر شهرها نیز رنگ قرمز و نارنجی دارند و برای تغییر رنگ‌بندی باید میزان بستری‌ها کاهش یابد، در حال‌حاضر تعداد بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه ۹۵ نفر است.

وی با اشاره به میزان پوشش واکسیناسیون کرونا در استان اصفهان، اضافه کرد: تنها ۱۲۷ هزار نفر از افراد واجد شرایط برای تزریق دوز چهارم اقدام کرده‌اند که خود به معنی خطر است، لذا در راستای افزایش پوشش واکسیناسیون از هفته گذشته تاکنون، تیم‌های سیار به ادارات و هیئت‌ها مراجعه و نسبت به تزریق واکسن برای افراد اقدام کرده‌اند.

لزوم فعالیت مجدد اتوبوس‌های سیار واکسیناسیون

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای افزایش پوشش واکسیناسیون باید به سمت مردم برویم، اظهار کرد: آخرین میزان تزریق واکسن دوز اول ایرانی برای افراد بالای ۱۸ سال ۸۷ درصد، دوز دوم ۷۹ درصد، دوز سوم ۴۰ درصد و دوز چهارم ۳.۴۱ درصد است. از شهرداری درخواست می‌شود اتوبوس‌های سیار واکسیناسیون را فعال‌تر کند تا متعاقب آن میزان واکسیناسیون نیز افزایش یابد.

شیرانی افزود: میزان پایین پوشش واکسیناسیون کرونا در استان نشان‌دهنده لزوم تلاش بیشتر در این راستا است و فرمانداران باید تزریق واکسن را در اولویت کار خود قرار دهند؛ موضوعی تحت عنوان تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها وجود ندارد و وضعیت باید به گونه‌ای باشد که تمام افراد نسبت به تزریق و تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کرده باشند. همچنین تمهیدات لازم در مراکز آموزشی باید اندیشیده شود و مباحثی نظیر تهویه مناسب کلاس‌های درس به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

گسترش سویه جدید کرونا در هند

وی با بیان اینکه مراکز در شیفت صبح یا شیفت صبح و عصر برای تزریق واکسن کرونا فعال هستند، تصریح کرد: زیر سویه‌ای جدید در هند در حال گسترش است و به منظور جلوگیری از تلفات آن، واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌ها باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن قدردانی از هیئت‌هایی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در دستور کار خود قرار دادند، ادامه داد: از صدا و سیما درخواست شده بود هیئت‌های عزاداری که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، به صورت مستقیم نمایش داده نشود، اما نمایش داده شد.

کد خبر 595069

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شاهین شیرانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در ایران آخرین اخبار کرونا در اصفهان مصوبات ستاد کرونا ستاد کرونا وضعیت کرونا در اصفهان آمار کرونا در اصفهان آخرین آمار ابتلا به کرونا در اصفهان روند افزایشی کرونا با زیرسویه BA۵ سویه BA 5 کرونا در کودکان زیرسویه جدید کرونا BA5 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پروتکل های بهداشتی پوشش واکسیناسیون تزریق واکسن پروتکل ها مرگ ومیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۸۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی