Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مهم‌ترین لازمه‌های تولید پروتزها و نمونه محصولات به کمک چاپگرهای سه بعدی، استفاده از مواد پیشرفته برای ساخت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ با توجه به فناوری بالای بهره برده شده در مواد اولیه مورد استفاده در پرینترهای سه بعدی، توانمندی ساخت این مواد در اولویت قرار دارد و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زمینه را برای تولید محصولات دانش‌بنیان حوزه رنگ ، رزین و جوهرها در کشور فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استفاده از نانوفناوری

حمایت از تولیدات مبتنی بر فناوری نانو زمینه را برای تجاری سازی محصولات دانش‌بنیان، انتقال فناوری، بروکری فناوری در حوزه رنگ، چسب، رزین و انواع فرآورده‌های وابسته، فراهم آورده است.

 

شرکت نانو فناوران فاران در حوزه‌های مختلفی از حوزه رنگ و رزین به عنوان یک صنعت مادر فعالیت دارد و در حال حاضر بخشی از محصولات مختلف، مانند جوهرهای حلال پایه، تونرهای پرینتر، رنگ، رزین و چسب مورد نیاز مردم و صنایع مختلف از خارج از کشور وارد می شود.

در کنار صنایع رنگ و رزین کشور، شتابدهنده تخصصی  بهرنگ در این زمینه ایجاد شده است تا با جذب شرکت‌های خلاق و صاحبان ایده، همزمان نیازهای فناورانه  بخش صنعت را در زمینه رنگ، رزین و چسب و جوهرها شناسایی می‌کند و میان بخش صنعت و فناوری پلی واسط ایجاد ‌کند.

 

توسعه فناوری مواد چاپگر

این مجموعه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برنامه گسترده خود را برای بررسی و شناسایی نیازهای صنعتی و فناورانه ، کارخانه جات و صنایع حوزه رنگ و رزین آغاز کرده است.

در این بین سبد محصولات نوآورانه شرکت در حال تکمیل است و به زودی محصولات جدید شرکت روانه بازار می شود. در حال حاضر برخی محصولات شرکت به ویژه در زمینه جوهرها، تونر پرینتر و چسب در مرحله پیشا تولید قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رنگ پرینتر ایران ساخت محصولات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صنایع رنگ و رزین نانو فناوری پرینتر ۳ بعدی مواد پیشرفته فناوری چاپ جوهر رنگ رزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران