Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: تاکنون در سطح استان مرکزی ۱۷۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دو برابری داشته است.

غلامرضا ملکی روز چهارشنبه ۱۹ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ادارات غله و بازرگانی در سطح کشور، دو تکلیف اساسی تامین آرد و نان و تنظیم بازار را بر عهده دارند که آرد و نان از محل تولیدات داخل و واردات و همچنین تنظیم بازار از محل ذخایر استراتژیک به منظور جلوگیری از التهابات بازار انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص حوزه تنظیم بازار افزود: در زمان هایی که بازار و مردم در این حوزه مشکلاتی دارند، با عرضه محصول در قالب طرح های مختلف با تزریق کالاها(برنج، شکر و و روغن) در بازار از این التهابات جلوگیری می شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۲۰۰ تن برنج هندی، حدود ۱۱۰ تن برنج تایلندی، بیش از ۴۸۰۰ تن شکر و ۲۰۰ تن برنج پاکستانی در سطح استان توزیع شده است.

ملکی ادامه داد: همچنین در ایام محرم و صفر نیز ۸۵۰ تن برنج و ۵۰۰ تن شکر جهت نذورات در حال توزیع است.

وی بیان کرد: در سال های اخیر بواسطه مشکلات در خصوص اصلاح نظام یارانه ای نوساناتی در قیمت برخی کالاها ایجاد شد که با اقدامات صورت گرفته آرامش به این حوزه بازگشته و در برخی اقلام کاهش قیمت صورت گرفته است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی ادامه داد: تاکنون در سطح استان مرکزی ۱۷۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دو برابری داشته است. سال گذشته در این زمان ۸۵ هزار تن گندم خریداری شده بود.

ملکی بیان کرد: تاکنون حدود ۶۰ هزار تن گندم به استان وارد شده که ۴۵ هزار تن از محل گندم دیگر کشورها و باقی از سایر استان ها بوده است.

وی با بیان اینکه اعتراضات از سمت خبازان در خصوص کیفیت آرد خیلی کم است، اضافه کرد: ۴۵ هزار تن از گندم خریداری شده استان به استان های اصفهان، چهارحل بختیاری، البرز، تهران و قم صادر شده و با توجه به ذخیره موجود، در حال حاضر به اندازه ۱۰ ماه در استان گندم خرید و ذخیره شده است.

ملکی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مجوز حمل ۵ هزار تن برنج و شکر به استان گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خرید گندم کالای اساسی استان مرکزی غله کشاورزی هزار تن گندم استان مرکزی خریداری شده تن برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور

ایرج نوری دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه با اشاره به ممنوعیت چند ساله صادرات دام زنده در کشور، گفت : هر سال تقاضا داریم با هدف حمایت از تولیدکنندگان دام زنده، صادرات از سر گرفته شود و امسال چنین درخواستی داریم.

وی با بیان اینکه چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده انجام شود باید این کار در ماه‌هایی از سال که کمبود نداریم و دام زیاد است انجام شود، افزود: معمولا در طی سال دو بار دام زیاد یا به اصلاح «گله‌ریزان» داریم. یک بار از اوایل اردیبهشت تا ۱۵ تیر و یک بار هم از ۱۵ مهر تا اواخر آذر.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه معتقد است، چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده از سر گرفته شود، نباید فرصت کنونی که در زمان مناسب صادرات قرار داریم را از دست بدهیم.

نوری با بیان اینکه طی سنوات اخیر صادرات دام زنده ممنوع بوده، ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و آن هم برای مدت سه ماه صادرات دام زنده آزاد شد که در زمان مناسبی هم صورت نگرفت.

وی از ظرفیت قابل توجه صادرات دام زنده خصوصا در استانی مانند کرمانشاه یاد کرد و با بیان اینکه در سال‌هایی که پیک صادرات را داشتیم تا ۷۰۰ هزار راس دام سبک نیز توسط صادرکنندگان کرمانشاه صادر شد، خاطرنشان کرد: کمترین میزان صادراتی که در سال داشتیم نیز حدود ۲۲۰ هزار راس بوده که آن نیز به دلیل محدودیت‌های اعمال شده از سوی دولت بود.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به مزایای صادرات دام زنده داشت که در درجه اول حمایت از تولیدکننده است و گفت: وقتی تولیدکننده دام مازاد را در بازار خارجی می‌فروشد، پول خود را نقد دریافت می‌کند، اما در بازار داخلی گاهی پول تولیدکننده چهار تا شش ماه بعد پرداخت می‌شود.

نوری اظهار کرد: از سوی دیگر وقتی تولیدکننده امکان صادرات دام خود را داشته باشد، رغبت بیشتری برای تولید خواهد داشت و افزایش تولید هم می‌تواند به تعدیل قیمت‌ها در بازار داخلی نیز کمک کند.

وی با بیان اینکه صادرات دام سبک زنده عامل گرانی گوشت قرمز در بازار نیست، گفت: بار‌ها این موضوع را به صورت کارشناسی و با دلایل مطرح کرده ایم، اما مورد توجه قرار نگرفته است.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اظهار کرد: صادرات دام زنده صرفا برای دام‌های مازاد بر نیاز داخل انجام می‌شود و از همین رو باعث کمبود در بازار نخواهد شد.

نوری تاکید کرد: طی چند سال اخیر که امکان صادرات دام زنده فراهم نبود، باز هم شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار بوده‌ایم که این امر تایید می‌کند صادرات دام زنده عامل گرانی گوشت نیست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد