Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی ظهر امروز در نشست با مدیرکل و معاونین جهاد کشاورزی اظهار کرد: با توجه به چهار فصل بودن کشور و قابلیت کشاورزی در تمام طول سال، باید به این موضوع بیشتر توجه شود.

وی به عدم پیوست مطالعاتی جهاد کشاورزی و توسعه شهری و صنایع اشاره کرد و با بیان اینکه متاسفانه اغلب فعالیت‌ها نیز پیوست رسانه ای ندارد لذا پیگیری نمی‌شوند گفت: باغ ویلاها و چاه‌های غیر مجاز باید مشخص و با صاحبان آنها برخورد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس در ادامه با بیان اینکه بر چه اساسی دیوارکشی تغییر کاربری محسوب نمی‌شود، این موضوع باید شفاف مشخص شود گفت: باید نشست مشترکی بین دستگاه‌های مسئول بخش کشاورزی مانند جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای، محیط زیست داشته باشیم تا در ارتباط با پیشنهادهای بخش کشاورزی، تغییر الگوی کشت و... هم‌اندیشی و هم‌افزایی شود.

وی با بیان اینکه ضمن ارائه الگویی برای تولید، باید در روند تولید نیز نظارت شود افزود: با توجه به اینکه دو شهر استان رو به کویری شدن پیش می‌رود باید تغییر الگوی کشت رعایت شود و به همین منظور لازم است آموزش‌های لازم به کشاورزان ارائه شود.

فلاحی با اشاره به اینکه علاوه بر بحث مطالعاتی و آموزشی باید پیوست فرهنگی و اجتماعی نیز داده شود گفت: در روایات دینی داریم ملتی که آب و خاک دارد و فقیر است از رحمت خدا به دور است لذا باید فکری شود که چگونه از این سرمایه‌ها به درستی استفاده کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه طبق منویات مقام معظم رهبری ۷۰ درصد یافته‌های علمی مطابق با نیازهای اساسی کشور نیست گفت: کاش جهاد سازندگی را از کشاورزی جدا نمی‌کردند و امروزه نیز به این نتیجه رسیده اند که نباید این چنین می‌شد.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: تغییر الگوی کشت کویری شدن چاه های غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۲۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۹۰ هزار و ۸۶۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران تاکنون شخم و شیار و ۱۸۳ هزار و ۵۱۵ هزار هکتار خزانه گیری شده است.   بابک مومنی با بیان اینکه کشت برنج در ۶۷ هزار و ۲۷۱ هکتار مزارع شالیزاری استان تاکنون انجام شده است، افزود: ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از این شالیزار‌های بصورت مکانیزه و مابقی به روش سنتی کشت شده است.

او ادامه داد: ۶۰ هزار و ۷۵۵ هکتار از شالیزار‌های استان زیر کشت ارقام محلی رفته و ۶ هزار و ۵۱۶ هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص یافته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۲۹۰ تن بذر برنج و ۲۴ هزار و ۸۷۶ تن کود کشاورزیتاکنون بین شالیکاران استان توزیع و ۱۵۸ مورد آزمون خاک انجام شده است.

بابک مومنی با بیان اینکه ۱۷۸ بانک نشاء برنج در استان در حال فعالیت است، افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان ۲۵۶ میلیون مترمکعب و آببندان‌ها ۳۴۰ میلیون مترمکعب است.

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد