Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ژیلا یزدانی روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران استان که در واحد تولیدی فرآوری صنایع پتروشیمی غرب با نام تجاری آوان در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: آنچه که در نامگذاری امسال به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین قابل توجه و تامل است تاکید بر دانش بنیان بودن تولید است.

وی با اشاره به اینکه تاکید مذکور با مفهوم جهاد تبیین نیز پیوندی عمیق دارد، افزود: تولید دانش‌ بنیان با رویکرد اشتغال‌زایی، راهبرد اصلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی، رسیدن به استقلال اقتصادی و قطع وابستگی‌های آزار دهنده در حوزه‌ اقتصاد و معیشت مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل استاندارد کردستان ادامه داد: امیدواریم اداره کل استاندارد بتواند با بهره‌گیری از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و دارای توان تحقیقاتی بالا در راستای تدوین استانداردهای نوین برای رفع موانع تجاری‌سازی و توسعه‌ بازار محصولات شرکت های دانش بنیان و همچنین حمایت عملی از تولید محصولات این شرکت‌ها، گامی در راستای تحقق هرچه سریع‌تر منویات مقام معظم رهبری بردارد.
 

یزدانی یادآور شد: این اداره‌کل با همکاری پارک علم و فناوری استان اقدام به صدور چهار گواهینامه محصول دانش‌بنیان شامل ماشین برداشت سیب‌زمینی شرکت طراح ژاو صنعت، گاوآهن چیزل قلمی فنردار شرکت جوتیار صنعت زرین گروس، دستگاه مولد محلول ضد عفونی مولتی اکسیدان شرکت ستاره زیبای صبح روناک، خاک پران ورودی هوای موتور ماشین آلات کشاورزی و راه‌سازی شرکت آریا صنعت کمباین محور کردستان کرده است.

وی به دیگر اقدامات شاخص این اداره کل اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به نیاز استان به وجود آزمایشگاه مرجع استاندارد مطابق با ماده ۲۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، مجوز لازم از کارگروه استانی ماده ۲۳ قانون الحاق (۲) در خصوص توسعه فضای آزمایشگاهی اداره کل استاندارد کردستان اخذ شده است و پس از تامین اعتبار این پروژه در سایت اداری سنندج شروع خواهد شد.

مدیرکل استاندارد کردستان گفت: به منظورآشنایی هرچه بیشتر شهروندان با نشان استاندارد و با پیگیری‌های این اداره‌کل ۲ میدان با نام استاندارد در شهرستان‌های قروه و دیواندره نامگذاری شد و در سال‌های گذشته در شهرستان‌های بانه، سقز نیز میادینی به این نام نامگذاری شده بود.
 


صادرات لوله و اتصالات پلی اتیلن واحد تولیدی در سنندج به خارج از کشور

مدیرعامل شرکت فرآوری صنایع پتروشیمی غرب با نام آوان در سنندج که ۶ سال متوالی واحد نمونه استاندارد در کردستان بوده است هم در این نشست اظهار داشت: این واحد تولیدی فعالیت خود را از سال ۱۳۷۹ با یک خط تولید آغاز کرده است.

تیمور درودی با اشاره به اینکه سال ۱۳۸۰ هم خط تولید دیگری به این واحد افزوده شد، ادامه داد: ابتدا هشت نیرو به طور مستقیم در این واحد مشغول به کار بودند اکنون تعداد این نیروها به ۲۸ نفر رسیده و برای یک هزار نفر هم به طور غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.

وی یادآور شد: سال ۱۳۹۳ هم خط تولید لوله های پنج لایه شاخه ای برای نخستین بار در غرب کشور در این واحد تولید شد و هم اکنون هم تنها واحد تولیدی این نوع لوله هستیم.

مدیرعامل شرکت فرآوری صنایع پتروشیمی غرب با نام آوان در سنندج یکی از برنامه های این شرکت را تولید محصول دانش بنیان در سال جاری خواند و گفت: طرح توسعه این واحد هم در شهرک صنعتی چهار سنندج در حال احداث است.

درودی با اشاره به اینکه محصولات این شرکت علاوه بر داخل کشور به کشورهای عراق و آذربایجان هم صادر می شود، اضافه کرد: توسعه خط تولید لوله پولیکا از دیگر برنامه های این واحد تولیدی است که در سال جاری اجرایی می شود.

برچسب‌ها کردستان سازمان ملی استاندارد ایران سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سازمان ملی استاندارد ایران سنندج کردستان سازمان ملی استاندارد ایران سنندج کل استاندارد واحد تولیدی دانش بنیان واحد تولید اداره کل خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان