Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@22:44:18 GMT

یاسر احمدوند: سایه شاعر موثری بود

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۳۱۵۶

یاسر احمدوند: سایه شاعر موثری بود

یاسر احمدوند که در ایسنا حضور داشت، درگذشت امیرهوشنگ ابتهاج (هـ. ا. سایه) را تسلیت گفت.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که امروز چهارشنبه، ۱۹ مردادماه  برای  دیدار و گفت‌وگوی در محل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) حضور یافته بود، گفت: امروز مصاف شد با دریافت خبر درگذشت شاعر عزیز، آقای امیرهوشنگ ابتهاج (سایه) که فقدان این شاعر بزرگ و موثر در ادبیات چند دهه اخیر برای همه باعث تأسف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ایشان آرزوی مغفرت و رحمت و نیز آرزوی بیش از پیش خوانده‌ شدن آثار و  اشعار و ترویج کارهایش را دارم.

 او همچنین با تبریک روز خبرنگار (۱۷مرداد)، اظهار کرد: من اندکی سابقه کار خبر دارم، هنوز عده‌ای این روز را به من تبریک می‌گویند و از این جهت خوشحالم  که هنوز مرا جزو جامعه خبر و روزنامه‌نگاران می‌دانند. اولین کاری که شروع کردم، در حوزه خبر بود و اولین حقوقم را سال ۷۴ از مجله گرفتم.  افتخار دارم که روزی عضو این حوزه بودم.

 احمدوند افزود: زحمت‌های شما را می‌دانم، تولید محتوا در این حوزه‌ها کار  پیچیده‌ای است. گاهی بسیار سخت و گاهی آزاردهنده است و ناملایماتی دارد.  کسی که سال‌ها در این حوزه‌ها می‌ماند و کار می‌کند، واقعا حضورش ارزشمند است. از این جهت از شما و همکارانتان تشکر بیشتر و مضاعف‌تر  دارم.

 گزارش مشروح مصاحبه با یاسر احمدوند در روزهای آتی منتشر خواهد شد.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یاسر احمدوند هوشنگ ابتهاج سايه درگذشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۳۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ نظامی‌ گنجوی شاعر و حکیم ایرانی است که بعضی کشور‌های جدیدالتأسیس اطراف برای هویت تراشی برای خود مدعی غیر ایرانی بودن او شده‌اند در حالی که این شاعر ایرانی با استناد به اشعار نظامی و البته تأیید سازمان جهانی یونسکو در خانه‌ای در روستای «تا» به دنیا آمده و زندگی داشته است.
مهم‌ترین این مستندات، اشعار نظامی در دلتنگی برای طاد بود: «چو در گرچه در شهر گنجه گُمم، ولی از کهستان شهر قُمم/ به تفرش دهی است «تا» نام او، نظامی از آنجا شده نامجو»

روستای «تا» روستایی آراسته و زیبا با کوچه‌های سنگفرش و هوایی دل‌انگیز است که علاوه بر اینکه زادگاه حکیم نظامی است بلکه اولین روستا در کشور است که کوچه‌هایش به اسم یک فرهیخته اسم گذاری شده است.
تکیه روباز تاریخی، مسجد جامع در کنار خانه حکیم نظامی و طبیعت این روستا از جاذبه‌های آن است.
از آثار حکیم نظامی می‌توان به مثنوی‌های عاشقانه‌ مثل خسرو و شیرین، لیلی و مجنون و هفت‌پیکر اشاره کرد که در اوج زیبایی به زبان فارسی سروده شده است.

دیگر خبرها

  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • مهار حریق خودرو در بلوار یاسر شهرکرد
  • عکس/سایه آزادی آمریکایی!
  • تصویر شهریار شاعر نامدار ایرانی بر دستان هواداران تراکتورسازی
  • نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • خانواده نقش موثری در موفقیت علما دارد
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • شاعر نیشابوری برگزیده ششمین کنگره ملی شعر خلیج فارس
  • شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب