Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-ویروس‌هایی مانند آبله میمون در محیط‌های تاریک و خنک به خوبی زنده می‌مانند از این‌رو ملحفه و حوله می‌تواند جای مناسبی برای رشد ویروس باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا، با توجه به افزایش موارد ابتلا به آبله میمون، مهم است از نحوه گسترش بیماری و همچنین محافظت از خود در برابر این ویروس آگاه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که می‌دانیم آبله میمون از طریق تماس پوست به پوست سرایت می‌کند، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده(CDC) می‌گوید؛ این ویروس ممکن است در ملحفه‌ها و لباس‌ها نیز زندگی کند.
اظهارات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری مردم را نگران کرده است که آیا ویروس آبله میمون از طریق شستن البسه آلوده پخش می‌شود یا خیر؟
در اطلاعات ارائه شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ذکر شده است که معمولا در ابتلا به آبله میمون باید تماس نزدیک و شخصی وجود داشته باشد که به معنای تماس مستقیم با بثورات آبله میمون، زخم، لمس اشیا یا سطوحی است که توسط فرد مبتلا به ویروس استفاده شده یا تماس با قطرات تنفسی فرد بیمار است. انتقال می‌تواند در طول تماس صمیمی مانند در آغوش گرفتن، بوسیدن، رابطه جنسی یا تماس طولانی‌مدت با صورت نیز رخ دهد؛ همچنین می‌تواند از مادر باردار به جنین منتقل شود.
با این حال هنوز ناشناخته‌های زیادی در مورد این ویروس وجود دارد زیرا به تازگی رفتار غیرمعمولی از خود نشان داده و در کشورهای خارج از آفریقا، جایی که بومی آنجا نیست، گسترش یافته است.
اگر بثورات یا مایعات فرد مبتلا به آبله میمون با لباس تماس پیدا می‌کند، ویروس به‌ طور بالقوه می‌تواند گسترش یابد. این موضوع در مورد ملحفه و حوله نیز صدق می‌کند زیرا آن نسبت به سطوحی مانند فلز یا پلاستیک متخلخل است و جای مناسب‌تری برای رشد ویروس است چون ویروس‌هایی مانند آبله میمون نیز در محیط‌های تاریک و خنک به خوبی زنده می‌مانند.
به همین دلیل توصیه می‌شود برای جلوگیری از انتقال، لباس‌های فرد مبتلا به آبله میمون را با دقت بشویید. اگر فرد مبتلا به آبله میمون نمی‌تواند لباس‌های خود را بشوید، کسانی که این کار را انجام می‌دهند، باید اقدامات احتیاطی را در نظر بگیرند و از دستکش و ماسک استفاده کنند. قبل از شستن، لباس‌ها را تکان ندهید و حتما از آب داغ برای شست‌وشوی البسه بیمار استفاده کنید. بهتر است در صورت امکان از ماشین لباس‌شویی و خشک‌کن خود استفاده کنید.
خطر انتقال آبله میمون از طریق لباس‌های شسته شده در مقایسه با تماس پوست به پوست حداقل است اما همچنان احتمال انتقال از این طریق وجود دارد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری تاکید می‌کند پس از تماس مستقیم با فردی که آبله میمون دارد، حتما دست‌های خود را کاملا بشویید یا از ضدعفونی کننده دست استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آبله میمون مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آبله میمون فرد مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۴۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • ۵ «آخرالزمان» تماشایی که در سال ۲۰۲۴ خواهیم دید!
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • ببینید | تصاویری دیدنی از قلدربازی میمون برای ۲ مار کبری
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟