Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی محققان کشف کرده‌اند که نحوه راه‌ رفتن یا گام‌ برداشتن کودکان ژاپنی متفاوت از کودکان کشورهای دیگر است.

به نقل از یورکالرت، راه رفتن، الگوی حرکتی پیچیده و ناخودآگاه است که برای اکثر فعالیت‌های روزانه ضروری است. این الگو شامل دنباله‌ای از حرکات است که ران، زانو و پا را درگیر می‌کند. از نظر پزشکی، راه‌ رفتن یک فرد برای اندازه‌گیری کیفیت زندگی و وضعیت سلامت وی بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان به‌دنبال درک نیروهای دخیل در راه‌ رفتن برای کمک به درمان افراد مبتلا به اختلالات حرکتی هستند. با این حال، در ژاپن، اطلاعات مربوط به پارامترهای راه‌ رفتن مرتبط با سن در میان کودکان محدود است.

گروهی از محققان، از جمله تاداشی ایتو و هیدیشی سوگیورا در گروه علوم بهداشتی یکپارچه در دانشگاه ناگویا، کوجی نوریتاکه و نوبوهیکو اوچی در مرکز پزشکی و توانبخشی ناتوانی‌های رشدی میکاوا آئویتوری استان آیچی الگوی هنجاری راه‌ رفتن کودکان ژاپنی را تعیین کردند.  

آنان از یک سیستم تجزیه و تحلیل سه بعدی راه‌ رفتن برای بررسی تفاوت‌های مربوط به سن در حرکات اندام تحتانی حین راه‌ رفتن استفاده کردند. این گروه دریافتند که راه‌ رفتن ثبت شده کودکان دبستانی ژاپنی بر اساس سن متفاوت است. اگرچه الگوهای راه‌ رفتن و پارامترهای راه‌ رفتن کودکان معمولی ژاپنی ۶ تا ۱۲ ساله مشابه کودکان سایر کشورهای توسعه یافته است اما رشد آنان تفاوت دارد.

دکتر ایتو و همکارانش چهار تفاوت مهم در میان گروه‌های سنی پیدا کردند؛ اول، افزایش هماهنگی و تعداد گام‌های برداشته شده در یک دقیقه در بین کودکان گروه ۱۱-۱۲ ساله در مقایسه با گروه ۶-۸ ساله وجود داشت. دوم، کاهش طول گام و قدم در بین کودکان ۱۱ تا ۱۲ ساله در مقایسه با ۹ تا ۱۰ سال مشاهده شد. سوم، کودکان ۱۱-۱۲ ساله در طول چرخه راه‌ رفتن، دامنه حرکتی زانو کمتری داشتند. چهارم، با افزایش سن کودکان، لحظه بیشتری حرکت قسمت کف پایی به‌طرف پشت ساق دیده شد، حرکتی که هنگام شروع حرکت راه‌ رفتن به انگشتان پا اشاره می‌کنید.

دکتر ایتو گفت: ما معتقدیم که تفاوت در سبک زندگی، ساختار و عوامل فرهنگی همگی بر راه‌ رفتن کودکان ژاپنی تأثیر می‌گذارد و به احتمال زیاد بر سلامت کودکان ژاپنی تأثیری ندارد اما نشان‌دهنده ویژگی‌های متفاوت آنان از کودکان در کشورهای دیگر است.

این نتایج ابزار مهمی برای ارزیابی راه‌ رفتن طبیعی و آسیب‌شناسی است و می‌تواند اثربخشی درمان ارتوپدی و توانبخشی اختلالات راه‌ رفتن را تعیین کند.

یافته‌های این تحقیق در مجله Scientific Reports منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشور ژاپن استانی اجتماعی کودک راه رفتن کودکان ژاپنی رفتن کودکان ۱۲ ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات ثبتی ۳۰ ساله به همت ۲۰ گروه جهادی در استان یزد
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • هشدار کارشناسان فرانسوی درباره ممنوعیت اینترنتبرای زیر ۱۳ ساله‌ها
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • «روانشناسی خودمانی» در بوستان «بهشت مادران» برگزار می‌شود
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال