Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@03:13:51 GMT

چرا حسین همدانی؟!

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۴۱۸۷

چرا حسین همدانی؟!

فارس پلاس؛ شبکه‌های اجتماعی: محمد ایمانی در رشته‌توئیتی نوشت:

 ۱) تعجب ندارد که سر دسته سر شکسته فتنه سبز، به سردار شهید حسین همدانی اهانت روا دارد. او صرفا عقده ناگشوده آمریکا و اسرائیل را بر زبان جاری ساخته و متن دیکته شده را باز نویسی کرده است؛ عقده شکست در تهران ۱۳۸۸ و دمشق ۱۳۹۱.

۲) ده سال قبل، وقتی دمشق، تحت محاصره گروه های تروریست تکفیری قرار گرفت، آمریکا و اسرائیل خیال می کردند راهبرد جنگ جهانی سوم برای در هم شکستن جبهه مقاومت، در حال نتیجه دادن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداکثر تا چند هفته دیگر، دمشق سقوط می کرد و از آنجا می شد حزب الله لبنان را زیر ضرب گرفت.

۳) عراق با پیشروی برق آسای داعش دست به گریبان بود. و در ایران، دولتی غربگرا و منفعل، از موضع ضعف با آمریکا و اروپا مذاکره می کرد. تروریست ها در سوریه تا چند صد متری حرم حضرت زینب (س) پیش تاخته بودند و دولت سوریه هم ناتوان از مقاومت نشان می داد. کار، تمام می نمود.

۴) سقوط دمشق تا چند صباح دیگر، می توانست خواب به تاخیر افتاده آمریکا و اسرائیل را تعبیر کند... اما همه چیدمان نقشه آمریکا و اسرائیل را یک اَبَر مجاهد پیش تاخته، به همراه همرزمان جانفشانش، به هم ریختند: سردار حسین همدانی.

۵) آتشی که حسین همدانی و قاسم سلیمانی و هزاران رزمنده گمنام به جان آمریکا و اسرائیل انداختند، خاموش شدنی نیست. حالا جبهه مقاومت در منطقه سیادت پیدا کرده و آمریکا و صهیونیسم، شکستی بی سابقه در طول هفت دهه پس از جنگ جهانی دوم را به جان خریده اند؛ شکستی به غایت تحقیر آمیز.

۶) حق بدهید که کاخ نشینان واشنگتن و تل آویو و لندن، عقده حسین همدانی و قاسم سلیمانی را بر دل داشته باشند و به واسطه پادوهایی مانند میر حسین موسوی عقده گشایی کنند.

۷) حسین بن علی (علیه السلام) را لشکر یزید با قساوت تمام در کربلا به شهادت رسانده بودند. با این وجود، یزید چرا باید در شام، با چوب خیزران بر لب و دندان مبارک حضرت بکوبد و اهانت روا دارد؟! در روح پلید یزید، عقده ای فرو خفته زبانه می کشید که او را به این فرومایگی وا می داشت.

۸) کینه ای عمیق، از ابوسفیان و معاویه به یزید، به ارث رسیده بود؛ کینه ای که ضربات کمر شکن امیر مومنان (ع) در بدر و احد و خیبر بر دل مشرکان و منافقان گذاشته بود. اما حالا بعد از چهارده قرن، نام چه کسی به احترام سر زبان هاست و دلبری می کند؟ و چه کسی، نامی از او نمانده مگر به ننگ؟

۹) اگر جانشینان یزید بعد از چهارده قرن، همچنان دنبال عقده گشایی علیه حرم بی بی زینب (س) بودند، طبیعی است که کینه حسین همدانی ها را به دل و زبان داشته باشند. اما اگر یزیدیان از آن خبط بزرگ، طرفی نبستند و جز نکبت و ننگ نصیب شان نشد، سرنوشت بهتری در انتظار وارثان آنها نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تل آویو میرحسین موسوی فتنه 88 محمد ایمانی آمریکا و اسرائیل حسین همدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۴۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد اسلامی: اسرائیل به این نتیجه رسیده که جنگ راهکار آزادی اسرا نیست

علی ابوشاهین گفت که جهاد اسلامی یک نسخه از پاسخ (رژیم) اسرائیل به پیشنهادات مربوط به توافق تبادل اسرا را دریافت کرده است.

وی با تاکید براینکه جهاد اسلامی این پاسخ را به نحوی بررسی خواهد کرد که به سود ملت و مقاومت فلسطین باشد، افزود: (رژیم) اسرائیل به این نتیجه رسیده است که نمی‌تواند اسرا را از طریق جنگ، آزاد کند.

پیشنهادات حماس به نیابت از گروه‌های مقاومت، برای مذاکرات، پیش‌تر در ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین ماه) به میانجی‌گران مصری و قطری تحویل داده شده بود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • حماس: اگر ارتش اسرائیل وارد رفح شود شکست سختی می‌خورد
  • تصاویری متفاوت از لحظاتی پیش از عملیات «وعده صادق»
  • ظهور و اثبات قدرت ایران در عرصه بین‌المللی!
  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • با طرح پیشنهادی جدید اسرائیل، توافقی در کار نیست
  • مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا
  • تجمع دانشجویان همدانی در حمایت از آزادی خواهی دانشجویان جهان
  • مقاومت فلسطین: تنها در صورت تغییرات اساسی پیشنهاد اسرائیل پذیرفته می‌شود
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • جهاد اسلامی: اسرائیل به این نتیجه رسیده که جنگ راهکار آزادی اسرا نیست