Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پتانسیل‌های این استان در بخش‌های مختلف از جمله نفت و گاز گفت: اطراف دهدشت از محرومیت رنج می برند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده ظهر امروز در نشست با برخی از مسئولین ارشد  یکی از بانک‌های ایران ظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد استان غنی و ثروتمندی است اما متاسفانه این منابع در دست ما نیست و سایر استان‌ها از آن بهره‌مند می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بخش زیادی از صادرات نفت از این استان انجام می‌شود، عنوان‌کرد: علی‌رغم اینکه 10 درصد آب کشور را تامین می‌کنیم اما اطراف دهدشت از محرومیت رنج می‌برد.

احمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه حساب صنایع و فروشگاه‌های بزرگ در خود استان باشد، افزود: نامه‌ای برای وزیر صمت، وزیر اقتصاد و وزیر کشور تنظیم کردیم که تمام صنایع و فروشگاه‌های زنجیره‌ای مکلف شوند حساب‌های خود را به استان بیاورند.

 وی با بیان اینکه در تلاش هستیم تغییرات بنیادی در بخش اقتصادی استان ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال یکی از بانک‌های ایران در منطقه  180 شرکت در اختیار دارد که می‌توانند در بخش‌های مختلف اقتصادی سرمایه‌گذاری کنند، ابر مخزن نفت و گاز در این استان است که از هلدینگ‌های بانک ملی دعوت می‌کنم در زمینه احداث پالایشگاه که منافع زیادی برای کشور دارد سرمایه‌گذاری کنند.

احمدزاده عنوان کرد: معادن دیگر حوزه قابل سرمایه‌گذاری در استان است و  بزرگترین معدن فسفات کشور را در اختیار داریم لذا اگر می‌خواهید به ما کمک کنید در استان سرمایه‌گذاری کنید.

 وی عنوان کرد: چند سد بزرگ برقی‌آبی در سطح استان در دست اجرا است، ضمن اینکه 950 هکتار زمین کشاورزی در استان نیازمند پمپاژ آب و سرمایه‌گذاری 800 تا 900 میلیارد تومانی هستند که اگر سرمایه‌گذاری انجام شود کشاورز ما مجبور به مهاجرت به شهر نیست.

 استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هلدینگ‌های این بانک با نگرش کمک به کشور و نجات استان از محرومیت سرمایه‌گذاری کنند، بخش کشاورزی و تولیدات باغی را دیگر ظرفیت بزرگ در استان برشمرد و گفت:  بهترین سیب خاورمیانه را تولید می‌کنیم لذا نیازمند احداث صنایع تبدیلی هستیم.

احمدزاده عنوان کرد: جنگل و منابع طبیعی دیگر ظرفیت استان است اما متاسفانه درختان بلوط دچار آفت شدند و در حال نابودی هستند.

 وی با بیان اینکه راه‌آهن در دست ساخت یاسوج به اقلید یکی دیگر از قابلیت‌های سرمایه گذاری در استان است، گفت: مخازن نفت و گاز مختار در شهرستان بویراحمد مستعد سرمایه‌گذاری است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با برشمردن ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان از هلدینگ‌های بانک ملی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی دعوت کرد.

زدودن غبار محرومیت از مناطق محروم استان خوزستان از اهداف دولت سیزدهم استکم‌لطفی شهرداری شیراز نسبت به مصوبات محرومیت‌زدایی مورد انتقاد شورا استمحرومیت‌زدایی از حاشیه روستاهای مشهد مقدس/ دیوار ساحلی "بلغور" با مشارکت سپاه‌پاسداران احداث می‌شود

 در ادامه نجارزاده قائم مقام بانک ملی ایران به تولید و اشتغال مطابق منویات مقام معظم رهبری اشاره و عنوان کرد: رویکرد بانک ملی سرمایه‌گذاری در حوزه پتروشیمی است و آماده سرمایه‌گذاری در این بخش هستیم به همین دلیل تیم اقتصادی بانک، هفته آینده به استان سفر می‌کنند.

انتهای پیام/544/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری کهگیلویه و بویراحمد استانداری کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد سرمایه گذاری بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

محمدمهدی فداکار صبح امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: شرکت‌ها در توسعه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی با چالش جدی مواجه هستند و باید برای تامین سرمایه در گردش اقدام اساسی صورت بگیرد.

وی در ادامه بیان کرد: بازگشت حقوق دولتی معادن به استان نیاز به قانون دارد و برای تغییر محل هزینه‌کرد باید مرجع قانونی داشته باشیم که کار در این زمینه به خوبی دارد پیش می‌رود.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در کشور همه از بانک‌های خصوصی گلایه دارند، تصریح کرد: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

به گزارش ایسنا، امیر حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در اقتصاد باید ساختار درستی داشته باشد، از شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به‌عنوان نمونه‌هایی از ساختارهای مناسب در این زمینه نام برد و گفت: مردم باید در فضای آرام برای سرمایه‌گذاری بیایند.

وی اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار استان کرمان در سال گذشته به رتبه چهارم کشوری ارتقا پیدا کرد و این وضعیت باید در کسب و کار استان هم دیده شود، هرچند هم‌اکنون هم شاهد آثار مثبت آن هستیم.

حسن زاده تصریح کرد: اقداماتی که در سال گذشته در استان کرمان آغاز شده، در راستای شعار سال جاری است و تیم اقتصادی استان خوشحال است که در مسیر درستی حرکت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: مردم استان کرمان هم دارای سرمایه هستند و هم دوست دارند برای سرمایه‌گذاری و تولید پای کار آیند، اما بلد نیستند و از اتاق بازرگانی کرمان درخواست داریم، بحث آموزش را برای ورود سرمایه مردم به تولید دنبال کند.

وی از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه جاری خبر داد و این برنامه را فرصتی مناسب برای توسعه استان برشمرد.

حسن زاده در پایان با تاکید بر راه‌اندازی کمیته آموزش اظهار کرد: وام‌های تبصره‌ای در استان کرمان به‌ سمت مهارت و فنی و حرفه‌ای رفته، زیرا فردی که مهارت داشته باشد، مسیر را پیدا می‌کند اما فردی که آموزش ندیده، نمی‌تواند پیشرفت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • گزارش تسنیم از اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه