Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم توجه ویژه‌ای به دانشجویان محروم و کم برخوردار دارد؛ سعی می‌کنیم با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی،دانشگاه‌ها و اساتید به این دانشجویان کمک کنیم.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر عبدالحسین کلانتری در بازدید از نمایشگاه رویداد ملی"همه با هم" درباره حمایت از دانشجویان محروم گفت : سیاست‌های  محرومیت‌زدایی وزارت علوم جدا از  سایر عرصه‌ها نبوده اما  علیرغم همه افت و خیزها این سیاست محرومیت‌زدایی وزارت علوم از نقاط درخشان در جمهوری اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه‌ها و شعب دانشگاه‌ها در مناطق محروم تأسیس شده‌اند. همچنین میزان دسترسی به فضای آموزشی در بین مردم محروم ایران رشد یافته است. میزان تخصیص بودجه در مناطق محروم شیب صعودی را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: دانشگاه‌ها در مناطقی که دانشجو یا  گروه‌های خاص  با محرومیت دست‌وپنجه نرم‌ می‌کنند، تسهیلات ویژه‌ای را لحاظ  کرده‌اند. دانشگاه‌ها از ظرفیت‌های  خیرین برای توانمندسازی  دانشجویان کم برخورد و محروم استفاده می‌کنند؛ همچنین تسهیلاتی از سوی دانشگاه در اختیار محرومان قرار می‌گیرد. در دوره جدید تصمیم داریم  در رویدادهای فرهنگی  به این گونه  افراد  توجه کنیم؛ به طور مثال، در رویداد اربعین حسینی که در پیش‌رو داریم به دانشگاه‌ها ابلاغ کرده‌ایم که برای افرادی که تمکن مالی برای سفر به اربعین ندارند از ظرفیت دانشگاه‌ها یا خیرین برای این موضوع استفاده کنند. همچنین با بنیاد کرامت مذاکره کرده‌ایم که ظرفیت‌های خوبی به دانشجویان محروم برای سفرهای زیارتی تخصیص دهند.

کلانتری گفت: در حوزه پژوهش می‌توانیم از مسئولیت اجتماعی اساتید و خیرین  برای توانمندسازی دانشجویان محروم و کم برخوردار استفاده کنیم. وزارت علوم خود را مکلف می‌داند در راستای محرومیت‌زدایی از مناطق مختلف کشور و گروه‌های هدف  گام‌های موثری بردارد. وزارت علوم درنظر دارد از راهکارهایی مانند استفاده از زیرساخت‌های رسمی کشور، تمهید رشته‌های مناسب و گرند های پژوهشی مناسب و از ظرفیت اساتید برای محرومیت‌زدایی بهره‌برد.

وی با بیان اینکه می‌توان پلتفورم‌های متعددی را برای حل مسئله مناطق محروم تعریف کرد، توضیح داد: می‌توان تیم‌هایی به مناطق محروم  جهت بررسی مسئله  اعزام‌کرد؛ امیدواریم تیم‌های بیشتری را به این مناطق اعزام کنیم. امیدواریم، شاهد احیای جهادسازندگی باشیم، چر که جهادسازندگی می‌تواند مسائل را به خوبی بررسی کند و سکوی مناسبی برای استفاده از ظرفیت‌ها تعیین‌کننده برای امور استادی و دانشجویی باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری گفت: در واقع، این نمایشگاه یک اتاق است که وضعیت کشور حوزه های مختلف، آسیب‌های حال حاضر و چشم‌اندازی از آینده را نشان می‌دهد.

کلانتری افزود: این نمایشگاه نشان می‌دهد که در وضعیت کنونی چگونه می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های جهادی و مردمی به افق آینده خود را پیوندبزنیم. این نمایشگاه همچنین تبیین خوبی از وضعیت کنونی، آینده و ظرفیت‌های خوبی که  در این مسیر وجود دارد، ارائه می‌دهد. در این میان، مجموعه‌های بزرگی وجوددارند که دیده نشده‌اند؛ امیدواریم که ظرفیت‌های آموزش عالی در آینده بیشتر دیده شود و مورد توجه قرار گیرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: معاون فرهنگی وزارت علوم ، دانشجویان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون فرهنگی وزارت علوم دانشجویان دانشجویان محروم محرومیت زدایی مناطق محروم ظرفیت ها وزارت علوم دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، همزمان با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی(۱۲ تا ۲۱ اردیبهشت ماه)؛ آیین کلنگ زنی ۶۰ واحد مسکونی مددجویی و بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی با حضور رییس سازمان بسیج مستضعفان و مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در روستای دهدلی از توابع شهرستان اردل در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

سردار غلامرضا سلیمانی در این آیین با بیان اینکه برخی از عشایر توانسته‌اند اراده‌های آهنین خود را بر طبیعت سخت و سهمگین زاگرس چیره کنند، گفت: در طول تمام سال‌هایی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید

مسیرهای اصلی کشور از دل زاگرس عبور کرد و امروز جاده‌ها و راه‌های مهم ارتباطی در خدمت مردم است.
رییس سازمان بسیج مستضعفان افزود: با وجود تمام گام‌های عمرانی و توسعه‌ای برداشته شده برخی از مناطق فرعی در زاگرس وجود دارد که فاقد جاده اند و یا از داشتن جاده مناسب محروم هستند.

وی اظهار داشت: سپاه و بسیج با هم‌افزایی دستگاه‌های خدمتگزار، بسته‌ای از خدمات را با هدف رفع غبار محرومیت و خدمت رسانی به مردم این مناطق طراحی کرده که روستای دهدلی واقع در مرز استان چهارمحال و بختیاری و خوزستان از جمله مناطق هدف برای خدمت‌رسانی به مردم به خصوص جامعه عشایری است.

سلیمانی یادآور شد: با توجه به صعب العبور بودن راه دسترسی روستای دهدلی احداث راه مناسب از مهمترین راهبردهای بسیج سازندگی است.

رییس بسیج مستضعفین گفت: در سال‌های ۹۴ و ۹۵ جاده‌ دسترسی به صورت خیلی ابتدایی با همت سپاه قمر بنی هاشم (ع) و بسیج سازندگی چهارمحال و بختیاری برای مردم روستای دهدلی احداث شده که با توجه به نیاز مردم باید قابلیت‌های این جاده افزایش یابد.

وی همچنین نصب پنل‌های خورشیدی خانگی پنج کیلواتی برای یکصد تا یکصد و ۲۰ خانواده در روستای دهدلی را از دیگر برنامه‎های بسیج سازندگی عنوان کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضفعین از ادامه خدمت رسانی به مردم منطقه با کمک گروه جهادگران عاشورایی خبرداد.

گفتنی است؛ سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضفعین کشور، سردار زهرایی مسئول بسیج سازندگی کشور، سردار اکبری فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام و جمعی ازمسئولین در سفر جهادی به منطقه صعب العبور دهدلی حضور داشتند و از نزدیک مشکلات مردم را شنیده و برای رفع آنها تصمیم گیری کردند.

اجرای طرح‌های آبخیز تا جالیز با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (علیه السلام) ، لایروبی ۲ رشته قنات در منطقه عشایری دهدلی، بهره برداری از طرح تأمین آب شرب سالم و پایدار با کمک قرارگاه امام حسن مجتبی (علیه السلام) ، همچنین آیین کلنگ‌زنی ۶۰ واحد مسکن مددجویان از برنامه های این سفر جهادی در منطقه صعب العبور عشایری بود.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901985

دیگر خبرها

  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند