Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: ۴۲ لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است که رهبر انقلاب هم بارها گفتند لایحه بر طرح اولویت دارد ما سعی کردیم به موقع لایحه به مجلس بدهیم که نیازی به طرح نباشد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایران اکونومیست، سید محمد حسینی روز (چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران افزود: تاکنون دو اجلاسیه مشترک با مجلس شورای اسلامی برگزار کرده‌ایم و روز یکشنبه جلسه‌ای با حضور همه اعضای دولت اعم از وزرا و معاونین رئیس جمهور، هیات رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها خواهیم داشت و این جلسه در آستانه سالگرد دولت برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی اظهار داشت: در مورد عملکرد یک‌ ساله دولت، اگر افراد ذره‌ای انصاف داشته باشند می‌دانند که دولت شبانه روز کار کرده و وجود ضعف و نقص هم امری طبیعی است، اما چند هفته‌ای است که عده‌ای در تلاش هستند مطالبی بیان کنند که این موارد را زیر سوال ببرند. ممکن است شیوه‌ها و شگردهایی در رسانه‌ها به کار گرفته شود که واقعیت‌ها آنچنان که باید مطرح نشوند.

وی  با بیان اینکه فردا سفر استانی به کرمان را به عنوان سی و یکمین سفر استانی خواهیم داشت، افزود: ارتباط این سفر به معاونت پارلمانی این است که در هر استان با نمایندگان آن استان جلسه خواهیم داشت و بحث‌ها مطرح می‌شود و ما به مجلس و نظرات نمایندگان مجلس در هر استان توجه می‌کنیم. قبل از برگزاری سفر استانی، با معاون اجرایی رئیس جمهور و نماینده مجلس آن استان جلسه داریم و موارد مهم هر استان را مورد بررسی قرار می‌دهیم و هیچ نماینده‌ای نمی‌تواند ادعا کند که در چنین جلسه‌ای شرکت نکرده است.

حسینی تصریح کرد: این رکوردی است که سابقه ندارد و هیچ دولتی در یک سال به کل ایران سفر نمی‌کرد. ما همچنین مجامع استانی تشکیل داده ایم و با هر ۳۱ استان و نمایندگان آنها با حضور رئیس جمهور تشکیل جلسه دادیم. این امکان بوده است که همه نمایندگان حضور پیدا کنند و انگشت شمار افرادی بودند که ممکن است از این امکان استفاده نکرده باشند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: هفته گذشته جلسه‌ای تشکیل شد که چهار ساعت به درازا کشیده شد و رئیس‌جمهور با سعه صدر به صحبت‌ها گوش داد. ما در این دوره وزرا را فعال کرده‌ایم که هر هفته باید با نمایندگان جلسه داشته باشند.

حسینی با بیان اینکه ۵ هزار و ۵۶۷ دیدار انفرادی میان وزرا و نمایندگان مجلس برگزار شده که ۸۲۲ مورد آن در خود مجلس انجام شده است، تاکید کرد: این دیدارها با گذشته قابل مقایسه نیست. وزرا ۱۵۲ جلسه با معاونین مجامع استانی داشتند و ۲۳۹ جلسه نیز با کمیسیون‌ها و ۶۴ جلسه با فراکسیون‌ها برگزار شده است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات ما ایجاد هماهنگی با معاونین پارلمانی وزارتخانه‌ها بوده است و در این ۱۲ ماه، ۱۵ جلسه داشتیم که یکی از این جلسات با رئیس مجلس و یکی دیگر از جلسات با رئیس قوه قضائیه بود. با مدیران کل امور مجلس هم جلسه داشتیم و حرف‌ها و درد دل‌های آنها را شنیدیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه یکی از اقدامات معاونان پارلمانی رئیس‌جمهور بررسی سوالات نمایندگان مجلس است، اظهار کرد: ۲۳۶۵ سوال تا کنون از وزرا مطرح شده و با ارتباط برقرار شده، ۴۰ درصد سوال کنندگان از طرح سوال انصراف دادند و موضوع به کمیسیون‌ها نرسیده است که بالغ بر ۹۰۰ سوال می‌شود که از دستور خارج شده است. معاونان پارلمانی سعی می‌کنند تلاش کنند که میزان سوالات کم شود.

حسینی ادامه داد: در دولت دوازدهم در سال اول ۴۱ سوال به صحن مجلس آمده بود که هفت مورد آن به رأی گذاشته شده بود و کارت زرد دریافت نکرده بود. در دولت سیزدهم ۱۳ سوال در صحن آورده شده که در سه مورد آن مجلس قانع نشده است که مورد آخر آن بسیار برای ما عجیب بود.

وی تاکید کرد: ما اصرار داریم معاونین پارلمانی در مجلس حضور داشته باشند، گرچه در بسیاری از موارد خود مجلس ممانعت ایجاد می‌کند. در دولت قبل ۴۶۵ بار معاونان پارلمانی حضور داشتند و در این دوره ۱۰۷۷ بار حضور داشته‌ایم. همه این کارها برای آن است که ما اهمیت مسأله را نشان دهیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: در دولت دوازدهم در سال اول چهار وزیر استیضاح شدند و در صحن مجلس بررسی شدند اما ما در یک مورد اعلام وصول داشتیم و در صحن مطرح نشد و در نهایت دولت سیزدهم در سال اول هیچ استیضاحی نداشت.

حسینی اضافه کرد: خوشبختانه نمایندگان از اقدامات رئیس‌جمهور، وزارت نفت، تیم مذاکره کننده برجام، حذف امضاهای طلایی و اقدامات جمعیت هلال احمر تقدیر کردند. ۲۶۰ نماینده نیز از تعامل و همکاری موجود قدردانی کردند.

وی گفت: ما به عنوان معاونت پارلمانی ریاست جمهوری ۵۵ سفر به استان‌ها داشته‌ایم و به چند شهرستان از هر استان در روزهای پنجشنبه و جمعه سفر کردیم که به دعوت نمایندگان صورت گرفته است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اظهار کرد: ۴۲ لایحه تقدیم مجلس شده است که رهبر انقلاب هم بارها گفتند لایحه بر طرح، اولویت دارد. ما سعی کردیم به موقع لایحه به مجلس بدهیم که نیازی به طرح نباشد یا در مواردی که چند طرح بوده آنها را یکی کردیم و به عنوان یک لایحه ارائه دادیم. برای مثال امروز طرح سازمان نظام داوری را در هیات دولت بررسی کردیم. در مجلس دو طرح داده شده بود و گفتیم لوایح با هم ادغام شود.

حسینی با بیان اینکه ۴۲ درصد لوایح تقدیمی مربوط به مسائل اقتصادی بوده و با برخی از طرح‌های دولت نیز موافقت کردیم، افزود: با ۱۰ طرح مجلس موافقت کردیم؛ برای مثال طرح جهش تولید مسکن و تسهیل صدور مجوز کسب و کار و انتقال آب به سیستان و بلوچستان را داشتیم و این موارد در حالی است که تصویب طرح‌ها در گذشته بیشتر از لایحه بوده است.

وی گفت: در نهایت توقع داریم نمایندگان از ما حمایت کنند نه اینکه دائم نقاط ضعف را مطرح کنند بلکه نقاط قوت‌ها را نیز به مردم بگویند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، برجام ، وزارت نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی برجام وزارت نفت معاون پارلمانی رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۵۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در نامه ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ توضیحاتی را در پاسخ به اظهارات قالیباف درباره مدیریت اقتصادی و بازار ارز ارائه داد.

بیشتر بخوانید: قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم

متن نامه معاون پارلمانی رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسمه تعالی
جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛

پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:

۱. دیدگاه‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی (وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می‌باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال۱۴۰۲ (رشد ۹ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر (۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده می‌کنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است. دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید
انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228508 برچسب‌ها محمدباقر قالیباف

دیگر خبرها

  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد