Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، آصفری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری مهر  با اشاره به داده‌های گزارش سال دیجی‌کالا و سهم 4 درصدی خرده‌فروشی آنلاین در ایران نسبت به کل بازار در توضیح دلایل این عقب ماندگی در ایران، گفت: عدم فعال شدن دیپلماسی اقتصادی در کشور یکی از دلایل عقب ماندگی ماست. اتاق‌های بازرگانی، صنایع و معادن باید با دیگر کشورها نشست‌های مشترک برگزار کنند و برای این حوزه تصمیم‌های خاص بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی، افزود: دلیل دیگر عدم وجود سیاست‌های تشویقی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان است. متاسفانه اعمال برخی سیاست‌ها مانند اعمال عوارض بر صادرات یا ایجاد موانع، فعالیت را برای تولید کنندگان و ورود آن‌ها به بازارهای آنلاین در ایران محدود کرده است.

وی معتقد است: کیفیت پایین کالاها نیز در پایین بودن سهم خرده‌فروشی آنلاین در ایران بدون تاثیر نبوده است. متاسفانه برخی از تولیدکننده‌های ما کالاهایی را تولید و به بازار ارائه کردند که در مقایسه با کالاهای کشورهای دیگر مانند عراق یا ترکیه از ارزش کمتری برخوردار بود. در واقع بعضا تولیدکننده‌ها استانداردهای لازم را رعایت نکردند.

آصفری نوع و شکل بسته‌بندی کالاهای ایرانی را در افزایش سهم خرده‌فروشی آنلاین در ایران موثر دانست و یادآور شد: کالاهای برخی از کشورها مانند ترکیه یا روسیه با بسته‌بندی‌های شکیل در بازار عرضه شده و این در افزایش تقاضا تاثیرگذار است البته عدم نظارت بر صادرات هم یکی از دلایل عقب بودن ایران از بازار خرده فروشی آنلاین است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در پاسخ به این سوال که مجلس و دولت چه اقداماتی برای حمایت و توسعه کسب‌و‌کارهای خرد و خانگی انجام داده و چه برنامه‌هایی دارد تا بتوان زیرساخت‌های تجارت الکترونیک را برای این کسب‌وکارها بسترسازی کرد، گفت: دولت باید از کسب‌‌وکارهای آنلاین حمایت کند و زیرساخت‌های لازم برای توسعه و فعالیت آنها را فراهم کند، ما با استفاده از ظرفیت‌های حوزه فضای مجازی می‌توانیم کسب‌وکارهای آنلاین را توسعه دهیم، البته زیرساخت‌های آن باید تعبیه شود.

وی تصریح کرد: در کنار آن نظارت هم باید باشد تا از ظرفیت فضای مجازی در جهت افزایش صادرات و اشتغال‌زایی بهره گیریم. مجلس سیاست‌های تشویقی و حمایتی را در این حوزه دارد و به تبع هر پیشنهادی که از طرف دولت بیاید، مورد حمایت مجلس قرار می‌گیرد.

آصفری در ادامه یادآور شد: مجلس با توجه به بار مالی این حوزه نمی‌تواند طرحی تهیه کند اما از هر لایحه‌ای که از سوی دولت برای حمایت از اقتصاد دیجیتال و کسب‌وکارهای آنلاین به مجلس ارسال شود، حمایت می‌کند، حتی خارج از نوبت می‌تواند در دستور رسیدگی قرار گیرد.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در خصوص راهکار‌های ورود پلتفرم‌های ایرانی و کسب‌وکارهای آنلاین ایران به بازارها منطقه، گفت: زیرساخت‌های فناورانه توسعه و ارایه کالاهای ایرانی در این پلتفرم‌ها باید فراهم شود. متاسفانه پلتفرم‌های ایرانی نتوانستند در بازارهای منطقه حضور پیدا کنند یا فعال باشند بنابراین وزارت ارتباطات و صنعت، معدن و تجارت باید در جهت صدور مجوز و آماده کردن زیرساخت‌ها گام جدی بردارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آصفری کسب و کار آنلاین کسب وکارهای آنلاین خرده فروشی آنلاین آنلاین در ایران زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان

مسئولان وزارت معادن و نفت حکومت سرپرست افغانستان، با نشر خبرنامه‌ای در صفحه رسمی این وزارت، از دیدار شیخ شهاب‌الدین دلاور با مسئولان یک شرکت تجارتی افغان و شرکای چینی خبر داد.

سرپرست وزارت معادن و نفت در این دیدار گفت: امنیت در تمام کشور تأمین شده و فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری روی منابع معدنی فراهم شده است و افغانستان از تمام سرمایه‌گذاران ملی و بین المللی استقبال می‌کند.

در ادامه مسئولان شرکت تجارتی عاشوری و شرکای چینی از فراهم سازی زمینه مناسب سرمایه‌گذاری و امنیت سرتاسری از سوی حکومت سرپرست افغانستان اظهار قدردانی کرده و علاقمندی خود را برای سرمایه‌گذاری در معادن طلا، سنگ های قیمتی و مس ابراز کردند.

سرپرست وزارت معادن و نفت نیز اطمینان داد در راستای فراهم سازی زمینه سرمایه‌گذاری با ایشان مطابق قانون و طرزالعمل معادن همکاری خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود