Web Analytics Made Easy - Statcounter

 فؤاد ایزدی، کارشناس مسائل آمریکا، درباره حمله پلیس اف.بی.آی به عمارت دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری سابق این کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس اظهار داشت: از زمان تشکیل ایالات متحده آمریکا که تاکنون کمتر از 250 سال با حدود 40 رییس‌جمهوری می‌گذرد، برای نخستین‌بار است که اف‌.بی.آی به منزل یک رییس‌جمهور سابق این کشور با تعداد نیروی بالا حمله می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از حمله به منزل ترامپ، پلیس اسناد محرمانه‌ای را در خانه او پیدا می‌کند و برخی از آنان را با خود می‌برد. نگهداری اسناد محرمانه توسط یک رییس جمهوری سابق و همچنین حمله پلیس اف.بی.آی به منزل او یک اتفاق غیر معمول در آمریکا است.

این استاد دانشگاه با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده که قرار است در سال 2024 برگزار شود، بیان کرد: به نظر می‌رسد که دموکرات‌ها برای حذف ترامپ به عنوان رقیب انتخاباتی آینده ریاست جمهوری این کشور تنها گزینه‌ای که به ذهنشان رسیده است، متوقف کردن ترامپ در این زمان است. 

وی با بیان اینکه در آمریکا اگر فردی جرمی مرتکب شود نه تنها نمی‌تواند رییس‌جمهور شود؛ بلکه از امکان حق رای نیز از او گرفته می‌شود، اظهار کرد: اف.بی.آی در آمریکا زیر نظر وزارت دادگستری قرار دارد و وزیر دادگستری نیز منصوب رییس‌جمهوری است. به‌نظر می‌رسد، دستور حمله به خانه ترامپ در نهایت توسط بایدن، رییس‌جمهوری کنونی آمریکا داده شده باشد.

وی با اشاره به اختلاف داخلی حزب دموکرات‌ آمریکا با بایدن، بیان داشت: حزب دموکرات‌ بایدن را نامزد خوبی برای انتخابات آینده نمی‌داند. اکثر دموکرات‌ها معتقد هستند که با توجه به مشکلات متعددی مانند مشکلات جسمانی و عملکرد ضعیفی که او داشته است، نباید وارد رقابت انتخاباتی شود.

این کارشناس مسائل آمریکا، ادامه داد: نه تنها دموکرات بایدن را رییس‌جمهور خوبی نمی‌دانند؛ بلکه معاون او نیز خانم کامالا هریس، بسیار ضعیف‌تر از چیزی که انتظار می‌رفت، ظاهر شده است. آنان می‌دانند که هریس نامزد قوی برای رقابت انتخاباتی سال 2024 نیست. 

وی معتقد است که جریان دموکرات تلاش می‌کند تا با ابزارهای حکومتی ترامپ را از رقابت‌های انتخاباتی 2024 حذف کند.

ایزدی با اشاره به نقش ترامپ در حمله مردم به ساختمان کنگره در ششم ژانویه 2021، گفت: دموکرات‌ها علاوه بر حمله به خانه ترامپ، هفته‌هاست نشست‌هایی در مجلس نمایندگان برگزار می‌کنند و اطرافیان او را برای پاسخگویی درباره حمله مردم به ساختمان کنگره احضار می‌کنند. آن‌ها تلاش دارند که از این طریق یک پرونده دیگر برای این عضو حزب جمهوری‌خواه درست کنند. 

وی با اشاره اصطلاح «جنگ داخلی» که اخیرا در فضای مجازی از طرف طرفداران ترامپ و گروه‌های جدایی‌طلب در آمریکا بیش از گذشته به کار برده می‌شود، اظهار کرد:‌ برخی از شهروندان و گروه‌های جدایی‌طلب آمریکا از  اصطلاح «جنگ داخلی»، استفاده می‌کنند. این اصطلاح به دو دلیل کاربرد دارد. 

وی افزود: گروه‌های جدایی‌طلب در آمریکا برای جداشدن تگزاس و کالیفرنیا صحبت‌هایی را انجام می‌دهند. این گروه‌ها از گذشته بوده‌اند؛ اما گروه‌هایی قوی و جدی نیستند. در آمریکا نیز امکان جدا شدن یک ایالت از دولت فدرال مرکزی وجود ندارد. یک‌بار در قرن نوزدهم گروه‌های جدایی‌طلب تلاش داشتند تا تگزاس را جدا کنند؛ اما این اقدام آنان منجر به کشته شدن  20 هزار نفر در آن دوران شد. بنابراین، هشتگ «جنگ داخلی» که از طرف برخی از گروه‌های جدایی‌طلب این روزها بیشتر به کار می‌رود، بار روانی برای دولت آمریکا دارد و چنین اتفاقی از سوی آنان نخواهد افتاد.

ایزدی با اشاره به طرفداران ترامپ،‌ گفت: ترامپ طرفداران افراطی در آمریکا دارد. به‌طوریکه آنان در دوران رقابت انتخاباتی دو تا سه روز قبل از آنکه او وارد ایالتی شود، به آنجا رفته و چادر می‌زدند تا زمانیکه ترامپ برای انتخابات وارد استادیوم یا مکان سخنرانی می‌شود طرفدارانش بتوانند در صف نخست قرار داشته باشند. البته او همان‌قدر که طرفداران افراطی دارد، به همان اندازه نیز افرادی هستند که او را مناسب هیچ مسندی نمی‌دانند.

وی آمریکا را کشور بیمار در استفاده روزانه از اسلحه دانست و گفت:‌  بر اساس آمار این در این کشور سالانه 35 هزار نفر به‌وسیله اسلحه کشته می‌شوند و ممکن است که این آمار در نزدیکی انتخابات و به آشوب کشیده شدن کشور نیز بیشتر شود.

وی با اشاره به آمار سی.ان.ان درباره ارائه آمار به کار بردن اصطلاح «جنگ داخلی» به‌وسیله هواداران ترامپ، گفت: در مقطع کنونی طرفداران ترامپ در حال رجزخوانی هستند و از اصطلاحات خریدن مهمات، به کاربردن اسلحه برای برنده شدن فرد مورد نظر خود در انتخابات استفاده می‌کنند. اما آماری که سی‌.ان.ان و رسانه‌های دیگر طرفدار دموکرات به‌کار می‌برند به این خاطر است که بتوانند رای قشر خاکستری را به سمت خود برگردانند و این قشر از ترس به آشوب کشیدن شدن کشور به نامزد دموکرات رای دهند.

وی افزود: در واقع رسانه سی.ان.ان که طرفدار دموکرات‌هاست از طریق انتشار صحبت‌های ترامپ درباره به آشوب کشیدن کشور تلاش می‌کند که ترامپ و طرفداران آن را موجوداتی آشوب‌طلب نشان دهند و بگوید اگر ترامپ رأی آورد در کشور هرج‌ومرج و آشوب خواهد شد. آنها تلاش می‌کنند که به قشر خاکستری رأی دهندگان بگویند که اگر دچار مشکلات اقتصادی هستید به فرد دیگری رای دهید که صلح را در کشور برقرار می‌کند.

وی در پایان یکی از دلایل افول آمریکا را وجود نابسامانی‌های داخلی این کشور دانست و ابراز داشت: انتقال قدرت از یک جریان به جریان رقیب یکی از شاخص‌های طبیعی بودن یک کشور است که به‌صورت صلح آمیز انجام می‌شود. رییس‌جمهوری سابق می‌آید و در مراسم سوگند خوردن رییس‌جمهوری جدید شرکت می‌کند و بدون درگیری قدرت منتقل می شود که آمریکا چند سال است که از این روند طبیعی فاصله گرفته است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم