Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:25:25 GMT

بحران فضای آموزشی در شهرستان بویراحمد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۶۳۶۱

بحران فضای آموزشی در شهرستان بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد از بحران کمبود فضای آموزشی در شهرستان بویراحمد خبر داد.

سید رضا حسینی نیک روز چهارشنبه ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۱ در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ۱۷۱ هزار دانش آموز استان کهگیلویه و بویراحمد در سه هزار مدرسه با ۱۰ هزار کلاس درس وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: ۱۶۰۰ روستا در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که یکی از گرانترین آموزش کشور متعلق به این استان است.
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: جمع آوری که مدارس کانکسی بالای ۱۵ دانش آموز مستقر را در برنامه داریم که کار ساخت ۳۶ مدرسه از مدارس کانکسی شروع شده و برای جمع آوری کامل مدارس کانکسی در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
حسینی نیک با اشاره به طرح محرومیت زدایی تصریح کرد: ۳۳ مدرسه در قالب طرح محرومیت زدایی با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومن با ۷۸۱ کلاس درس و زیر بنای ۲۳ هزار متر مربع در این استان اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ کلیه مدارس تکمیل، تحویل آموزش و پرورش می شوند و به بهره برداری خواهند رسید.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ۱۹۵ پروژه آموزشی فرهنگی و ورزشی در استان کهگیلویه و بویراحمد در حال ساخت است که از این تعداد ۱۴۲ پروژه مدرسه می باشند.
حسینی نیک با اشاره به۲۳۲ مدرسه فاقد سرویس بهداشتی یا دارای سرویس بهداشتی مشکل دار تاکید کرد: ۸۱ چشمه سرویس بهداشتی در سال ۹۹، ۱۱۴ چشمه سرویس بهداشتی در سال ۱۴۰۰ و امسال نیز ۱۰ چشمه سرویس بهداشتی در حال ساخت است.
وی اظهار کرد: ۷۶۶ باب مدرسه سنگی و آجری فاقد استحکام و ناایمن در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تکمیل و بهره برداری از پروژه های نوسازی مدارس طی چهار سال آینده به ۲۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
حسینی نیک افزود: ۲۶۰ باب مدرسه فاقد محوطه و حصار کشی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد. همچنین ۳۰۰ مدرسه بدون انشعاب داریم که ۵ میلیارد تومان در این زمینه نیاز است.
وی اظهار کرد: برای استاندارد سازی سیستم سرمایشی و گرمایشی مدارس استان نیاز به ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار داریم. هوشمند سازی مدارس این استان ۵۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: زمان بازگشایی مدارس تیم رما مشکلی در زمینه تجهیزات مدارس قدیمی به نوساز استان نخواهیم داشت.
حسینی نیک با اشاره به وضعیت مدارس خسارت دیده ناشی از زلزله ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۹ سی سخت تصریح کرد: ۱۰۷ مدرسه حوزه در زلزله سی سخت داشتیم که پس از بررسی و کار کارشناسی مشخص شد که ۴۵ مدرسه آسیب دیده اند که از این تعداد ۸ مدرسه تخریبی بوده و ۱۰۰ میلیارد تومان برای این تعداد مدرسه تخریبی اختصاص داده شد.
وی ادامه داد:  ۴ مدرسه نیاز به مقاوم سازی داشتند که ۱۰ میلیارد تومان در این زمینه هزینه شده است. همچنین ۳۳ مدرسه نیاز به تعمیر داشتند که ۱۷ میلیارد تومان نیز در این خصوص هزینه شد.


مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ۲۵ فضای ورزشی شامل ۴ استخر، ۸ سالن ورزشی و۱۳ زمین چمن مصنوعی در استان در حال ساخت داریم که بیشتر این پروژه ها با مشکل اعتباری مواجه هستند و نیمه کاره مانده اند.
حسینی نیک با اشاره به خسارت سیل تابستانی به مدارس و فضاهای آموزشی استان تصریح کرد: طبق برآورد عددی سیل تابستانی و ۶۷ فضای آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت جزئی و کلی خسارت زده است که میزان خسارات وارده در حال جمع آوری است.
وی بیان کرد: مهرماه امسال ۷۰ فضای آموزشی به فضاهای آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه می شود اما این تعداد فضای آموزشی با مشکل و گیر کوچک انشعاب مواجه هستند. اکثر مدارس بزرگ این استان با مشکل برق و آب مواجهند.

حسینی نیک همچنین گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد با بحران فضای آموزشی مواجه هستیم که ۷۰ درصد این بحران مربوط به شهرستان بویراحمد و شهر یاسوج و ۳۰ درصد مابقی مربوط به سایر مناطق و شهرستانهاست.
وی اظهار کرد: ۵۰ درصد دانش آموزان استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان بویراحمد و منطقه لوداب تحصیل می کنند و سالانه سه هزار دانش آموز و جمعیت دانش آموزی شهرستان بویراحمد افزوده می شود.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بحرانی ترین نقطه این استان در زمینه فضای آموزشی شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و حاشیه این شهر است.
حسینی نیک تصریح کرد: از افراد دارای تمکن مالی، نیکوکاران و خیرین انتظار داریم که برای کمک به مدرسه سازی در این استان از شهر یاسوج شروع کنند چراکه شهر یاسوج دومین شهر مهاجر پذیر کشور است.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: استاندارد سرانه آموزشی در سطح کشور ۵.۴ متر است در حالی که این میزان در شهرستان بویراحمد دو متر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد یاسوج بحران مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد میلیارد تومان اعتبار شهرستان بویراحمد سرویس بهداشتی فضای آموزشی شهر یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۶۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، گفت: تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

 غلامعلی حیدری هشتم اردیبهشت‌ماه در شورای آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در جریان سفر اول و دوم رئیس‌جمهور به استان در حوزه آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس داشتیم، اظهار کرد: ردیف اعتبارات این حوزه چند برابر سال‌های قبل بود و با ریاست نوسازی و تجهیز مدارس نیز جلسات خوبی برگزار شد که می‌طلبد این مصوبات و تعهدات و نیز اعتبارات استانی از سوی مسئولان مربوط با جدیت پیگیری شود.

وی با یادآوری برگزاری مجمع خیران مدرسه‌ساز که به زودی در استان برگزار می‌شود، ادامه داد: لازم است یک کارگروه در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با دبیری ریاست مجمع خیران مدرسه‌ساز تشکیل شود و همه دستگاه‌ها دعوت شوند تا این همایش بدون مقدمه برگزار نشود.

حیدری بیان کرد: انتظار می‌رود برای همایش خیران مدرسه‌ساز از خیران جدیدی دعوت و با آنها رایزنی شود و تعهداتی را داشته باشند که بتوانیم اقدامات مؤثر و تحولاتی را نسبت به سال‌های گذشته در حوزه مدرسه‌سازی داشته باشیم.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی با مشارکت مردم را در حوزه مدرسه‌سازی یادآور شد و توضیح داد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری ناظر بر جهش تولید با مشارکت مردم، انتظار می‌رود که در حوزه احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس نیز مسئولان مربوط اهتمام جدی را داشته باشند و از ظرفیت مردمی و بسیج سازندگی برای زیباسازی مدارس به‌ویژه در تابستان امسال استفاده شود.
حیدری تأکید کرد: ردیف مولدسازی نیز فرصت مورد مناسبی است به‌ویژه اینکه وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش و بهداشت اجازه دارند صد در صد درآمد حاصل از مولدسازی را در حوزه خودشان هزینه کنند لذا از آموزش‌وپرورش استان انتظار می‌رود از این ظرفیت برای احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس حداکثر استفاده را داشته باشد.

وی با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، ادامه داد:  تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

استاندار افزود: سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدای معلم، برپایی نشست‌های خبری و تبیینی و اطلاع‌رسانی در حوزه خدمت دولت مردمی به معلمان، خدمات دولت در حوزه رتبه‌بندی، استخدام نیروهای جدید، اعتبارات سفرهای اول و دوم، تقویت مراکز فرهنگی و اردوگاه‌ها، حذف مدارس کانکسی، توسعه مدارس و زیرساخت‌ها، زیباسازی مدارس، احداث ۸۰ زمین چمن و بسیاری دیگر از خدمات جا دارد که هم برای معلمان و هم افکار عمومی تشریح و روشنگری شود زیرا سبب امیدآفرینی خواهد شد.

حیدری با تأکید بر ضرورت بازروایی خدمات دولت در حوزه آموزش‌وپرورش، توضیح داد: در برهه‌ای که دشمن با قدرت مشغول پمپاژ ناامیدی و یأس به لایه‌های مختلف جامعه است، جا دارد با جهاد تبیین و روشنگری به بازگویی دستاوردها و خدمات با رویکرد هنرمندانه و جذاب پرداخته شود تا بتوان فضایی امیدبخش و مطلوب را ایجاد کرد.

استاندار با اشاره به در پیش بودن ایام امتحانات دانش‌آموزان به‌ویژه امتحانات نهایی، تصریح کرد: ایام امتحانات در واقع فرصتی برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است که ثمره یک سال تلاش خود را بچینند. لذا مسئولان اهتمام لازم را برای برگزاری بدون دغدغه امتحانات در تمامی شهرستان‌ها داشته باشند.

حیدری در پایان گفت: برای دانشگاه فرهنگیان نیز از هم‌اکنون برنامه‌ریزی مؤثری صورت گیرد که برای سال تحصیلی آینده از نظر فضای آموزشی مشکلات این مجموعه رفع شود و تأکید می‌کنم فضای مناسبی برای دانشجومعلمان فراهم گردد که بتوانند بدون دغدغه تحصیل کنند و بالنده شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • زنگ «سپاس معلم» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته می‌شود