Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرگزاری فارس، بنابر گزارشاتی که دغدغه‌مندان فرهنگی کشور در سامانه سوت‌زنی خبرگزاری فارس ثبت کرده بودند، در راستای جلوگیری از تولید محتوای جدیدی که در فضای مجازی هنجارشکنی در حوزه خانواده را ترویج می‌کرد، گزارشات خبری با عناوین «سوت‌زنی| ترویج بی‌بندوباری‌ و نابودی بنیان اعتماد خانواده با تست خیانت» و «سوت‌زنی| ماجرای تست چندمیلیونی خیانت و انتشار فیلم‌های دوربین مخفی» در خبرگزاری فارس منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارشات فوق، برخی جوانان برای اطمینان از وفاداری شریک آینده یا حال زندگی خود، با گروه‌هایی در فضای مجازی ارتباط می‌گیرند تا نامزد یا همسر خود را در معرض ارتباط با فرد دیگری قرار دهند و از صداقت عاطفی آن‌ها اطمینان پیدا کنند.

در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر با یکی از این گروه‌ها در اینستاگرام ارتباط گرفتیم که روند کاری خود را بدین‌گونه توضیح داد، که ابتدا ۳ روز در قالب مسائل کاری با فرد مورد نظر ارتباط گرفته می‌شود، سپس در ۳ روز بعدی درخواست دوستی مطرح می‌شود که آیا شریک عاطفی در این مراحل با فرد از قبل تعیین شده ارتباط دوستانه برقرار می‌کند یا به رابطه قبلی خود وفادار است.

همچنین برای آسیب‌های اخلاقی و اجتماعی این‌گونه اقدامات با کارشناسان حوزه روانشناسی و جامعه‌شناسی ارتباط گرفتیم که آن‌ها ضمن بررسی مضرات و آثار منفی این فعالیت‌ها بر بنیان خانواده، بر لزوم برخورد با وضعیت فعلی تاکید کردند.

میانجی‌گری متولیان فرهنگی برای توجیه عاملان تست خیانت

براساس آنچه مطرح شد، درآمد چند ده‌میلیونی حاصل از بازدید بالای کلیپ‌های تست خیانت در یوتیوب، موجب ترغیب گروه‌های دیگر به این‌گونه فعالیت‌ها شده بود که با پیگیری گروه سوت‌زنی خبرگزاری فارس و همکاری متولیان فرهنگی، با مدیریت کانال‌های اصلی تست خیانت در یوتیوب ارتباط گرفتیم و آن‌ها طی جلساتی بر توقف فعالیت‌ در این حوزه رضایت داده و تولیدات خود را از صفحه مجازی خود حذف کردند.

بازخوردهای مردمی از مشاهده کلیپ‌های تست خیانت نشان می‌دهد، مخاطبان این محتواها باور داشتند نمایش‌هایی که در قالب دوربین مخفی تصویربرداری شده داستان‌های واقعی را روایت می‌کند، در حالی که سازندگان این کلیپ‌ها بر غیرواقعی بودن تست‌های خیانت تاکید کرده و انگیزه فعالیت در این حوزه را کسب درآمد از بازدید بالای کلیپ‌ها در یوتیوب مطرح می‌کنند.

مدیران این صفحات مجازی برای اطلاع‌رسانی نکته مذکور، روند داستان‌سازی تا اجرای نمایش را در قالب ویدیویی توضیح داده و در کانال یوتیوبی‌ خود منتشر کردند تا مخاطبان این محتواها از جعلی بودن روایت‌های تست خیانت اطمینان حاصل کنند‌.

گروه ردلاین(RedLine)

گروه هیدن‌بویز(Hidden Boys)

گروه پرنک‌گرلز(Prank Girls)

کسب درآمد یوتیوبی مهم‌ترین انگیزه کارگردانان تست خیانت

همان‌طور که در کلیپ‌های فوق قابل مشاهده است، کارگردانان تست خیانت طبق نظر کارشناسان و متولیان فرهنگی کشور به آسیب‌های اخلاقی و اجتماعی این محتواها اذعان داشته و بر نمایشی بودن کلیپ‌های تولید شده تاکید کردند، به نحوی که از عملکرد خود پشیمان بوده و از مخاطبان صفحات مجازی فوق عذرخواهی کرده‌اند.

همچنین مطرح شد که برای کسب درآمد حداکثری از بازدید، معمولا کلیپ‌هایی با محتوای منفی شدن تست خیانت و وفاداری فرد مورد نظر را تولید و منتشر نمی‌کردند، زیرا جذابیت کمتری برای مخاطبان داشته و درآمد کمتری برای آن‌ها حاصل می‌شد.

معمولا کلیپ‌هایی با محتوای وفاداری فرد مورد نظر را تولید نمی‌کردند، زیرا درآمد کمتری برای آن‌ها حاصل می‌شد.

 

علاوه‌برآن برای اطمینان مخاطبان از جعلی بودن سناریوهای تست خیانت، بخش‌هایی از پشت صحنه نمایش‌ها هم در کلیپ‌های فوق قرار گرفته است، البته احتمال می‌رود که جزئیات بیشتری از پشت صحنه و اتفاقات خاص تست‌های خیانت نیز در آینده‌ای نزدیک منتشر شود.

براساس آنچه ارائه شد، محتواهای تولیدی موسوم به تست خیانت نه‌تنها واقعیت نداشته بلکه صرفا برای کسب درآمد ساخته شده بود، که آثار مخرب آن در صورت استمرار می‌توانست ارزش‌های اخلاقی در بنیان خانواده و سطح جامعه را نابود کند.

لازم به ذکر است که از متولیان فرهنگی برای توجیه مجریان اصلی تست خیانت قدردانی کنیم، همچنین عذرخواهی و اظهار پشیمانی عاملان این اقدامات ضدفرهنگی از مردم شریف ایران را نقطه‌ی آغازی بر فعالیت‌های خیرخواهانه آن‌ها می‌دانیم تا استعداد جوانان ما در راستای پیشرفت علمی و ارتقای معنوی به‌کارگرفته شود.

در پایان اعلام می‌کنیم که سامانه سوت‌زنی خبرگزاری فارس آماده دریافت گزارشات شما عزیزان در حوزه‌های ده‌گانه فساد است، تا با نظارت رسانه‌ای بر امورات جاری کشور شاهد توفیقات روزافزون برای نظام اسلامی و جامعه ولایی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تست خیانت یوتیوب سامانه سوت زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۶۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد

به گزارش خبرگزاری صداسیما، محمد ثابت اقلیدی گفت: گروه‌های مختلفی از کشور‌های هند، سنگال، اردن، عمان، امارات، ایتالیا، انگلستان، لبنان، عراق، آفریقای جنوبی و پاکستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ از غرفه استان فارس بازدید کردند.   مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس افزود: مجموعاً ۱۶۰ هیات تجاری وارد غرفه استان فارس در این نمایشگاه شدند که ۱۱۰ گروه آن خارجی بود.   او بابیان اینکه با حضور این هیات‌های خارجی ۴۰ پیش تفاهم‌نامه منعقد شده است، تصریح کرد: عمده موضوعات این پیش تفاهم‌نامه‌ها مربوط به واردات و صادرات است.   ثابت اقلیدی خاطرنشان کرد: گروه‌های خارجی بازدیدکننده تمایل زیادی به خریداری محصولات غذایی و کشاورزی به‌ویژه گیاهان دارویی دارند.   مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس ادامه داد: عمده نگاه بازرگانان و تجار مربوط به صادرات و واردات است، اما با رایزنی انجام شده تعداد زیادی از این گروه‌ها به‌ویژه کشور‌های همسایه و حوزه خلیج‌فارس به سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت ترغیب شدند.   او بابیان اینکه بازخورد مثبتی از رایزنی با گروه‌های تجاری گرفتیم، گفت: تمایل آنها بیشتر به حوزه سلامت، زیارت و فرهنگی باز می‌گردد. پیش تفاهم‌نامه‌هایی با هیات‌های تجاری دراین‌باره امضا شده که با پیگیری مستمر منتج به انعقاد تفاهم‌نامه خواهد شد.   ثابت اقلیدی یادآور شد: ۱۳ مورد از پیش‌تفاهم‌نامه‌ها مربوط به حوزه گردشگری است.

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • نشانه های انسان با کرامت و کریم چیست؟
  • کلیپ| ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • آیا نکونام فصل بعد هم سرمربی استقلال خواهد بود؟
  • مشارکت ۳۴ هزار آران و بیدگلی در مسابقه زندگی با آیه‌ها
  • واکنش وزیر کشور به گزارشات مربوط به نیکا شاکرمی
  • کلیپ| وسوسه ملاقات با ماه