Web Analytics Made Easy - Statcounter

بتول حسین زاده گفت: از افتتاح ۳ زمین چمن فوتبال در هفته دولت در شهر هیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل، بتول حسین زاده از افتتاح ۳ زمین چمن فوتبال در شهر هیر خبر داد وگفت: زمین چمن طبیعی مجموعه تختی هیر،زمین چمن طبیعی روستای خلیل‌آباد و زمین چمن مصنوعی شهر آراللو در هفته دولت افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بتول حسین زاده مسئول اداره ورزش و جوانان شهر هیر در آیین تجلیل از خبرنگاران که به‌مناسبت هفته خبرنگار در بخشداری برگزار شد  گفت: زمین چمن طبیعی مجموعه ورزشی تختی هیر،زمین چمن طبیعی روستای خلیل‌آباد و زمین چمن مصنوعی شهر آراللو در هفته دولت افتتاح می‌شود.

وی افزود:زمین چمن طبیعی مجموعه تختی هیر که حدود دوسال از کاشت و نگه‌داری چمن های این مجموعه زمان می‌گذرد با همکاری بخشدار و اداره کل، در هفته دولت افتتاح خواهد شد.

حسین‌زاده ادامه داد: زمین چمن طبیعی روستای خلیل آباد و زمین چمن مصنوعی شهر آراللو هم تکمیل شده و در هفته دولت افتتاح می‌گردد. 

بتول حسین زاده در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار،ضمن تشکر و قدردانی از تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه بخش هیر اظهار کرد: فعالیت ورزشی و جوانان بخش هیر به حدی منسجم و قوی پیش می‌رود که به راحتی با تمامی روئسای هیات های استانی تعامل و فعالیت انجام می‌گردد و این نشان از فعالیت شبانه روزی همکاران در اداره ورزش و جوانان بخش هیر، بخشداری، شهرداری و شورای شهر و سایر ارگانهای شهر می‌باشد.

بتول حسین زاده در ادامه افزود:با همکاری بخش فنی اداره کل فضای داخلی و حیاط مجموعه ورزشی تختی هیر جدول کشی خواهد شد و با تأمین هزینه‌ ۵۰۰ میلیون تومان از طرف شهرداری و شورای شهر بخش هیر حیاط این مجموعه آسفالت ریزی شده و دراختیار ورزشکاران و عموم مردم شهر هیر قرار خواهد گرفت.

حسین زاده در پایان گفت :از پروژه های نیمه تمام شهر هیر می‌توان، سالن ورزشی چندمنظوره روستای ایوریق را نام برد که این پروژه هم پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی دارد و با تأمین برآورد هزینه ۳ میلیارد تومان از سوی اداره کل، این پروژه هم می‌توان بزودی تکمیل و دراختیار مردم و ورزشکاران شهر هیر و روستای ایوریق  قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اردبیل هفته دولت افتتاح زمین چمن طبیعی بخش هیر شهر هیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو

 بارش‌های سیل‌آسای باران در نقاط مختلف استان یزد سبب روان شدن سیلاب و رواناب‌ها در بخش‌های مختلف استان شد.

طبق گزارش تسنیم علاوه بر روان شدن سیلاب در بخش‌های مختلف برخی شهرها، سیل خسارت‌هایی هم به دنبال داشت که از فرونشست تا ورود آب به منازل مردم در برخی از نقاط استان را شامل می‌شود.

از جمله خسارت‌های سیل در شهر یزد، فرونشست بخشی از مسیر زیرگذر میدان امام حسین (ع) بود که سبب شد بخشی از این زیرگذر قابل استفاده نباشد.

شهر یزد در سال ۱۴۰۱ هم شاهد دو سیل بسیار شدید بود که خسارت‌های زیادی به همراه داشت؛ از جمله خسارت‌های این دو سیل ویرانگر، فرونشست‌هایی بود که با عمق بالا در نقاط مختلف شهر به وقوع پیوست.

در سیل مرداد ۱۴۰۱ طبق گزارش‌های اعلام شده بالغ بر ۵۰۰ فرونشست در بخش‌های مختلف ایجاد شده بود که بخش قابل توجهی از آن به دلیل عدم بازسازی و غیرفعال شدن قنات‌ها بود و میل‌های این قنات‌ها سبب فرونشست زمین شده بودند.

نکته بسیار مهم و قابل توجه در ارتباط با این سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها در نقاط مختلف شهر یزد، وضعیت بافت تاریخی است که با وجود آسیب‌هایی که در این بخش وجود داشته، اما نسبت به بخش‌های دیگر به ویژه بافت فرسوده خسارت بسیار جزئی‌تر داشته است.

نوع معماری بافت تاریخی شهر یزد، حفر چاه‌های جذبی از سوی شهرداری و همچنین ورود آب به قنات‌های فعال از جمله دلایلی است که بافت تاریخی شهر یزد را از تخریب سیلاب در امان نگه داشته است.

به گفته کارشناسان قنات و سازه‌های آبی سنتی، در صورتی که تمام قنات‌های شهر یزد که نزدیک به یک هزار کیلومتر در زیر شهر هستند، فعال بودند، سیل امکان خسارت وارد کردن به هیچ بخشی از شهر یزد را نداشت، اما متاسفانه در طول دهه‌های گذشته لایروبی، حفاظت و بازسازی از قنات‌ها به صورت کامل کنار گذاشته شده است.

در حال حاضر و در سیلاب اخیر نیز به دلیل ورود آب به برخی از ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها امکان وقوع خسارت‌هایی وجود دارد، اما بررسی این خسارت‌ها به روز‌های آینده موکول شده است. 

مرمت فرونشست زمین در زیرگذر میدان امام حسین یزد کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد با بیان این که بررسی‌های اولیه از فرونشست زمین در زیرگذر میدان امام حسین (ع) نشان از یک مسیر متروکه فاضلاب بود، گفت: مرمت و اصلاح فرونشست از ساعات اولیه بامداد روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت آغاز شد. ​​​​​​​

علیرضا نقوی افزود: زمین زیرگذر میدان امام حسین (ع) ورودی شهید باهنر به بلوار دانشجو که شب گذشته بر اثر بارندگی دچار فرونشست شده بود، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و پللیس راهور و تلاش نیرو‌های منطقه در کوتاه‌ترین زمان مرمت و اصلاح شد و در اختیار شهروندان قرار گرفت.

tags # اخبار حوادث سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • علت چرخش مچ پا چیست؟
  • حسین‌زاده: می‌خواهید برویم اسنپ کار کنیم!
  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟
  • حمایت اساتید حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» (عفاف و حجاب) فراجا + اسامی
  • تمرینات ورزشی برای مچ پا
  • افتتاح مجموعه ورزشی پشته حسین آباد خرم آباد
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو
  • حسین عبدی: چند ماه را از دست دادیم اما شبانه‌روز کار می‌کنیم
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد