Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسلم مرادی شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سفر معاون آب و خاک وزارت جهادکشاورزی به شهرستان سلسله و بازدید از مناطق سیلزده این شهرستان در روستای پرسک دهستان هنام، اظهار داشت: در این بازدید معاون وزیر جهادکشاورزی از زیرساخت های کشاورزی آسیب دیده از سیل در روستای پرسک بازدید و قول مساعد جهت حمایت های لازم برای جبران خسارات سیل در حوزه کشاورزی در این منطقه را داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه مقرر شد ۸۰۰ متر لوله گذاری از سرچشمه پرسک برای ایجاد بند انحرافی جهت کانال ها و بندهای مختلف برای آبیاری باغات منطقه ایجاد شود، افزود: همچنین مقرر شد برای کانال ها و بندهای آسیب دیده از سیل از سرفصل های مختلف استفاده شود تا در درازمدت مناطق آسیب دیده از سیل ترمیم شوند. 

مرادی با اشاره به وارد شدن خسارت به ۶‌ مزرعه پرورش ماهی در دهستان هنام، عنوان کرد: همچنین ۳۰‌ هکتار از اراضی زراعی و ۶۰ هکتار از باغات منطقه در برآوردهای اولیه دچار خسارت شدند که معاون وزیر جهادکشاورزی قول مساعد جهت جبران خسارات وارد شده را دادند.

به گزارش ایرنا، در این بازدید نماینده سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان جهادکشاورزی و جمعی از مسوولان کشوری، استانی و شهرستانی حضور داشتند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی گزارش ملی سیلاب ها لرستان سلسله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گزارش ملی سیلاب ها لرستان وزارت جهاد کشاورزی گزارش ملی سیلاب ها لرستان سلسله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌هایی که تبخیر می‌شوند؛ استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری در غزه

 دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه امروز (۱۱ اردیبهشت) خواستار تشکیل یک کمیته تحقیق بین‌المللی متشکل از متخصصان در خصوص نوع سلاح‌های استفاده شده از سوی اسرائیل در غزه شد.

این نهاد حقوق بشری گفت که احتمال استفاده ارتش اسرائیل از سلاح‌های گرمافشاری در غزه وجود دارد.

دیده‌بان اروپا-مدیترانه افزود: «شهادت مستند شاهدان و اطلاعات اولیه جمع‌آوری‌شده جنبه پنهانی از سطوح هولناک کشتار اسرائیل در نوار غزه را آشکار می‌کند که مربوط به تبخیر یا ذوب اجساد قربانیان در نتیجه بمباران خانه‌های مسکونی است».

طبق این گزارش، حملات عامدانه اسرائیل با هدف ویرانی گسترده در محله‌های مسکونی و کشته شدن تعدادی زیادی از مردم غزه، نگرانی‌ها از احتمال استفاده از «سلاح‌های حرارتی» یا آن‌چه به عنوان «بمب خلأ» شناخته می‌شود را افزایش داده است.

بمب خلاء با استفاده از اکسیژن هوا، یک ابر انفجاری قدرتمند ایجاد می‌کند و با این کار در مقایسه با بمب‌های معمولی، انرژی تخریبی خود را در طول زمان بیشتری آزاد می‌کند. بنابراین، هنگامی که این بمب‌ها در فضای سرپوشیده منفجر شوند، بسیار مخرب‌تر هستند؛ به همین خاطر برای پاکسازی استحکامات، سنگر‌ها و تونل‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در ادامه این گزارش آمده است: «ما چندین مورد از قربانیانی را که در حملات ویرانگر اسرائیل به ساختمان‌های مسکونی جان خود را از دست داده‌اند، ثبت کردیم و هنگام تلاش برای بازیابی اجساد آنها مشخص شد که برخی از اجزا ناپدید شده‌اند یا ممکن است تبدیل به خاکستر شده باشند که این امر باعث ایجاد علامت سوال در مورد نوع بمب‌های مورد استفاده در این حملات می‌شود».

دیده‌بان اروپا -مدیترانه در گزارش خود گفت که هزاران قربانی همچنان جزو مفقودشدگان هستند، بخشی از آنها زیر آور ساختمان‌ها مانده‌اند؛ پیکر بخشی پیدا نشده و پیکر برخی نیز به دست ارتش اسرائیل به سرقت رفته است.

این نهاد غیر دولتی بین‌المللی در پایان تأکید کرد که ارتش اسرائیل از انواع مختلف سلاح‌هایی ممنوعه علیه غیرنظامیان استفاده می‌برد.

استفاده از بمب‌های حرارتی طبق کنوانسیون ۱۸۹۹ و ۱۹۰۷ لاهه و کنواسیون ۱۹۴۹ ژنو علیه مناطق غیرنظامی ممنوع اعلام شده است.

امروز همچنین سازمان امدادرسانی غزه نیز در بیانیه‌ای گفت: «برآورد ما این است که بیش از ۱۰۰۰۰ مفقودی وجود داشته باشند که از ابتدای تجاوز تا امروز زیر آوار صد‌ها ساختمان تخریب شده باقی مانده و گروه‌های امدادی متخصص نتوانسته‌اند آنها را بیابند، بنابراین آمار این شهدا در بیمارستان‌ها و گزارش‌های وزارت بهداشت ثبت نشده است؛ بدین ترتیب تعداد شهدا از ۴۴ هزار نفر فراتر رفته است».

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار گیلان از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • قلعه حسن صباح هنوز هم دست نیافتنی است
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • بازدید امیر دریادار سیاری از گروه مخابرات ارتش
  • انسان‌هایی که تبخیر می‌شوند؛ استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری در غزه