Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز چهارشنبه ۱۹ مرداد ماه مدیرکل دفتر توسعه و نظارت بر مراکز و موسسات غیردولتی سازمان بهزیستی کشور  در جلسه کمیته نظارت بر موسسات و مراکز غیر دولتی بهزیستی خوزستان با حضور مدیر کل و  شورای معاونین و سایر اعضای کمیسیون ماده ۲۶ و اعضای هیات نظارت بر موسسات و مراکز غیردولتی بهزیستی خوزستان  که در محل این اداره کل برگزارشد، از فعالیت ۲۱ هزار موسسه تحت نظارت بهزیستی در سراسر کشور خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر توسعه و نظارت بر مراکز و موسسات غیردولتی سازمان بهزیستی کشور در این جلسه که روسای بهزیستی شهرستان‌ها نیز به صورت ویدئو کنفرانسی حضور داشتند گفت: با توجه به فعالیت ۲۱ هزار موسسه در سطح کشور، رتبه بندی موسسات، همگرایی دستورالعمل ها، سیاست گذاری مراکز مثبت زندگی و تفکیک وظایف از اهم اقدامات دبیرخانه مراکز غیردولتی کشور است.
بابک قانعی ادامه داد: با توجه به تنوع مجوز‌های صادر شده از سوی بهزیستی (۹۲ نوع مجوز) و حجم بالای کار در دفتر مراکز غیردولتی در طول یک سال گذشته، سعی در بهبود و ارتقای کیفیت سامانه سنتر داشته ایم.

او با اشاره به اهمیت  و لزوم وجود دستورالعمل نظارت بر مراکز و موسسات غیردولتی گفت: در سامانه‌ای که به منظور نظارت بر مراکز غیردولتی در حال طراحی است نظارت در سطوح گوناگون همچون خودارزیابی موسسه و مرکز، نظارت سازمانی (شهرستانی، استانی، ملی)، نظارت صنفی وشبه صنفی، نظارت ذی نفعان و نظارت نخبگانی دیده شده است.

مدیرکل بهزیستی خوزستان نیز  با اشاره به فعالیت ۸۲۰ مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی در استان گفت: با راه اندازی ۱۸۹ مرکز مثبت زندگی در سطح استان، بهزیستی خوزستان رتبه چهارم تعداد مراکز مثبت زندگی را در کشور داراست.

مهران کریمیان ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی سامانه صدور مجوز‌های بهزیستی و اتصال آن به سامانه صدور مجوز‌های دولت ادامه داد: عدم امکان تمدید مجوز موافقت اصولی و پروانه فعالیت موسسات و مراکز غیردولتی از چالش‌های سامانه مذکور است.

او با تاکید بر اهمیت اصلاح فرآیند نظارت بر مراکز و موسسات غیرولتی می‌گوید:. ایجاد ظرفیت نظارت از طریق فضای مجازی، اعتماد به تشکل‌های صنفی و استفاد از پتانسیل انجمن‌ها در بحث نظارت، انجام نظارت توسط دستگاه‌های متولی همچون علوم پزشکی و اداره کار،  تامین اعتبار کافی به منظور نظارت مستمر بر عملکرد مراکز، کوتاه کردن فرآیند نظارت، همسان سازی دستورالعمل‌های ماده ۲۶ و سایر دستورالعمل‌های حوزه‌های تخصصی بخشی از اقدامات قابل اجرا در بهبود کیفیت نظارت و رفع چالش‌های پیش رو است.

مدیرکل بهزیستی خوزستان، تبیین فعالیت‌های  متنوع بهزیستی برای آحاد جامعه از طریق صداوسیما و رسانه‌های جمعی و ایجاد بستری برای آگاهسازی عمومی  را بسیار حائز اهمیت دانست.

سیدغلامعلی جعفری، معاون توانبخشی بهزیستی خوزستان ضمن تاکید بر لزوم ارتقای کیفیت زندگی شغلی کارکنان مراکز  به  ارائه گزارشی از قیمت تمام شده خدمات در برخی از مراکز توانبخشی پرداخت و گفت: سازمان بهزیستی از جمله معدود دستگاه‌های است که با اعتماد به ظرفیت مردم و خیرین، کار‌های غیرحاکمیتی را برون سپاری کرده است.

رامین کیانی، رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات بهزیستی خوزستان نیز گفت: عدم تفکیک فعالیت کارشناسان حوزه فناوری و مشارکت‌های مردمی، حجم زیاد فعالیت مراکز مثبت زندگی، مشکلات پیش روی اعطای مجوز مراکز مثبت زندگی و عدم وجود نیروی کافی در سطح شهرستان‌ها از جمله چالش‌هایی است که به طور روزانه  با آن روبه رو هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراکز مثبت زندگی بهزیستی نظارت بر مراکز و موسسات مراکز مثبت زندگی بهزیستی خوزستان مراکز غیردولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در دیدار ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه آفاق با ایشان ضمن تبریک سال جدید با اشاره به اینکه،مراکز عالی کشور بستر رشد و توسعه فکری جوانان می باشد، توجه به دانشجویان را یکی از مهم ترین و محوری ترین مباحث و از ارکان پویا و بالنده مسیر توسعه و پیشرفت جامعه دانستند.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروزه به لطف خداوند و تلاش و استمرار مراکز دانشگاهی و آموزشی حتی در روستاها و بخش های ارومیه قشر زیادی از جوانان دارای تحصیلات عالی و دانشگاهی میباشند واین مسیر جز با تلاش های دانشگاه های کشور   هموار نمی شد.

دکتر عماری در خصوص اهمیت و جایگاه دانشگاه در جامعه اظهار داشتند : دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در جوامع امروزی به عنوان کلیدی ترین نهاد آموزشی در جهت توسعه همه جانبه به شمار می رود چرا که در پرتو آموزش است که انسان ها متحول می شوند. بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه است که نظم و انضباط اجتماعی حالت نهادی به خود می گیرد و عامه مردم به طرف فرهنگ ترقی و توسعه حرکت می کنند.

در ادامه این دیدار بستر های توسعه همکاری های مشترک دانشگاه آفاق با مجموعه فرمانداری و دستگاه‌های تابعه  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه