Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@03:12:32 GMT

ارتباط کووید ۱۹ با ریسک افزایش عفونت های مغزی در کودکان

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۸۴۴۶

ارتباط کووید ۱۹ با ریسک افزایش عفونت های مغزی در کودکان

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، با شیوع پاندمی، پزشکان در بیمارستان کودکان هلن دووس میشیگان، شاهد افزایش نگران‌کننده ۲۳۶ درصدی این عفونت‌ها بودند.

اگر این عفونت‌ها خفیف باشند، برای از بین بردن فقط به آنتی‌بیوتیک نیاز دارند، اما اگر شدید باشند نیاز به جراحی و بستری در بخش مراقبت‌های ویژه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم تحقیق برای این که بدانند آیا بیمارستان‌های کودکان دیگر نیز شاهد همان افزایش آبسه‌های مغزی و دیگر انواع تجمعات پر از چرک در جمجمه هستند یا خیر، ۱۰۹ بیمارستان را برای این مطالعه جدید بررسی کرد.

محققان ۴۳ درصد افزایش عفونت‌های مغزی را در دو سال اول پاندمی گزارش کردند.

محققان می‌گویند این احتمال وجود دارد که باکتری‌هایی که در بینی، دهان و گلو زندگی می‌کنند به سوی مغز حرکت کنند زیرا کروناویروس سیستم ایمنی بدن افراد را ضعیف می‌کند.

دکتر «رزماری اولیورو»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «تعامل بسیار پیچیده‌ای بین سیستم ایمنی و باکتری‌هایی که در آن فضاهای تنفسی زندگی می‌کنند وجود دارد. از اینرو بسیاری از عفونت‌های باکتریایی رایج مانند ذات الریه و عفونت‌های سینوسی می‌توانند به دنبال عفونت ویروسی باشند.»

وی در ادامه افزود: «بنابراین عفونت ویروسی اغلب اول اتفاق می‌افتد و سپس عفونت باکتریایی می‌تواند از آن عفونت ویروسی اولیه ایجاد شود. بیشتر این عفونت‌های تهاجمی مغزی که می‌بینیم در واقع از سینوس‌ها سرچشمه می‌گیرند.»

اولیورو گفت: «اما این احتمال نیز وجود دارد که افزایش عفونت‌های مغزی به دلیل عدم دریافت مراقبت‌های معمولی یا واکسیناسیون برنامه‌ریزی‌شده کودکان در طول پاندمی باشد.»

والدین باید بدانند که علائم عفونت مغزی در کودکان می‌تواند شامل سردرد مداوم و تغییر در رفتار باشد.

اولیورو می‌گوید: «سردرد در کودکان شایع است، اما یک سردرد مداوم، جدید و متفاوت باید به والدین و مراقبان هشدار دهد که ممکن است مشکل دیگری در جریان باشد.»

کد خبر 5560462

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 مغز ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا طرح دارویار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز خبرنگار پرستار جامعه پرستاری سازمان غذا و دارو پروتکل های بهداشتی واکسیناسیون کرونا سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم ناخن زرد چیست؟

سندرم ناخن زرد (Yellow Nail Syndrome) یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست‌ و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که باعث می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک - اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان - این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی - سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تروئید -  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک - سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

درمان سندرم ناخن زرد

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • سندرم ناخن زرد چیست؟